Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-28-11, 01:11 PM   #776
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
我見個個玩Mac 玩得好開心呢.....
我拎黎做野用架>_<

舊 08-28-11, 01:13 PM   #777
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
我見個個玩Mac 玩得好開心呢.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 01:15 PM   #778
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: 才子 查看文章
其實最衰係我
我睬佢的話成件事變得完美
衰就一齊~
我之後掛住按摩無同佢玩~
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 01:17 PM   #779
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 查看文章
中大不來害我都把書準備好等簽名的說...
對不起,下次吧,
總有機會 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 01:20 PM   #780
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
其實最衰係我
我睬佢的話成件事變得完美

叫過你幾次啦~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 01:24 PM   #781
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 碧克 查看文章
最好的準備,最壞的打算嘛
我覺得以2x人既聚而言,連比較被動既都照顧到,其實已經唔需要再強求乜野目標.
而家係開聚識朋友je,又唔係Quick-matching,真係唔駛諗咁多喎.
題外話,響集合地點俾貼紙果陣,有版友話:「貼紙?今日係版聚定table for six?
跟住我就話:「係呀!到時你地坐低之後,零號就會笑口噬噬扲個ling ling出嚟同大家講:"大家e+有3分鐘同對面果傾計"
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 01:26 PM   #782
碧克

註冊日期: Aug 2003
i冇興趣,e比較有興趣

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 01:28 PM   #783
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: Lilith 查看文章
叫過你幾次啦~~~
我冇你咁有品

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 01:46 PM   #784
綾小路雷太

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
題外話,響集合地點俾貼紙果陣,有版友話:「貼紙?今日係版聚定table for six?
跟住我就話:「係呀!到時你地坐低之後,零號就會笑口噬噬扲個ling ling出嚟同大家講:"大家e+有3分鐘同對面果傾計"
死下雪
引用:
作者: 碧克 查看文章
i冇興趣,e比較有興趣
意味不明
引用:
我冇你咁有品
我都冇品啦,呢D老骨頭

舊 08-28-11, 01:58 PM   #785
綾小路雷太

引用:
仲乜咁局限部機~
主力者,但自從入左小白後冇掂過PC乜劑呢點係事實

但係而家唔夠力了,至少開FB玩RC窒機

舊 08-28-11, 01:58 PM   #786
HI_Ricky
深山人士

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我拎黎做野用架>_<
仲乜咁局限部機~

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
舊 08-28-11, 02:06 PM   #787
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
都唔係架,呢個方法方便我呢D腦殘姥姥方便認人,叫得出大家個名,
因為太多人,記唔住人地會很不好意思,想同對方聊天但又說不出人家的名字,感覺很不禮貌,所以貼紙仔係好
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 02:19 PM   #788
HI_Ricky
深山人士

引用:
作者: 過客 查看文章
都唔係架,呢個方法方便我呢D腦殘姥姥方便認人,叫得出大家個名,
因為太多人,記唔住人地會很不好意思,想同對方聊天但又說不出人家的名字,感覺很不禮貌,所以貼紙仔係好
你咁靚女,個個都黎唔切報上名來,唔洗睇名牌wo.

舊 08-28-11, 02:22 PM   #789
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
問題就是太多人跟她報名所以記不住

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 02:23 PM   #790
Diana

引用:
正因為有名牌,所以我記得左好多人
舊 08-28-11, 02:41 PM   #791
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
名牌貼非常好,尤其對新朋友及失憶者有幫助!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 03:08 PM   #792
LAMR

註冊日期: Apr 2011
引用:
我都想丫,等我唔駛做得甘辛苦,做下經理人就有錢賺

我明,係公司接化妝job,我第一時間問位小姐:「今次來make up,是什麼性質的?」
如果她答:「和男生約會」
我我便和為她上一個「使男生看下去感覺親切和舒服」而且整天不溶的妝容。
因為約會過程中,男生好有機會會摸或錫女生的臉,
而打從男生角度出發,他們不太願意自己喜歡的女生太厚粉。
而女生當男生摸或吻下去時不致於high甩而感到不好意思。
化得多,便在小姐們的心情裡透看出男生的期望。

其實女生化妝是很不錯呢!是尊重場合的一種禮儀
這個我不懂=3=
化妝我還是會追求正統的涉宿/原宿系
雖然有人叫我也要留意一下身邊的人的反應
可是我身邊根本就沒有閃光or男生什麼的哪來反應阿wwww
雖然知道自己自我中心, 但還是想我行我素
年少, 就是要輕狂一阿嘛XD

我目前最想染成愛德華那樣可以cos愛德XD
引用:
俺乃完美主義至上
所以見到口不對心的牢騷,總是有點耿耿於懷
引用:
作者: 查看文章
你就不能叫做傲嬌嗎
某人才叫做傲嬌=w=

引用:
作者: KIM 查看文章
名牌貼非常好,尤其對新朋友及失憶者有幫助!
失憶者(舉手

我到現在還是不記得誰是誰&還沒有照片

有人可以幫我把名字蓋在額頭上嗎(笑

然後send給我=wwww=
LAMR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 03:22 PM   #793
綾小路雷太

引用:
正因為有名牌,所以我記得左好多人
Haha......咁我諗妳真係要多謝我老細
抱住同妳一樣的原因,所以佢有label呢條橋。
我先至可以用得到,呵呵。

舊 08-28-11, 03:29 PM   #794
Noyeah

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: LAMR 查看文章
這個我不懂=3=

我一開始都話個名牌係貼起額頭到.....
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 03:44 PM   #795
Diana

引用:
Haha......咁我諗妳真係要多謝我老細
抱住同妳一樣的原因,所以佢有label呢條橋。
我先至可以用得到,呵呵。
雷太,不過這方面我有少少意見,
牌夠大,但可不可以連名都大D?
我有老花.不走到好近先見到

引用:
作者: LAMR 查看文章
這個我不懂=3=
化妝我還是會追求正統的涉宿/原宿系
雖然有人叫我也要留意一下身邊的人的反應
可是我身邊根本就沒有閃光or男生什麼的哪來反應阿wwww
雖然知道自己自我中心, 但還是想我行我素
年少, 就是要輕狂一阿嘛XD

我目前最想染成愛德華那樣可以cos愛德XD

某人才叫做傲嬌=w=

失憶者(舉手

我到現在還是不記得誰是誰&還沒有照片

LAMR~~LAMR~~
年輕真好,
想當年我都係一頭濱崎涉顏色...
想當年...
想當年..........
舊 08-28-11, 03:54 PM   #796
圖騰製作中

懷緬過去常陶醉一半樂事一半令人流淚

舊 08-28-11, 04:08 PM   #797
綾小路雷太

引用:
雷太,不過這方面我有少少意見,
牌夠大,但可不可以連名都大D?
我有老花.不走到好近先見到

LAMR~~LAMR~~
年輕真好,
想當年我都係一頭濱崎涉顏色...
想當年...
想當年..........
其實係我衰仔,明顯係字款問題

舊 08-28-11, 04:10 PM   #798
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
其實係我衰仔,明顯係字款問題
字款OK~大少少就very good la~

舊 08-28-11, 04:23 PM   #799
綾小路雷太

引用:
作者: 豆腐 查看文章
字款OK~大少少就very good la~
因為大家既名大小長度不一,呢個大小其實比較吻水。
反而係隻字款太玩味重啦…

舊 08-28-11, 04:39 PM   #800
圖騰製作中

因為你將gaf logo放得過大,佔去過半版位先搞到無位放人名...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:42 PM

手機版 | APP版