Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-01-10, 12:04 PM   #1
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
和月伸宏「るろうに剣心」京都大火編 香港 9月18日 伝説の最期編 香港 10月16日上映決定丨比古清十郎:福山雅治

「るろうに剣心」アニメ化15周年Project始動
まずは来春にPSP用新作ゲームが発売らしい

るろ剣ゲームはアニメ化15周年Projectの一環で、
同じ15周年で、アニメ第一話からのWEB配信決定!もあった

舊 11-01-10, 02:01 PM   #2
S.Wolf
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2009
game...唔知會整d咩game出黎呢???
S.Wolf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-10, 02:12 PM   #3
Metatron
God of Gamer
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
我估都係bleach個底改少少就出

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-10, 04:35 PM   #4
money
◆.西野司命.◆

舊 11-02-10, 09:25 AM   #5
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
集英社唔好再『強姦』剣心啦......

舊 11-02-10, 10:55 AM   #6
Sousa
Junior Member

註冊日期: Aug 2010
集英社好等錢洗啊?
Sousa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-10, 10:58 AM   #7
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
未必等$$$洗ge
但有$$$$$冇理由唔賺ge
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-10, 11:05 AM   #8
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
和月套新漫畫係咪好唔掂, 要拎番劍心出黎救命(大誤)
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-10, 11:16 AM   #9
Sousa
Junior Member

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
咁即係等錢洗嗰個係和月,唔係集英?
Sousa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-10, 11:17 AM   #10
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
其實人地有慶祝15年project 又關新漫畫掂唔掂咩事呢?

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-10, 11:30 AM   #11
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Sousa 查看文章
的確和月之後d作品都只屬一般...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-10, 03:15 PM   #12
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: Sousa 查看文章
引用:
作者: joeypong 查看文章
其實人地有慶祝15年project 又關新漫畫掂唔掂咩事呢?
兩位, 我咪打左"(大誤)'囉
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-10, 07:01 PM   #13
仁飛
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagAlexnt1hk
引用:
作者: kin~kin 查看文章
的確和月之後d作品都只屬一般...
人氣一般,但武裝和人造人內容我覺得超越左劍心~
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 07:50 PM   #14
money
◆.西野司命.◆

http://www.kenshin-tv.com/

舊 12-20-10, 08:49 PM   #15
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
我還以為是薄櫻鬼

舊 12-20-10, 09:25 PM   #16
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
劍心死咗架啦
死咗架啦死咗架啦死咗架啦死咗架啦死咗架啦死咗架啦
呢個唔係劍心黎
呢個唔係劍心黎呢個唔係劍心黎呢個唔係劍心黎呢個唔係劍心黎

舊 12-20-10, 09:52 PM   #17
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
對眼唔同feel.....
美型得太過態.....

好似仲會出figure
(jump festa上有樣辦)
對成品十分有興趣!!!
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 10:00 PM   #18
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
而家見到劍心淨係會諗起フタエノキワミ、アッーーーー!

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 11:06 PM   #19

Insane Gamer
F6F8 F73C

註冊日期: Mar 2003
這雙閃亮亮的眼眸....是中嶋敦子?

私の右手には

twitter Plurk 
上面幾個隨便follow
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 11:58 PM   #20
h0104788
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
remember, this is the 15th anniversary for the Kenshin animation...not the comics....
h0104788 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-11, 04:33 PM   #21
money
◆.西野司命.◆

舊 04-18-11, 04:38 PM   #22
money
◆.西野司命.◆

之前隻GAME既OP

舊 04-18-11, 04:47 PM   #23
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
劍心死咗架啦
死咗架啦死咗架啦死咗架啦死咗架啦死咗架啦死咗架啦
呢個唔係劍心黎
呢個唔係劍心黎呢個唔係劍心黎呢個唔係劍心黎呢個唔係劍心黎
劍心中左"傳染病"...死左la

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-11, 04:47 PM   #24
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: money 查看文章
動畫定漫畫?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-11, 04:58 PM   #25
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
動畫

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日劇] 月9「ガリレオ(神探伽利略)」続編放送終了 香港7月中旬放送決定丨映画「真夏の方程式」6月29日 香港日本同時公開 福山雅治、吉高由里子主演 dan Neo Entertainment TREND 517 10-06-13 11:19 PM
罷看香港電影,罷買香港cd和vcd winghon1986 ~清談館~ 133 04-12-07 05:30 PM
香港有線電視委託香港大學民調中心進行二○○四年香港娛樂圈調查 initial Neo Entertainment TREND 0 01-22-05 01:40 PM
香港vs大陸創意工業(更新香港代表....強!!!!!!) 亍 ◣ 收藏品討論版 14 11-16-04 03:05 AM
香港政府品味續篇 - 澳門與香港 t-cup ~清談館~ 10 07-19-04 09:47 AM

現在的時間是 04:15 PM

手機版 | APP版