Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV 情報區 2 l 已售
Led Mirage 12:13 AM 01-25-17
有冇人可以通知1.04 女龍騎bug點?
fix 左我就唔up
pet3 12:16 AM 01-25-17
作者: Led Mirage:
fix 左我就唔up
無左了
等DLC吧
Led Mirage 12:18 AM 01-25-17
Oh too bad
Thanks
aquarius 04:02 AM 01-25-17
個1.04 patch event真係廢到玩都唔想玩..
pet3 11:37 PM 01-25-17
大隻佬跑步技能Lv
我爆機時Lv9
拿DLC無限跑道具
在沙灘右邊(無露營那邊)
按L3(壓下去)之後象根扣住R3,L3讓仔跑就好了
又可以不算據點又沒有怪獸

差釣魚技能就白金了
努力試釣湖魚王中
~飛彈~@@ 10:38 AM 01-26-17
作者: Led Mirage:
fix 左我就唔up
係咪完全fixed左就唔知

但係到而家都仲可以跟住隊team打迷宮
aquarius 09:07 PM 02-02-17
https://www.youtube.com/watch?v=PYgp50lmfq0

2月, 3月, 6月都會有update
lv會開放至120, 有新HNM,
應該開放埋雪地(見片有プロンプト有御寒裝..)
車終於可以free drive..

以為自己打緊online game..
sgouki 09:46 PM 02-02-17
起初以為會有關架車o既專用情節/玩法, 剩係作為交通工具Free吾Free drive其實冇乜意義, 太多同類game, 剩係移動你比我點到點飛+陸行鳥已經夠.....
TSZ 12:53 AM 02-03-17
PRO 60FPS黎啦
雙日 09:57 AM 02-03-17
睇來佢真係預好似ONLINE GAME咁長線更新...

最好執到變左第二隻GAME咁
Hello MiMi 10:31 AM 02-03-17
作者: 雙日:
睇來佢真係預好似ONLINE GAME咁長線更新...

最好執到變左第二隻GAME咁
其實 offline game 打半年一年真係無意思
要故事的已爆,要白金的已白金
又唔係有online coop ,更不是追加碟
真心唔明FF15 點解要咁玩
豪傑公子 03:32 PM 02-03-17
作者: TSZ:
PRO 60FPS黎啦
遲咗2個月, 好彩SE仲記得...
大情大性武大帝 04:03 PM 02-07-17
https://www.youtube.com/watch?v=784wCUmKoCw
yuhchan5 05:32 PM 02-07-17
作者: 大情大性武大帝:
https://www.youtube.com/watch?v=784wCUmKoCw
條片早幾個月, game未發售就已經出左.....有版友都post左
gingq7 08:58 AM 02-08-17
作者: Hello MiMi:
其實 offline game 打半年一年真係無意思
要故事的已爆,要白金的已白金
又唔係有online coop ,更不是追加碟
真心唔明FF15 點解要咁玩
唔明+1
理論上要買的都買了, 要賣的亦唔會因為keep住有update而唔賣
唯一解釋可能係SE都知道隻game好唔掂, 唯有keep住update令到大家覺得SE game唔掂但仲有誠意
細路翔 09:07 AM 02-08-17
作者: gingq7:
唔明+1
理論上要買的都買了, 要賣的亦唔會因為keep住有update而唔賣
唯一解釋可能係SE都知道隻game好唔掂, 唯有keep住update令到大家覺得SE game唔掂但仲有誠意
我本來覺得FF15好唔掂,直到我前兩日翻兜玩左TOZ

P5應該係近依幾年JRPG界既最後生還者
野良猫 09:10 AM 02-08-17
玩家最想要嘅係有番完整內容,唔係哩啲嘢

要俾人睇誠意直接公佈n年後會出番隻完成品唔該
我情願俾過錢買成品都好過得花時間開機玩dlc,玩其他game好過啦
細路翔 09:15 AM 02-08-17
作者: 野良猫:
玩家最想要嘅係有番完整內容,唔係哩啲嘢

要俾人睇誠意直接公佈n年後會出番隻完成品唔該
我情願俾過錢買成品都好過得花時間開機玩dlc,玩其他game好過啦
+1

我一直都講預佢整唔晒,一開始就老老實實分兩三集出算啦
gingq7 09:31 AM 02-08-17
作者: 細路翔:
+1

我一直都講預佢整唔晒,一開始就老老實實分兩三集出算啦
一開始講明分兩/三集肯定影響銷量, 除非佢game價係1/2或1/3, 但咁就變左營利充滿不確定性, 或去到最後因為銷量唔掂而爛尾, 呢方面最出名應該係 莎木...
野良猫 09:55 AM 02-08-17
講起分集數又想玩番.hack添
aquarius 02:54 PM 02-08-17

仲有xenoblade
只係佢只可以出喺任記

Sent from my iPhone using Gaforum
fantasy俊仔 07:40 PM 02-08-17
我有個盲粉朋友洗板狂share咩盲眼佬生日快樂(官方幫佢個樣加左個戇居眼鏡

由之前個唔知做乜嘉年華,到而家好似gal game以角色(設定既)生日做話題
喂阿哥,我一直以為呢d 係loveplus, lovelive呢d先會做,真係當左四仔好高人氣?

其實製作組真係唔知玩家真正要d 咩,當左係賣角色game,仲要聽住呢班盲粉吹噓
我就唔覺佢出埋dlc,俾佢分多兩三集就會做到一隻正正常常劇情既FF囉
ikari28 10:05 AM 02-09-17
我本來覺得FF15好唔掂,直到我前兩日翻兜玩左TOZ

作者: aquarius:
仲有xenoblade
只係佢只可以出喺任記

Sent from my iPhone using Gaforum
軌跡系列呢

作者: fantasy俊仔:
由之前個唔知做乜嘉年華,到而家好似gal game以角色(設定既)生日做話題
喂阿哥,我一直以為呢d 係loveplus, lovelive呢d先會做,真係當左四仔好高人氣?
四眼高人氣 x
宮野高人氣 o
ikari28 10:09 AM 02-09-17
-del-
強化人間ですの~★ 02:04 PM 02-20-17

60f出左
標籤:FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39  ... 最後

返回主題版面