Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-26-06, 01:16 AM   #26
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
戴竹簍個位好似真既天膳

而這天膳是左衛門扮~

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 01:18 AM   #27
用戶名稱
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
漫畫 朱絹係咪要扑野先殺到人?
用戶名稱 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 01:18 AM   #28
Seifer
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
朱娟都唔知係唔係唔除衫就出唔到招架

PAD ID : 185.700.529
Seifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 01:19 AM   #29
:bface:
Game Master

XBox Live GamertagRedowata
其實點解要搞咁多野

殺小四郎又係
殺朱娟又係

左衛門診敵人唔為意一刀插埋去咪搞掂囉 b
夾硬加陽炎咁多戲份

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 01:20 AM   #30
Seifer
Crazy Gamer

引用:
作者: 用戶名稱
漫畫 朱絹係咪要扑野先殺到人?
先殺到人果個係陽炎

PAD ID : 185.700.529

此篇文章於 11-26-06 01:27 AM 被 Seifer 編輯。
Seifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 01:22 AM   #31
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: :bface:
其實點解要搞咁多野

殺小四郎又係
殺朱娟又係

夾硬加陽炎咁多戲份

佢唔知陽炎攪朱娟唔dim ga ma~~

更重要嘅係...

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 01:24 AM   #32
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: :bface:
其實點解要搞咁多野

殺小四郎又係
殺朱娟又係

夾硬加陽炎咁多戲份
咪係囉~
小四郎vs豹馬果陣散哂水
到ko左豹馬之後又係附近諗計ko番小四郎
點解唔一早4vs1

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 01:26 AM   #33
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
下集係天膳又ko如月,係就慘,天膳根本好廢,冇咩招

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 01:31 AM   #34
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
引用:
作者: 小恐
咪係囉~
點解唔一早4vs1
見陽炎冇咩作為咪俾佢殺下人
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 01:32 AM   #35
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 不死game神
下集係天膳又ko如月,係就慘,天膳根本好廢,冇咩招
動畫勁o左架喇,同弦之介打到兩下。
漫畫就……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 11:41 AM   #36
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
下集陽炎個段會唔會cut到無影無蹤呢
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 01:55 PM   #37
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: kcf1201
下集陽炎個段會唔會cut到無影無蹤呢
希望唔會啦

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 05:34 PM   #38
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 呂鳳仙
TXB唔係o下話……
阿福 = 阿幻 = 正太弦之介
日版原版夠有
若阿幻=螢火=沢城みゆき
咯,點丫?

_\      \  Q:為何擦邊的色情物會叫作"糟糕物"呢?
 \  /   \| SAKURA is not a M⊙NS†ER.
 |   〞  〝 | A:因為「やばい」.
 | \\  ﹏   |_
 |  \\    | |我的bloghttp://hk.myblog.yahoo.com/htw-animax
HTW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 07:11 PM   #39
拉維絲
Insane Gamer
男女正常向沒節操女

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: 呂鳳仙
TXB唔係o下話……
阿福 = 阿幻 = 正太弦之介
人手不足兼省成本,無計

拉維絲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 08:41 PM   #40
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
咪係囉~
點解唔一早4vs1
我都覺得好怪...

2個習慣盲的盲佬對一個剛盲的盲佬都有得贏la.... 仲要多個陽炎
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 09:49 PM   #41
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: izumo
速水獎 成日都有呢d奸角配
之前配麥斯不知幾正氣!
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 10:25 PM   #42
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: iamleoluk
我都覺得好怪...

2個習慣盲的盲佬對一個剛盲的盲佬都有得贏la.... 仲要多個陽炎
問題係.....
2個習慣盲的盲佬既絕招對一個剛盲的盲佬冇用
而且果時有隻鷹幫手講位置架

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-06, 08:27 AM   #43
法修
Game Master
Ace Killer

引用:
咪係囉~
點解唔一早4vs1
果陣如月好似未返黎,
小四有map炮真空鎌鼬,
無如月扮聲擾敵無人埋到身

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-06, 08:32 AM   #44
法修
Game Master
Ace Killer

引用:
作者: iamleoluk
我都覺得好怪...

陽炎要埋身先殺到對方,
埋唔到小四身就無用武之地,
提方位的話一提就提晒三個人,
加上佢地都估一個剛剛盲的人,
不會敵得過盲左n年的人.... 衰輕敵
(呢套片一向風格 )
結果就搞成咁

舊 11-27-06, 08:36 AM   #45
法修
Game Master
Ace Killer

引用:
作者: leotam3
問題係.....
2個習慣盲的盲佬既絕招對一個剛盲的盲佬冇用
而且果時有隻鷹幫手講位置架
我覺得阿鵰兄只係路過, 咁o岩幫左阿小四(害左豹馬)....

舊 11-27-06, 01:26 PM   #46
法修
Game Master
Ace Killer

引用:
作者: izumo
佢唔係最勁
但佢殺到唔少人
同天線異曲同工