Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-16-12, 09:29 AM   #351
hahahaaaa
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
問一下
班阿沙仙係咪死晒?
死左好耐喇
hahahaaaa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-12, 05:39 PM   #352
someday
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: money 查看文章

我好有興趣睇下呢本野
someday 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-12, 11:26 PM   #353
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

此篇文章於 06-17-12 04:16 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-12, 11:59 PM   #354
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
打得一陣唔夠喉
同埋對lancelot個度係咪cut左d野?

制作組 辛苦了 \

不過...下集有咁多野講咩?
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 12:05 AM   #355
leotam3
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 紫月  查看文章
打得一陣唔夠喉

制作組 辛苦了 \

交代身後事

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 12:11 AM   #356
メソウサ
The One

3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
制作組 辛苦了 \
下集大攬炒先至燒錢\

土狼

舊 06-17-12, 12:12 AM   #357
money
◆.西野司命.◆

舊 06-17-12, 12:18 AM   #358
凍檸茶>﹏<
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
3DS Friend Code0387 9197 5242
父親節父親大開殺介界

ウチの姫さまがいちばんカワイイ:82268032
GBf 1131127
凍檸茶>﹏< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 12:18 AM   #359
leotam3

引用:
CUT
左上係.......?

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 12:20 AM   #360
money
◆.西野司命.◆

引用:
作者: leotam3 查看文章
左上係.......?
左上係石田黎

舊 06-17-12, 12:22 AM   #361
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:

Waver你做咩要遮住胸膛?

唔好話雁夜,比著任何唔腐既男人見到呢幕應該都會嘔血。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 12:26 AM   #362
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
打得一陣唔夠喉

制作組 辛苦了 \

我都覺得對Berserker好似cut左好多,呢段明明係描繪Saber既內心世界既大好機會黎既。

只可惜切嗣對綺禮呢個決賽戲碼實在太重了,Saber被逼要埋邊企。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 12:48 AM   #363
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我想睇對Berserker多d

係咪會bd補完架

士狼出聲囉
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 12:56 AM   #364
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
言峰同切嗣咁快打完?

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 01:14 AM   #365
メソウサ
The One

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
言峰同切嗣咁快打完?
你想點

舊 06-17-12, 01:17 AM   #366
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

引用:
作者: メソウサ 查看文章
你想點
我未睇唔知佢地打左幾耐

但呢集已經去到切嗣用令呪
咁即係一集講晒セイバー對バーサーカー,言峰對切嗣,切嗣同聖杯既對話,英雄王同セイバー玩
既咁多內容?a

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 06-17-12, 01:21 AM   #367
メソウサ
The One

差唔多啦
場景都已經濃縮不少

舊 06-17-12, 02:44 AM   #368
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
-skip-
漫畫版重口味咁多ge...

今集好似cut左好多野,如果唔係睇過小說可能真係唔明
(尤其是係B哥回憶沒了,如果無睇過小說真係唔知點解佢會成為B哥)

切嗣果然係切嗣,可以咁狠心殺自己全家

睇到最後o既感想係:咦?仲有下集咩?
仲諗住今個星期會播完tim...

舊 06-17-12, 05:58 AM   #369
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
切嗣兄,父親節快樂

B叔最少唔見兩分鐘戲
雁夜自我感覺良好要到下集?

舊 06-17-12, 07:57 AM   #370
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: Asurada 查看文章
切嗣兄,父親節快樂

B叔最少唔見兩分鐘戲
雁夜自我感覺良好要到下集?
BD加返,

不過咁打法都唔死都要係FSN見到個完整既人,到底咩構造
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 08:06 AM   #371
money
◆.西野司命.◆

大圖

舊 06-17-12, 09:36 AM   #372
メソウサ
The One

果然唔少人覺得老豆對麻婆個場似dark knight個貨櫃箱地庫
老豆用calico掃熄排燈但係光影都冇變化,唔知BD會唔會修正

舊 06-17-12, 09:56 AM   #373
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
重以為saber會點駁番tv sn開頭同金閃閃打2下,點知比人插完就冇

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 10:39 AM   #374
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
fsn 動畫就打入黑歷史吧..
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-12, 10:55 AM   #375
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

Zero由頭到尾セイバー都係配角
難聽D叫小丑都仲得....
睇下佢除左海魔戰之外場場都只見到醜態
英雄王根本就當佢玩具咁玩,更唔好講最後個結果直到令我對住本書笑左出黎......

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 GSC 1/7 遠坂凜 UNLIMITED BLADE WORKS PVC synyster3 買賣專區 3 11-19-14 05:59 PM
【ネタバレ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」Vol.2 izumo 日本動漫畫討論版 91 03-22-11 07:56 PM
[動畫] 【ネタ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」正式公開 鈴蘭 日本動漫畫討論版 1000 10-02-10 05:34 PM
[fate/stay night]fate ending問題 neocon H-GAMEの部屋 58 05-11-06 02:43 PM
Fate/stay night vol.2(劇情洩漏注意) - 第十四話『理想の果て』 Neloth 日本動漫畫討論版 1001 04-13-06 09:50 PM

現在的時間是 03:24 PM

手機版 | APP版