Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
電視遊戲討論版>ゼルダの伝説 | 薩爾達傳說 曠野之息 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | 已售 | 繁體中文免費更新
赤武神 08:13 PM 03-01-17
作者: 信長:
有唔少人走去meta 比零分比HORIZON
真係智障, 到3月3日D 人又會去ZELDA版報復
其實到最後幾多分都係面子問題,最緊要都知道係一隻好作品
不過希望今作會成為其中一隻遊戲歷史經典
シェンムー 08:42 PM 03-01-17

收工拎game ,$428入手
今晚唔洗訓

另外NS日版有兩間做$3480
NS版zelda $499-599

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 08:43 PM 03-01-17
作者: 赤武神:
This week’s Famitsu review scores are as follows:

Zelda: Breath of the Wild (NSW / Wii U) – 10 / 10 / 10 / 10

滿分,糞GAME確?
信長 08:45 PM 03-01-17
作者: シェンムー:
今晚唔洗訓
恭喜
シェンムー 08:54 PM 03-01-17
作者: 野良猫:
滿分,糞GAME確?

應該好玩過聖劍

恭喜

等到頸都長

Sent from my iPhone using Gaforum
ccfa 10:08 PM 03-01-17
如知道那裡有美版賣,請通知, thx
IDGAF 06:11 AM 03-02-17

今晚唔洗訓

恭喜,
好奇想知WiiU版zelda有無同時收錄日英語音及字幕?
見之前有版友提到NS版應該本身就已經係日英合集版呢嚟。

NS版599都係普通版?
我見之前訂果d提供的價錢都係$470左右。

無訂到主機同game,如果首日正價買唔到,唔知等到4月28日MK8D出果時會有貨,
想玩但又唔算極急要玩,因為XBOX ONE同PS4送及買咗太多下載版GAME未玩…
唔想食炒價同明知隻GAME日後會一街都係,而且仲有下載版呢個選擇。
シェンムー 07:39 AM 03-02-17
作者: LEGOCAPTOR:
恭喜,

好奇想知WiiU版zelda有無同時收錄日英語音及字幕?

見之前有版友提到NS版應該本身就已經係日英合集版呢嚟。

NS版599都係普通版?

我見之前訂果d提供的價錢都係$470左右。

無訂到主機同game,如果首日正價買唔到,唔知等到4月28日MK8D出果時會有貨,

想玩但又唔算極急要玩,因為XBOX ONE同PS4送及買咗太多下載版GAME未玩…

唔想食炒價同明知隻GAME日後會一街都係,而且仲有下載版呢個選擇。

無留意,應該無得揀語言
599係普通版
打左3個鐘 完成頭兩個Main Challenge 4個小迷宮
應該係熱身關卡,難度唔高
收集原素算豐富,新天氣地形要素運用得幾有趣
但感覺上要常換武器食回復比較煩少少
個menu 介面都唔太就手, 要啲時間適應

一開始就可係個大地圖玩zelda真係好正
可惜WiiU版有啲位會明顯dropframe得好勁
扣左少少分
遲少少睇下NS版會唔會好啲

IDGAF 07:49 AM 03-02-17
無留意,應該無得揀語言
599係普通版
打左3個鐘 完成頭兩個Main Challenge 4個小迷宮
應該係熱身關卡,難度唔高
收集原素算豐富,新天氣地形要素運用得幾有趣
但感覺上要常換武器食回復比較煩少少
個menu 介面都唔太就手, 要啲時間適應

一開始就可係個大地圖玩zelda真係好正
可惜WiiU版有啲位會明顯dropframe得好勁
扣左少少分
遲少少睇下NS版會唔會好啲

frame rate下跌問題,我見NS主機review片佢哋用NS版ZELDA做測試時都遇到,
但應該就唔係經常性出現的。
hkradio 11:27 AM 03-02-17
作者: ccfa:
如知道那裡有美版賣,請通知, thx

