Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-13-09, 07:46 PM   #51
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
我:你會選一個把令你好開心的男仔還是對你一個很好的男仔..
佢立即答我..緊係選對我好果個男仔啦

還好..起碼我知道自己把口唔勁..但我會對佢好好..
希望佢會有一日...

成功約左佢去書展

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 09:11 AM   #52
woodlcw
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: House 查看文章
我:你會選一個把令你好開心的男仔還是對你一個很好的男仔..
佢立即答我..緊係選對我好果個男仔啦

還好..起碼我知道自己把口唔勁..但我會對佢好好..
希望佢會有一日...

成功約左佢去書展
送你一句名言
女仔通常都係口是心非
woodlcw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 09:19 AM   #53
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: woodlcw 查看文章
送你一句名言
女仔通常都係口是心非
女人心係dynamic 呢1secound係yes下一second係no
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 07:55 PM   #54
House
里村★紅葉

約左佢行幾日書展..聽講座..
約左佢去學整蛋膠..
約左佢去做義工..
差唔多約左佢每日都返黎溫書

我真係不能自拔
佢真係一個好study hard 既女仔..有時我對住佢都有d stressful..

Get

Get 周防天音!

舊 07-17-09, 07:25 PM   #55
House
里村★紅葉

佢又願意比我約
但呢幾日佢又唔理我
究竟佢想玩咩? 點解佢要忽冷忽熱咁對我?

難道我好蝦?
睇黎我真係太投入

Get

Get 周防天音!

舊 07-21-09, 01:41 PM   #56
HM

註冊日期: May 2007
好心講句,忘記左佢吧啦
番去搵智紗ちゃん
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-09, 05:28 PM   #57
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: House 查看文章
佢又願意比我約
但呢幾日佢又唔理我
究竟佢想玩咩? 點解佢要忽冷忽熱咁對我?

難道我好蝦?
睇黎我真係太投入
你睇你,做哂人地既扯線公仔喇
未一齊都咁
一齊左仲得掂
呢條女都幾識耍手段
真係好憎呢d人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:04 PM

手機版 | APP版