Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-23-14, 08:33 PM   #726
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
六花吊在天花板、魔法少女勇太
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-14, 08:45 PM   #727
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
六花吊在天花板、魔法少女勇太
其實佢點上去的呢……

舊 01-23-14, 09:08 PM   #728
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
中二度全開的一集
本話看點是勇太子
啊不對,七宮也挺萌的
六花是否應叫"師公"

森大人今季戲份好少..

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-14, 09:29 PM   #729
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 尼路 查看文章
其實佢點上去的呢……
君不見床邊有梯乎??
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-14, 09:29 PM   #730
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
其實佢點上去的呢……
你見唔到堂梯咩?

舊 01-23-14, 10:52 PM   #731
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
一開始的簿本情節

七宮這角色真是延討好,她一出場感覺故事馬上好看很多,這種情敵(?)但又是朋友的關係還不錯呢
可能同七宮原本就係原作角色有關係。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-14, 03:26 PM   #732
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 01-24-14, 10:19 PM   #733
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
其實呢套野出格鬥game 可能會好玩過 Fate果隻....

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-14, 11:44 PM   #734
尼路
The One

引用:
作者: shooter 查看文章
君不見床邊有梯乎??
引用:
作者: 忍者 查看文章
你見唔到堂梯咩?
有梯都難吧,四肢貼天花要點借力

舊 01-25-14, 12:10 AM   #735
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
有梯都難吧,四肢貼天花要點借力
留意佢有釘D扶手上去

然後問題就去左點釘上去而唔嘈親人
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-14, 12:34 AM   #736
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
其實呢套野出格鬥game 可能會好玩過 Fate果隻....
你覺得Fate/UC有咩地方唔好玩?a
或者咁問,中二病點整會好玩過fate/uc?a

此篇文章於 01-25-14 10:04 AM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-14, 12:05 PM   #737
尼路
The One

引用:
作者: leungky1 查看文章
留意佢有釘D扶手上去

然後問題就去左點釘上去而唔嘈親人
我意思就係點係扶手到借力
發春夢個位當係死左的啦……

舊 01-25-14, 12:19 PM   #738
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

其實都幾難 仲要係面向下既話要隻手同背好有力先一個人上到去而且係咁既姿勢
首先無可能係兩隻手上晒去,咁樣一定弓唔到成個下半身去貼牆
即係一定係上一隻手,上一隻腳,然後再上另一隻手,最後塞埋果隻腳上去
但咁樣如果要塊面向下,應該超難

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 01-25-14 12:22 PM 被 鈴蘭 編輯。
舊 01-25-14, 12:48 PM   #739
leungky1

唔係應該雙手拎實先,之後每隻腳輪流試上?

啱樣做反而係視乎堂梯同扶手擺啱位。
舊 01-25-14, 12:51 PM   #740
尼路
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實都幾難 仲要係面向下既話要隻手同背好有力先一個人上到去而且係咁既姿勢
首先無可能係兩隻手上晒去,咁樣一定弓唔到成個下半身去貼牆
即係一定係上一隻手,上一隻腳,然後再上另一隻手,最後塞埋果隻腳上去
但咁樣如果要塊面向下,應該超難
邪王真眼的怪力?

舊 01-27-14, 03:12 PM   #741
money
◆.西野司命.◆

公式サイト更新】
●ストーリーに第4話の情報を公開しました! http://t.co/AZJuoXdNUP

此篇文章於 01-27-14 03:14 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-14, 03:25 PM   #742
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

TV 中二病でも恋がしたい!戀 ED「Van!shment Th!s World」/Black Raison d’etre (内田真礼&赤﨑千夏&浅倉杏美&上坂すみれ)

レーベル:ランティス
価格:¥1,200
発売日:2014/02/05
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-14, 01:58 AM   #743
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

オリジナルイラストを使用したリバーシブルクッション!
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-14, 12:10 AM   #744
money
◆.西野司命.◆

舊 01-30-14, 01:06 AM   #745
money
◆.西野司命.◆

今集真係笑爆

舊 01-30-14, 10:15 AM   #746
leungky1

好可惜呢 (各種意義上)
舊 01-30-14, 02:17 PM   #747
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

紅森大人行錯左步棋啦
不過都係因為佢心地唔夠好先會導致呢個後果

佢應該直接同額頭妹老實講已經生涯封印 呢幾日利用左佢之類 反而可能感動到下額頭妹

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 01-30-14 02:20 PM 被 鈴蘭 編輯。
舊 01-30-14, 02:19 PM   #748
CSY
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
痛恨の一撃, 森夏被公開處刑笑死..

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-14, 03:53 PM   #749
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
今集森大人 X 凸守兩人狂放閃光,仲差D以為呢對官配繼聖誕節意外一吻後又有進一步進展。

森大人旗差一步被公開處刑實在太可惜,但係都係太好笑。XDD

呢兩個唔擔正做主角有D o西。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-14, 04:23 PM   #750
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
有無人留意到有個神秘女

頭帶白色花夾,

己經出現過兩集,

係唔係森夏妹?

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[賣] 中二病でも恋がしたい! Bluray nijigen 買賣專區 1 08-21-13 01:05 PM

現在的時間是 06:57 PM

手機版 | APP版