Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-06, 12:05 PM   #51
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: 勃勃
TSR分上下期
中譯未出
即係之前果頁既戲透係睇日文既?:CWM26:

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-06, 12:39 PM   #52
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: clie
最希望會講tesa阿哥既故事
呢個人真係超超勁
我冇睇原著小說同漫畫,我想問宗介部機係咪唔會轉(雖然而加秒殺venom)?
你估依套係seed-d咩

部機唔順手就轉得

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-06, 01:31 PM   #53
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 天立﹏.
吓 小說好正咁喎..乜好灰架咩?
我剩係買左第一期小說,以為講返動畫既野,所以冇買落去,睇黎我要買返
請問小說第幾期開始講TSR? 總共有幾多期??
印象中第五期講完TSR 既野
日本應該出到第9期?
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-06, 08:03 PM   #54
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: 細路翔
你估依套係seed-d咩

部機唔順手就轉得
整強弩兵班人好似都死清光
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-06, 08:34 PM   #55
火狐控

引用:
作者: Eternal Wind
個黑人細語者?
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-06, 08:34 PM   #56
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Eternal Wind
如果根據seed-d既做法求期搵堆廢鐵都可以整到部次世代兵器出黎

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-06, 08:39 PM   #57
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: LIGHTTHELIGHT
個黑人細語者?
唔係第1期動畫一開頭死果個咩

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-06, 09:04 PM   #58
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: clie
最希望會講tesa阿哥既故事
呢個人真係超超勁
我冇睇原著小說同漫畫,我想問宗介部機係咪唔會轉(雖然而加秒殺venom)?
一早轉左
M9->強弩
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-06, 01:55 PM   #59
火狐控

因為小說灰的關係
動畫改為原創的機會有嘛?
舊 08-08-06, 02:01 PM   #60
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
因為小說灰的關係
冇睇原著,
但係小說灰動畫就唔可以灰?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 01:49 PM   #61
月之民 ̄▽ ̄
God of Gamer
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
ARX-08 LAEVATEIN
紅色有角三倍速 ???

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 03:09 PM   #62
火狐控

隻角有咩用?
arx 仲於跟汞合金既style 留毛ma?XD
機設有啦
幾時先有fmp4...
舊 12-05-06, 03:20 PM   #63
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
因為小說灰的關係
點灰法?
中文版小說我睇到第二期就已經成個人灰晒(因為同動畫一模樣既劇情,好心動畫改一改都好啦)

舊 12-05-06, 03:58 PM   #64
鐵之侍

[/QUOTE]

個樣都唔錯
但這麼像手提機的機戰的某主角機的?(同一個機設?)

期待它快加入機戰啊
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 03:59 PM   #65
火狐控

引用:
作者: RPG之鬼
點灰法?
中文版小說我睇到第二期就已經成個人灰晒(因為同動畫一模樣既劇情,好心動畫改一改都好啦)
我睇到第9期
動晝做到第5定6期的樣子
之後D劇情灰爆呀
個人希望動畫版結尾唔好灰啦 睇完唔開心嘛
但係做校園篇就冇野講啦
校園篇未講既都夠做13話?
部機睇洛去好似加強左近機性能
因為之前比泰沙哥哥部機近機肢解既關係?

此篇文章於 12-05-06 04:02 PM 被 LIGHTTHELIGHT 編輯。
舊 12-05-06, 06:19 PM   #66
Eternal Wind
Game Master

3DS Friend Code1521 7330 2785
個人覺得隻紅好怪
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 06:50 PM   #67
xenogears1986
Registered User

註冊日期: Sep 2006
引用:
隻角有咩用?
增加速度
xenogears1986 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 09:00 PM   #68
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
咩野色都係咁屈機 ga la, 超級系黎0既
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 09:06 PM   #69
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
連刀都咁大把

舊 12-05-06, 09:11 PM   #70
kit3924
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDwckit_x
把小刀打開個樣好怪
今次部機好似變到咁肥既
不過整體上部機都唔錯
kit3924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 09:55 PM   #71
FarSeer
Crazy Gamer

註冊日期: May 2003
引用:
作者: RPG之鬼
點灰法?
套tsr同小說[結束的day by day]已經有改到

明 日 の 私 に ヨロシク
FarSeer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-06, 09:56 PM   #72
FarSeer
Crazy Gamer

註冊日期: May 2003
引用:
我睇到第9期
動晝做到第5定6期的樣子
之後D劇情灰爆呀
個人希望動畫版結尾唔好灰啦 睇完唔開心嘛
但係做校園篇就冇野講啦
校園篇未講既都夠做13話?
部機睇洛去好似加強左近機性能
因為之前比泰沙哥哥部機近機肢解既關係?
係唔係有死人 ?
係就好睇好多

明 日 の 私 に ヨロシク
FarSeer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 03:27 PM   #73
jingying
Crazy Gamer

PSN  IDytss001
好想kasim果隻專用bon太君出場vs大佬果d人形AS
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 07:45 PM   #74
火狐控

引用:
作者: FarSeer 查看文章
係唔係有死人 ?
係就好睇好多
我捏!
主角羣冇死wo XD 不過各散東西
係之後有個萌萌既whisper 新角好快咁領便當.....(難得比萌...我灰
雖然係咁
但係都好好睇
特別係4部behemoth vs 幾部M9(毛,威巴)個段

部機似係掂
但係中介開唔到 "入"driver 都係比人SM

此篇文章於 12-06-06 07:48 PM 被 LIGHTTHELIGHT 編輯。
舊 12-06-06, 08:02 PM   #75
jingying
Crazy Gamer

PSN  IDytss001
引用:
作者: LIGHTTHELIGHT 查看文章
我捏!
主角羣冇死wo XD 不過各散東西
係之後有個萌萌既whisper 新角好快咁領便當.....(難得比萌...我灰
雖然係咁
但係都好好睇
特別係4部behemoth vs 幾部M9(毛,威巴)個段

部機似係掂
但係中介開唔到 "入"driver 都係比人SM
咁泰沙有冇事呀
裝唔到 "入"driver , 原來宗介仲未識window update
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 賀東招二「甘城ブリリアントパーク」総合THREAD丨京都アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 416 01-07-17 07:26 PM

現在的時間是 03:48 PM

手機版 | APP版