Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-08-05, 01:14 AM   #1
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
二手車 展覽場

有時見到的二手車都幾OK & 底買~
一般長期展覽場, 可信麼?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-05, 04:11 AM   #2
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
都唔係話信唔過ge
如果你有多行ge話有時重會發現d珍貴車種
但係展覽場通常入日本水貨車
或者事故車
如果真係想買就check清楚d

舊 02-10-05, 02:05 AM   #3
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: STi
都唔係話信唔過ge
如果你有多行ge話有時重會發現d珍貴車種
但係展覽場通常入日本水貨車
或者事故車
如果真係想買就check清楚d
thx!
其實是fd叫我陪佢睇車~~~

舊 02-23-05, 04:32 AM   #4
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
搵間信譽良好?..

其實我覺得大部分都可靠..在乎邊個嚇到鬼架姐~

不過有時真係低到你驚..
我見過有部九六年E36 325CI全原廠AC內外激改~
頂BAR,XEON燈,桶SET,十八寸令,頭唇尾翼無不欠奉..最得人驚係送你四條全新石橋02胎~
個價都只係68000..
我差D就出左手..好彩個FD係隔離醒左我一句:『咁平..你唔驚呀..?

過左一個WEEK舊地重遊..愛人經已心有所屬了..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-05, 03:08 PM   #5
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Kojiro Fuuma
搵間信譽良好?..

頂BAR,XEON燈,桶SET,十八寸令,頭唇尾翼無不欠奉..最得人驚係送你四條全新石橋02胎~
我差D就出左手..好彩個FD係隔離醒左我一句:『咁平..你唔驚呀..?

似乎你好中情BMW~~

我新年前就去了FL一個大型展場, 就係見到有D車平到......又新......
都係上星期再去已經~~~

舊 02-26-05, 09:24 PM   #6
蒲公英
God of Gamer
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
其實冇乜可信與否既關係~都係二手之嘛~始終要試過車至知
不過係好在多選擇囉

舊 02-27-05, 01:40 AM   #7
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
引用:
作者: KIM
似乎你好中情BMW~~

我新年前就去了FL一個大型展場, 就係見到有D車平到......又新......
都係上星期再去已經~~~
YES..I AM FANS OF BMW..

01。03。11
舊 02-27-05, 01:41 AM   #8
15202ST

引用:
作者: 蒲公英
其實冇乜可信與否既關係~都係二手之嘛~始終要試過車至知
不過係好在多選擇囉
試車加頭一個WEEK包你精神爽利~

01。03。11
舊 02-27-05, 01:44 AM   #9
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
試車加頭一個WEEK包你精神爽利~
包1個月有事播~~~!

舊 02-27-05, 01:57 AM   #10
15202ST

引用:
作者: KIM
包1個月有事播~~~!
唔爽=/=有事~

01。03。11
舊 03-23-05, 01:30 PM   #11
賊船-船長
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
引用:
搵間信譽良好?..

都唔算特別平啦!

上個月我老友係"九展"個場出咗部96年尾嘅M3,新胎令(不過令你"台"仔)都係$103,000.
可能上會仲有得平D呀!
賊船-船長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-05, 09:39 PM   #12
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
引用:
作者: 賊船-船長
都唔算特別平啦!

上個月我老友係"九展"個場出咗部96年尾嘅M3,新胎令(不過令你"台"仔)都係$103,000.
可能上會仲有得平D呀!
咁又真係唔錯喎
精唔精神先.

p.s.近年黎台仔令都唔算失禮人呀.

舊 03-23-05, 10:22 PM   #13
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 賊船-船長
都唔算特別平啦!

可能上會仲有得平D呀!
部車而家都OK麼?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:42 PM

手機版 | APP版