Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-24-11, 09:21 PM   #476
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
佢曲到圓啦
直到不堪

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 10:41 PM   #477
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 才子 查看文章
直到不堪
何曲之有

舊 08-24-11, 10:42 PM   #478
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 才子 查看文章
直到不堪
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
何曲之有
太極生兩儀

舊 08-24-11, 10:48 PM   #479
綾小路雷太

引用:
太極生兩儀
四象生八掛?

舊 08-24-11, 10:56 PM   #480
The One
業餘歌手

引用:
四象生八掛?
坦白講, 我再做呢D野, 只會變左係電台板

舊 08-25-11, 12:58 AM   #481
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
我覺得下雪做都幾好架,佢既工作經驗對情版會有幫助
你應該俾我響FB果D status呃咗你 其實我對人溝通既core system只限對client先有效,對家人朋友已經係另外一回事。
同埋我本身對於某d issue其實仲係好唔成熟,我相信上一代既舊版友應該會認同我既說話。

引用:
輔導
每當有client問我係咪社工果陣,我都會話:「我唔係社工,我唔識輔導,你當我做會計啦
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 01:07 AM   #482
The One
業餘歌手

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
你應該俾我響FB果D status呃咗你 其實我對人溝通既core system只限對client先有效,對家人朋友已經係另外一回事。
同埋我本身對於某d issue其實仲係好唔成熟,我相信上一代既舊版友應該會認同我既說話。

每當有client問我係咪社工果陣,我都會話:「我唔係社工,我唔識輔導,你當我做會計啦
你得既
俾D信心

舊 09-01-11, 10:10 AM   #483
綾小路雷太

又黎蘊釀下...

麥C想我試搞放火聚... 我有以下幾個提議:

1. 日期:九月尾的星期六,甚至九月三十日(十一係紅假)或十月四日(十五係紅假)
2. 地點:待定
3. 需要人事:視乎想去人數,我需要1:6比例的HELPER。冇HELPER幫手好難成事。先告訴我你們哪位會自願做,然後我再找大家幫忙。
4. 其他事項

希望大家可以討論下啦。

舊 09-01-11, 10:14 AM   #484
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
又黎蘊釀下...

麥C想我試搞放火聚... 我有以下幾個提議:

1. 日期:九月尾的星期六,甚至九月三十日(十一係紅假)或十月四日(十五係紅假)
2. 地點:待定
3. 需要人事:視乎想去人數,我需要1:6比例的HELPER。冇HELPER幫手好難成事。先告訴我你們哪位會自願做,然後我再找大家幫忙。
4. 其他事項

希望大家可以討論下啦。
想去,但求正式的時間地點及價錢
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-11, 10:17 AM   #485
綾小路雷太

引用:
作者: sunhikari 查看文章
想去,但求正式的時間地點及價錢
你一開波就將放火最難解決個兩個問題拋出黎,咁點做呀-A-

舊 09-01-11, 10:28 AM   #486
碧克

註冊日期: Aug 2003
可惜,以前舊屋果度有天台又方便,街市買野都ok平.
而家個天台雖然仲用得,但樓下租左出去,個爐幾年前就爛左...

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-11, 10:32 AM   #487
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
你一開波就將放火最難解決個兩個問題拋出黎,咁點做呀-A-
有乜野點做
你要搞的話不是遲早都要解決的嗎?
舊 09-01-11, 10:38 AM   #488
綾小路雷太

引用:
作者: 碧克 查看文章
可惜,以前舊屋果度有天台又方便,街市買野都ok平.
而家個天台雖然仲用得,但樓下租左出去,個爐幾年前就爛左...
喂有得諗喎,天台...

有冇得同租戶單聲借用?

另,爐嘛.....錢解決到既問題唔係問題,當場租囉b

BTW我估今壇應該有成廿零三十人喎,你個邊容唔容納到先?

舊 09-01-11, 10:44 AM   #489
碧克

引用:
喂有得諗喎,天台...

有冇得同租戶單聲借用?

另,爐嘛.....錢解決到既問題唔係問題,當場租囉b

BTW我估今壇應該有成廿零三十人喎,你個邊容唔容納到先?
個天台千六呎
天台唔駛借,但要去廁所點算先,男就話可以去坑渠搞掂je
同埋個爐其實有塊鐵板+鐵絲網就搞得掂(冇記錯的話).

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 09-01-11, 10:47 AM   #490
綾小路雷太

引用:
個天台千六呎
人黎!流動廁所!

BTW可唔可以講邊區

舊 09-01-11, 10:47 AM   #491
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
個天台千六呎
係坑渠附近設立臨時廁所區
舊 09-01-11, 10:54 AM   #492
碧克

引用:
人黎!流動廁所!

BTW可唔可以講邊區
由天台跳落去係大圍站A出口

6樓je,好彩既應該死唔去/

\  /

舊 09-01-11, 11:05 AM   #493
綾小路雷太

引用:
由天台跳落去係大圍站A出口

6樓je,好彩既應該死唔去/
咁我大概知邊......

但係天台有冇獨立水龍頭先?

舊 09-01-11, 11:23 AM   #494
碧克

引用:

有,但解決唔到廁所問題的話勸你地諗過第度

\  /

舊 09-01-11, 11:37 AM   #495
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
9-10月,澳門-->台灣-->日本-->台灣工作,你地玩得開心D~~('U')/
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-11, 12:12 PM   #496
sunhikari
Crazy Gamer

引用:

咁我都知邊到,好近我師父屋企........
舊 09-01-11, 12:42 PM   #497
綾小路雷太

引用:
有,但解決唔到廁所問題的話勸你地諗過第度
有水龍頭就唔難搞...只需要一個罐..........

舊 09-01-11, 02:10 PM   #498
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
去大埔燒烤王果d會唔會好d

舊 09-01-11, 02:17 PM   #499
綾小路雷太

引用:
作者: 麥C 查看文章
去大埔燒烤王果d會唔會好d
最慘慘係有人住屯門元朗~_~

舊 09-01-11, 02:19 PM   #500
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
去屯門元朗都可以

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[飲食新聞] 神人再度出現,與<<小林尊>>同屬UFFO組織成員--- <<小國敬史>>出場 Abale~姬絲汀小美 飲食版 6 11-07-05 12:14 AM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
>>>>>>>重要聲明<<<<<<< kog 收藏品討論版 35 08-30-05 01:30 AM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 03:58 AM

手機版 | APP版