Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-14-10, 03:55 PM   #76
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 呀正 查看文章
大兵隊長b
軍士長..........

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 07:12 PM   #77
Dark_Terry
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
揮一揮手
祝各位今年搵返個有情人
Dark_Terry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 09:51 PM   #78
eddie3182004

註冊日期: Feb 2007
今日真係街都廢事出 , 叫野食過節仲好

人既夢想,係永遠都唔會完結
eddie3182004 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 10:34 PM   #79
keithkan
Insane Gamer
死"機"佬

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code2492 5317 3045
PSN  IDkeithkan
揮手+1

今日全日連街都冇出過,一直宅係屋企打機睇blue ray~~爽!!

keithkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 10:43 PM   #80
stamenccy
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR

今日要拜年 所以出咗街

之後去咗老銅街拍

舊 02-14-10, 10:53 PM   #81
wongmspk

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: 細路翔 查看文章
當然係救生圈
引用:
作者: 呀正 查看文章
大兵隊長b
頭先出左街,正式升級為老公
我諗應該唔會係水泡既...
因為人地係乖乖女黎:$(基督徒xd)
wongmspk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 10:58 PM   #82
Sgodkyo
God of Gamer
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: wongmspk 查看文章

哈哈哈哈哈哈哈~~~~~~
so funny~

你地做左d咩令到你自己覺得升左呢 ?a

舊 02-14-10, 11:04 PM   #83
wongmspk

引用:
作者: 神京 查看文章
哈哈哈哈哈哈哈~~~~~~
so funny~

你地做左d咩令到你自己覺得升左呢 ?a
算啦
在下小朋友思想係比較幼稚
各位情場高手即管笑
無呀= =咪直接問佢囉
舊 02-14-10, 11:11 PM   #84
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
對唔住我笑左

一句老公真係會收死人架原來

你真係太GREEN喇

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 11:18 PM   #85
wongmspk

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
對唔住我笑左

一句老公真係會收死人架原來

你真係太GREEN喇
本人曾經被朋友話過係一個勁易氹既死傻仔xd
舊 02-15-10, 12:28 AM   #86
Sgodkyo
God of Gamer
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
算啦
各位情場高手即管笑
無呀= =咪直接問佢囉
傻啦~
入得呢個 topic o既大家都係 the same/

都係果句
當面話你等瘀過一獲金之後唔會再犯相同o既錯
總好過係你背後偷笑等你繼續 keep 住做傻仔a

舊 02-15-10, 12:52 AM   #87
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
一日未轉做聖者
一日都仲係魔法師

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 01:36 AM   #88
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
算啦
各位情場高手即管笑
無呀= =咪直接問佢囉
我覺得,
敢直接問對方、總好過認為自己無可能又唔甘心地等落去丫。
之後成唔成為到人地心裡真正果位,
祝你好運喇。 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 02:06 AM   #89
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
佢係咪當你係玩煮飯仔果D老公先

同埋基督徒....不要被善良的外表騙過....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 11:16 AM   #90
wongmspk

引用:
作者: DevilElvis 查看文章

唔係掛

引用:
作者: Middle 查看文章
我覺得,
敢直接問對方、總好過認為自己無可能又唔甘心地等落去丫。
之後成唔成為到人地心裡真正果位,
祝你好運喇。 =)

多謝

引用:
作者: 神京 查看文章
傻啦~
入得呢個 topic o既大家都係 the same/

都係果句
當面話你等瘀過一獲金之後唔會再犯相同o既錯
總好過係你背後偷笑等你繼續 keep 住做傻仔a

不過希望今次唔會真係做傻仔啦
舊 02-15-10, 11:41 AM   #91
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
引用:
作者: DevilElvis 查看文章

耶青最叻玩包裝,絕對是糖衣毒物,令人反感
另加一段新聞︰
情人節車禍 男死女傷 青年偕女友遊車河出事
(明報)2010年2月15日 星期一 05:10
【明報專訊】元朗昨晚發生虎年首宗奪命車禍。一名男子在情人節駕車載同女友至宏樂街時,在一彎位疑天雨路滑高速失控,衝上行人路撼斷路邊一棵大樹始告停止,私家車全車嚴重損毁,車內情侶同告受傷,其中男司機重傷被困,由消防員救出後證實死亡,女乘客則受傷被送院救治。

男死者劉×明,21歲,被救出時已全無呼吸脈搏,救護員檢驗後證實死亡,毋須送院。警方其後聯絡劉的父母到場認屍,雙親在農曆大年初一驚聞喪子噩耗,傷心不已。同車女友陳×珊,20歲,則僅手腳撞傷擦損,自行走出車外,清醒送院救治,未有生危險。

路滑失控 撼斷5米大樹

消息稱,劉某居於元朗區,昨日大年初一兼情人節,他帶同女友與家人在元朗中心晚膳後,駕車載女友遊車河。事發昨晚10時23分,當時下著綿綿細雨,劉駕駛紅色私家車沿宏樂街往元朗工業村方向行駛,至12號對開一個右彎時,私家車突然失控,高速向左越線直剷上行人路,右邊車頭狂撼路邊一棵5米高大樹始告停下。由於衝力奇猛,大樹應聲被撞至斷開飛脫,私家車則車頭嚴重凹陷損毁變形,兩人同告被困車內,其中劉某被緊緊夾在司機位與軚盤之間重傷昏迷,陳女則傷勢較輕微,負傷自行爬出車廂待救,車禍由駕駛人士發現報警。

警方接報趕至,只見地上遺下約10米煞車痕,消防員使用工具撬開車頂,救出被困男司機,由救護員證實死亡;其女友則由救護車送院救治,車禍原因有待調查。

此篇文章於 02-15-10 02:40 PM 被 JoeII 編輯。
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:02 PM

手機版 | APP版