Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-14-11, 03:39 PM   #801
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: irismong 查看文章
咁就真係唔好彩~~~
唔好太傷心~
買左部咩新機
今日情人節, 之前提過的朋友
買左花送上去俾女神 sosad
刮左部千年舊機出黎用住先囉...
係喎, 之前成班爭住話要送花比shiro_b同埋芭比架, 家陣人呢?

引用:
作者: kita 查看文章
情人節我只想回家吃飯, 可惜連我爸媽都有節目
我傷風, 本來想請病假, 但今日情人節我唔敢亂來

Lost In Paradise

此篇文章於 02-14-11 06:27 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 02-14-11, 03:43 PM   #802
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
有飯食有花送 都好灰
POKA 目前離線  
舊 02-14-11, 03:44 PM   #803
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
芭比好似收左花...

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 02-14-11, 04:27 PM   #804
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 才子 查看文章
芭比好似收左花...
你又知?@@

BTW,今晚成班弟兄姊妹出黎打邊邊,費事大家孤身過喎,我突然間覺得大家體貼左。

舊 02-14-11, 04:59 PM   #805
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章

我傷風, 本來想請病假, 但今日情人節我唔敢亂來
take care! rest more!
哈哈! 哩d日子請病假一定會比人誤會...

我決定今晚回家, 早點煮東西吃, 早點睡靜靜渡過2月14... 天氣咁凍好眼訓呀~~~~
kita 目前離線  
舊 02-14-11, 05:56 PM   #806
才子
量地總監

寂寞的芳心我來啦...

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 02-14-11, 07:02 PM   #807
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 才子 查看文章
寂寞的芳心我來啦...
你算把啦

舊 02-14-11, 07:17 PM   #808
才子
量地總監

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
你算把啦
出緊去yo女啦...

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 02-14-11, 11:14 PM   #809
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
好久沒上來,今日真係名副其實的"懲人節"~~~
如月釋臣 目前離線  
舊 02-15-11, 02:48 AM   #810
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
同女友過嘅第一個情人節,都唔錯~~~

收到我親手摺嘅紙玫瑰都好高興~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線  
舊 02-15-11, 09:23 AM   #811
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
靚喎,勁

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 02-15-11, 09:43 AM   #812
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
好久沒上來,今日真係名副其實的"懲人節"~~~
我同佢過ge第一年情人節..........係各自番工.....orz

舊 02-15-11, 11:45 AM   #813
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: Lilith 查看文章
同女友過嘅第一個情人節,都唔錯~~~
收到我親手摺嘅紙玫瑰都好高興~~~
摺得好靚, 好有心思喎!
我都試過收到一朵紙花...仲要摺得ok核突

藍莓咖啡 目前離線  
舊 02-15-11, 12:48 PM   #814
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
摺得好靚, 好有心思喎!
我都試過收到一朵紙花...仲要摺得ok核突
我仲記得當年自製金莎花添...

才發現,現在已經沒勁。

ps也發現,七年前既我係幾咁多頭髮sosad

舊 02-15-11, 06:58 PM   #815
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
睇見D人一日到黑都係自我hypnotized
我就好想笑

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 02-15-11, 07:29 PM   #816
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
我同佢過ge第一年情人節..........係各自番工.....orz
置於點解叫果日做"懲人節"
是因為我自那天開始失業......
本身我已經雙失,加埋失業,成為三失青年....
如月釋臣 目前離線  
舊 02-15-11, 11:53 PM   #817
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Thanks~~~

藍苺 - 如果有機會見面送支俾你又點話~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線  
舊 02-16-11, 01:24 AM   #818
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
但係我覺得你好快又會再有人追......
引用:
作者: -N3DS- 查看文章
咁耐以黎~的確好快就會有人追~
=.= 你地2個....hau 我呢2日公司太忙唔得閑上離就講是非XDDD

暫時唔覺有岩心水既對象, 又唔覺有人對我有意
又或者, 有都俾我有意無意地無視左

我真係有拎個心出離,
就算對方實際條件唔夠好, 我都有試過去理解去包容
不過, 完全唔同既家庭背景, 唔同成長過程, 唔同出身,
人既價值觀真係可以有好大好大好大既落差
即係感覺上. 我唔想現實, 但好似個天迫我要現實咁考慮好多野......
包括金錢方面, 精神方面等等...........
人既年紀愈大, 真係考慮多左好多野!!!
我e家真係怕左開始一段感情喇....要抖下先

2月14 收工就趕回家同父母食飯, 都唔錯~~

此篇文章於 02-16-11 01:30 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線  
舊 02-16-11, 05:12 AM   #819
POKA
Banned

引用:
收工夜晚一齊就得啦~~~
POKA 目前離線  
舊 02-16-11, 09:56 AM   #820
拉迪-史加羅

引用:
作者: POKA 查看文章
收工夜晚一齊就得啦~~~
佢收00:00 wor..........SUN 出左去陪佢

而我都知正日大家都要開工 , 所以呢2日買定左隻BEAR BEAR 公仔比佢 , 等今個WEEKEND 送比佢
(佢連我送$120公仔比佢都覺貴..........)
每次見我買野第一個反應係: 下.............你又買野

而同佢一齊左ge結論係 :原來我女友係一名正宗慳妹

所以我可能要同我D玩具&神姫分手..........

此篇文章於 02-16-11 09:59 AM 被 拉迪-史加羅 編輯。
拉迪-史加羅 目前離線  
舊 02-16-11, 10:01 AM   #821
拉迪-史加羅

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
置於點解叫果日做"懲人節"
是因為我自那天開始失業......
本身我已經雙失,加埋失業,成為三失青年....
你又唔係A1 碩士 , 怕咩.............
我咪又係入左一行超過10年...........

舊 02-16-11, 09:16 PM   #822
POKA
Banned

引用:
佢收00:00 wor..........SUN 出左去陪佢

而我都知正日大家都要開工 , 所以呢2日買定左隻BEAR BEAR 公仔比佢 , 等今個WEEKEND 送比佢
(佢連我送$120公仔比佢都覺貴..........)
每次見我買野第一個反應係: 下.............你又買野

而同佢一齊左ge結論係 :原來我女友係一名正宗慳妹

所以我可能要同我D玩具&神姫分手..........
慳妹好,好難找了^_^
POKA 目前離線  
舊 02-17-11, 09:38 AM   #823
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: Lilith 查看文章
Thanks~~~
藍苺 - 如果有機會見面送支俾你又點話~~
好, 幾時見, 依家就約
引用:
作者: Seppie 查看文章
=.= 你地2個....hau 我呢2日公司太忙唔得閑上離就講是非XDDD

又或者, 有都俾我有意無意地無視左

我e家真係怕左開始一段感情喇....要抖下先
唔好抖太耐呀 等你好消息

藍莓咖啡 目前離線  
舊 02-17-11, 09:53 AM   #824
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai