Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 01-01-08, 10:48 AM   #1
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
[轉貼]外星人在月球上的基地

外星生物係月球上既行跡

呢幅圖係解釋月球上既陰影係由咩造成

月球上的城市

月球外星人基地

非自然形成的環形山

不知明生物

月球上的建築物 (外形似工廠)

月球上的神秘符號 (google moon map 上都有)

UFO 在月球上

nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-08, 12:20 PM   #2
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
都係等呀嫦娥影好相再等中共放出黎再講係咩啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-08, 06:05 PM   #3
BeBop
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2003
I guess the resemblance of a human mask does imply a very curious interest by the aliens.
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-08, 10:17 PM   #4
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
非自然形成的環形山----好多地方都由天然做成一個完美特別形狀(如圖形,四方形,六角形)
外星生物係月球上既行跡----其實地球都有個地方,d石頭會自動向一個方向滾動,好似話關於自轉+引力造成

舊 01-03-08, 11:04 AM   #5
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
如果相信雲海條吹水友,就知道美國登月外星人一落太空倉就見到太空基地
牛仔‧骨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-08, 04:19 PM   #6
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
如果相信雲海條吹水友,就知道美國登月外星人一落太空倉就見到太空基地
就知道美國登月外星人一落太空倉就見到太空基地
你講乜_?

同埋雲海邊單野吹水?
你指佢係電台講太空人上月球有見到文明建築單野?
佢只係依一本叫dark mission既書講
同埋佢d料全部有source, 有source都吹水咩先唔吹水?
佢都成日話d source信唔信就聽者既事
佢立場只係提供佢搵到既料
雖然我對佢演譯有保留
我追返d source睇原本資料都如佢所講
只係演譯佢會加左d主觀感覺落去
但無影響原本既事實

此篇文章於 01-08-08 04:23 PM 被 edman27 編輯。
edman27 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-08, 04:32 PM   #7
牛仔‧骨
Game Master

引用:
作者: edman27 查看文章
就知道美國登月外星人一落太空倉就見到太空基地
你講乜_?

同埋雲海邊單野吹水?
你指佢係電台講太空人上月球有見到文明建築單野?
佢只係依一本叫dark mission既書講
同埋佢d料全部有source, 有source都吹水咩先唔吹水?
佢都成日話d source信唔信就聽者既事
佢立場只係提供佢搵到既料
雖然我對佢演譯有保留
我追返d source睇原本資料都如佢所講
只係演譯佢會加左d主觀感覺落去
但無影響原本既事實
只要你留意下佢幾時上電台,同講左咩,就知講乜_喇
自已睇下文字講咩_
有聲有畫

此篇文章於 01-08-08 04:53 PM 被 牛仔‧骨 編輯。
舊 01-08-08, 10:27 PM   #8
edman27
Crazy Gamer

引用:
只要你留意下佢幾時上電台,同講左咩,就知講乜_喇
自已睇下文字講咩_
有聲有畫
唔太明白有乜衝突
第一條link斷旗相同之後既登月陰謀論, 至dark mission既內容
你想指係咩有問題

同埋想請問有無聽電台佢講dark mission個集?
舊 01-09-08, 09:31 AM   #9
牛仔‧骨
Game Master

引用:
唔太明白有乜衝突
第一條link斷旗相同之後既登月陰謀論, 至dark mission既內容
你想指係咩有問題

同埋想請問有無聽電台佢講dark mission個集?
自已搵下喇
點下,下面d太空link
舊 01-09-08, 12:27 PM   #10
edman27
Crazy Gamer

引用:
自已搵下喇
點下,下面d太空link
頂, 好煩呀, 問你又唔講
條link我一早有睇過啦
雲海sina個登月陰謀算係依接近40年來美國出左不下廿本書既小重點
依家眾多解說中比較大路係..
1美國一直無上過月球
2美國上過月球, 不過唔係1969
3美國上過月球, 但d相係假, 一切既相片都係area51拍, 因為唔想公開月球真相
4美國上過月球, 美國乜都真

你覺得google moon d相邊度黎
係nasa發俾佢整, 最有趣係愚人節個日造出黎(雖然愚人只係當時放大變芝士)
日本個衛星係同中國研發出黎
無論日本或中國都影到類似nasa影既相
試諗下如果全世界認為月球係無野, 日本或中國會唔會第一個企出黎指美國吹水
你估美國唔識做野傾好哂, 反正美國一直都唔想人理外星文明,鳳凰城事件都可以當無事發生過咁
仲有40年你覺得假設有文明, 會唔會唔做野留係度無變過任我地影相?
咁當然事實可能係上面咩都無
但不可能單靠一兩張相, 人地話乜就認定咁就事實
舊 01-09-08, 04:46 PM   #11
牛仔‧骨
Game Master

引用:
頂, 好煩呀, 問你又唔講
條link我一早有睇過啦
雲海sina個登月陰謀算係依接近40年來美國出左不下廿本書既小重點
依家眾多解說中比較大路係..
1美國一直無上過月球
2美國上過月球, 不過唔係1969
3美國上過月球, 但d相係假, 一切既相片都係area51拍, 因為唔想公開月球真相
4美國上過月球, 美國乜都真

你覺得google moon d相邊度黎
係nasa發俾佢整, 最有趣係愚人節個日造出黎(雖然愚人只係當時放大變芝士)
日本個衛星係同中國研發出黎
無論日本或中國都影到類似nasa影既相
試諗下如果全世界認為月球係無野, 日本或中國會唔會第一個企出黎指美國吹水
你估美國唔識做野傾好哂, 反正美國一直都唔想人理外星文明,鳳凰城事件都可以當無事發生過咁
仲有40年你覺得假設有文明, 會唔會唔做野留係度無變過任我地影相?
咁當然事實可能係上面咩都無
但不可能單靠一兩張相, 人地話乜就認定咁就事實
我都好煩所以唔打
所比tag你自已搵算
森美小儀靈異堂節目中講過,請自已搵
舊 01-09-08, 06:51 PM   #12
edman27
Crazy Gamer

引用:
我都好煩所以唔打
所比tag你自已搵算
森美小儀靈異堂節目中講過,請自已搵
講乜呀
我有追開呀
但你一直話睇個d, 聽個d
我真係唔知你唔明乜囉
定係你回我唔到求其搵d野講..
唔夠point去回未唔好回囉: (
舊 01-10-08, 11:00 PM   #13
Duck
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
如果你話人吹水
點解唔講邊part 令到你覺得雲海吹水呢...?
Duck 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-08, 02:55 PM   #14
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
鳳凰城事件???

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-08, 03:41 PM   #15
edman27
Crazy Gamer

引用:
作者: HONDA 查看文章
鳳凰城事件???
Phoenix lights
近代其中一單大型ufo目擊事件
Phoenix係美國阿里桑拿洲

簡單講係97年夜晚上空現多個光點, 形成v形高調飛行, 由內華達州經鳳凰城到阿里桑拿洲邊境
下面數以千計既人都見到同拍左片, youtube好多, 佢地話見到光點經過地方會遮住星星, 所以相信係大形既物體. 當時有軍機去追擊, 但無用

上年(十周年), 前亞里桑拿洲洲長(退左休)公開話連佢見到, 但都唔知乜事, 佢已經搵哂作為洲長識既高層去問, 答覆只係"唔知"同"你唔需要知"

至今係美國秘密戰機測試, 外國間諜戰機定係外星飛碟就無人知

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:48 AM

手機版 | APP版