同問, 希望今天見wii U 美版....
赤武神 11:33 AM 03-02-17
作者: LEGOCAPTOR:
frame rate下跌問題,我見NS主機review片佢哋用NS版ZELDA做測試時都遇到,
但應該就唔係經常性出現的。
Switch版確定在dock mode比Wii U版大部份時間流暢同load time快d畫面清d狗牙少d
而Switch既手提mode會比dock mode有更穩定流暢度 (base on ver 1.0.0 ,未知有否day one patch)

加埋Switch先天優勢可以轉語言(多種語言選擇),建議入手switch主機的玩switch版
只有Wii U的而又未諗住買Switch可以照玩Wii U版

PS.雖然日語好聽d,但英文字幕真係易睇d
IDGAF 11:49 AM 03-02-17
作者: 赤武神:
Switch版確定在dock mode比Wii U版大部份時間流暢同load time快d畫面清d狗牙少d
而Switch既手提mode會比dock mode有更穩定流暢度 (base on ver 1.0.0 ,未知有否day one patch)

加埋Switch先天優勢可以轉語言(多種語言選擇),建議入手switch主機的玩switch版
只有Wii U的而又未諗住買Switch可以照玩Wii U版

PS.雖然日語好聽d,但英文字幕真係易睇d
希望日後可以出個更新in-game自由轉換語言及文字,
咁咪可以日語配音+其他地區字幕,包括中文就一流了~!
風間鈴木仁 11:55 AM 03-02-17

今晚唔洗訓

請問where 入手 Wiiu 版本 ?
我想到時出NS 中文版先買NS版!
信長 12:11 PM 03-02-17

恥笑下先
シェンムー 01:22 PM 03-02-17
Unwire unlike 左佢好耐
好耐之前的game review 已錯到離晒大譜 , 其他野賣廣告多過乜

得個快字走黎呃like

IDGAF 01:26 PM 03-02-17
[img]http://i.imgur.com/jUSGTrt.jpg[img]
恥笑下先
其實開箱片時已經好多人留言叫個男主持少D講佢的偉論…
無追開,唔知佢係咪一早得罪咗班網民。

Unwire unlike 左佢好耐
好耐之前的game review 已錯到離晒大譜 , 其他野賣廣告多過乜

得個快字走黎呃like

咁有咩本地傳媒有值得like?
又有做搶先試game、主機的?
holsety 01:29 PM 03-02-17
心思思,但都想玩中文版
信長 01:29 PM 03-02-17
睇資料新聞,unwire 都不在我搜尋範圍
見佢呃呃埋埋幾多like,事實的確有人睇
先要X佢地以正視聽, 好彩都好多人出Post 小佢地...
neo2046 01:36 PM 03-02-17

DevilElvis 02:28 PM 03-02-17
想問係咪傳過會出中文版?
赤武神 02:31 PM 03-02-17
作者: DevilElvis:
得個傳字
信長 02:38 PM 03-02-17
http://www.ign.com/articles/2017/03/...cepts-revealed

可以睇下CONPECT ART
亂黎, 太空衣
哥薩克 02:47 PM 03-02-17
作者: DevilElvis:
連傳聞都無聽過
不過之前火紋出中文版消息出左,大家就覺得火紋都中文化到
薩爾達應該無難度
信長 02:54 PM 03-02-17
個傳聞來自台灣的網購網, 佢地註明中文版....
現在3月2日.... 唔知佢地點死隻ZELDA 中文版比客
最近先出INDIE GAME ,ESHOP 介紹片 ... 似唔會要有特別野公怖
哥薩克 02:56 PM 03-02-17
個傳聞來自台灣的網購網, 佢地註明中文版....
現在3月2日.... 唔知佢地點死隻ZELDA 中文版比客
最近先出INDIE GAME ,ESHOP 介紹片 ... 似唔會要有特別野公怖
如果真係有都唔宣傳定
到時大把人買左日文版先知有中文版
老任仲唔hihi?
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面