Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-05-05, 08:46 AM   #1
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
封神演義日本出左完全版啦

封神演義下個月日本出完全版,大家會不會買呢(如果有中文版)

此篇文章於 07-05-05 09:12 AM 被 書仔 編輯。
書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 09:38 AM   #2
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
呢一套?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 10:07 AM   #3
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
封神演義又出?
雖然我有d興趣(因為歌好聽,不過動漫都未睇過)
不過佢同SD,DB,幽遊比好似未夠班
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 10:09 AM   #4
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
有中文版既我會~
之前想睇但一直都無買...

舊 06-05-05, 10:21 AM   #5
我係我
God of Gamer
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
乜家下咁興懷舊..乜都出完全版...呢連套都

係就唔差在出埋神龍之謎(達爾大冒險)啦....
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 11:22 AM   #6
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
期待出中文完全版,必買~
遊戲人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 11:30 AM   #7
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
完全版有咩唔同
舊的有全套,冇新驚喜既…唔買

舊 06-05-05, 11:49 AM   #8
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
我都有成套,如果冇多到野,唔買,用左成幾舊水買

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 12:00 PM   #9
AGK
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2004
這套好睇ar~~ 有錢ge話會入手
AGK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 12:49 PM   #10
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: KUSANAGI 草薙
呢一套?
是的,就是這套
書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 02:11 PM   #11
草薙さん
The One

封神都係頭果段去打敵方好睇...之後去搵八陣圖就開始唔掂
尾段 太公望 同王天王(3) 合體返生變做伏羲有d屈機

唔記得晒d名...上面d名錯既請指教

メモリはプライスレス
舊 06-05-05, 02:20 PM   #12
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
引用:
封神都係頭果段去打敵方好睇...之後去搵八陣圖就開始唔掂
尾段 太公望 同王天(3) 合體返生變做伏羲有d屈機

唔記得晒d名...上面d名錯既請指教
錯左一個名
我幾鐘意藤崎龍既畫風

妲己 v
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 02:23 PM   #13
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
覺得聞仲死左之後就唔好睇

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 02:27 PM   #14
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
套野d人死左=無死...

不過封神最正都係坦己... 依套野可算係唯一一套講坦己係中既~~

舊 06-05-05, 02:34 PM   #15
GateHacker
Baned

Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
好彩套野未買齊 (有好多仲要係fd比 )
家下可以諗下買唔買完全版

ot問,有冇人知藤畸龍佢係唔係畫緊套新漫畫
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 02:38 PM   #16
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: GateHacker
好彩套野未買齊 (有好多仲要係fd比 )
家下可以諗下買唔買完全版

ot問,有冇人知藤畸龍佢係唔係畫緊套新漫畫
新個套連載緊tim~
但香港冇出行單本

舊 06-05-05, 04:01 PM   #17
遊戲人間
"oui"

XBox Live Gamertagark0811
WAQWAQ日本已經連載完左好幾個星期啦~

Ex-am依家就連載緊,單行本實會出,放心~
遊戲人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 04:41 PM   #18
貓又股宗
K on本命~

PSN  IDsiusiufai
基本上個時睇~~~
依套既故事都不錯!
由其最後個幾part超正!

舊 06-05-05, 05:03 PM   #19
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
一定買
本身我覺得係幾好睇
但就冇儲到漫畫
如果再出完全版就一定買
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 05:05 PM   #20
草薙さん
The One

引用:
作者: 小伙子
錯左一個名
我幾鐘意藤崎龍既畫風

妲己 v
我重記得d乜乜超級寶貝
八陣圖,禁鞭 etc...

藤崎龍同尾田榮一郎d畫都差唔多
都係多同亂

メモリはプライスレス
舊 06-05-05, 06:45 PM   #21
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
最後太公望個樣都Q左好多....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 07:56 PM   #22
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
我重記得d乜乜超級寶貝
八陣圖,禁鞭 etc...

藤崎龍同尾田榮一郎d畫都差唔多
都係多同亂
藤崎龍畫D女好過尾田榮一郎好多...

妲己....
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 10:54 PM   #23
GateHacker
Baned

Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: yeah yeah
佢個所謂q樣....後期狂出
試過同個fd一齊數一期出幾多次個過樣
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-05, 11:17 PM   #24
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: yeah yeah
同趴地銀次有得揮~

舊 06-05-05, 11:53 PM   #25
leozzz
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
通常呢d Q 版主角頭...作者會越畫越high..後尾上埋癮無法抽身..
爬地銀次由兩期一個..變成一期一個..再變成一期幾十個...

封神封面唔係太好...完全版靚d 我都有機會買
leozzz 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:07 AM

手機版 | APP版