Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-10-05, 07:10 PM   #1276
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
請大家留意 , 天音館不設電話查問價格!!!

店名:SKY MUSIC
總店:旺角 信和中心 一樓 M104號舖 (即上自動電梯後,面對面個間!)
時間:10:30AM - 10:30PM (年終無休!)
貨品:主要有關音樂的 CD / DVD / 海報 / 特品
服務:訂購 / EPS / 二手市場 / (不設電話查詢!)
種類:主要本地流行;其他有日本流行 / 動漫,歐美流行等.
電話:不提供電話查問

分店:荔枝角 昇悅居
服務:租碟

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-05, 10:26 PM   #1277
i am 17
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
k生
有無'The Rock'dvd版?
&有無'Navy Seal'dvd版?

舊 10-19-05, 12:50 AM   #1278
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: i am 17
k生
有無 'The Rock' dvd版?
&有無'Navy Seal'dvd版?
咩來呀?
摔角手 'The Rock' 呀?

訂都有!

舊 10-19-05, 04:44 PM   #1279
i am 17
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: KIM
咩來呀?
摔角手 'The Rock' 呀?

訂都有!
NOT 摔角手
石破天驚呀

舊 10-20-05, 04:36 PM   #1280
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
金金啊~
Jay碟有台灣版預講嗎?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-05, 12:22 AM   #1281
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 小恐
金金啊~
Jay碟有台灣版預講嗎?
冇都可以有~~~

來吧!!!

舊 10-21-05, 07:56 PM   #1282
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
冇都可以有~~~

來吧!!!
星期一3:00打後上黎!! /

另外天音有冇呢隻??
先排行灣仔見到冇買, 而家唔見有得賣...
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...section-music/

大乱闘X
舊 10-21-05, 11:17 PM   #1283
kingtin1
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
KIM大,如果我訂阿jay既台版,會唔會即刻有海報送??

因為今日叫人幫我係你度訂左,但無........
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-05, 11:55 PM   #1284
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
星期一3:00打後上黎!! /

另外天音有冇呢隻??
先排行灣仔見到冇買, 而家唔見有得賣...
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...section-music/
好似SOLD OUT了~~~

引用:
作者: kingtin1

有跟一定有, 總之有拖冇欠~~~

舊 10-22-05, 12:50 AM   #1285
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
好似SOLD OUT了~~~
可惜, 最近聽了覺得不錯又想買.....~.~"
我星期一來吧~~

大乱闘X
舊 10-22-05, 10:31 PM   #1286
cloverling
Junior Member

註冊日期: Oct 2005
KIM哥哥呀
請問sky music有無得訂:
11月16日出既Arashi嵐既新single『wish』(初回)&
11月2日出既修二彰既『青春 』(初回)
唔該晒^^"
cloverling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-05, 11:45 PM   #1287
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: cloverling
KIM哥哥呀
請問sky music有無得訂:
11月16日出既Arashi嵐既新single『wish』(初回)&
11月2日出既修二彰既『青春 』(初回)
唔該晒^^"
有! 不過你要快手了~~~~~!

舊 10-24-05, 05:45 PM   #1288
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: kingtin1

我今日都訂了~
可能因為而家d海報只係sonyhk提供, 佢唔俾你住..
暫時佢都講唔到台版實價, 落訂只可落$50
到出左先可以拎碟同海報

大乱闘X
舊 10-25-05, 12:14 AM   #1289
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我今日都訂了~
可能因為而家d海報只係sonyhk提供, 佢唔俾你住..
暫時佢都講唔到台版實價, 落訂只可落$50
到出左先可以拎碟同海報
thx 你的描述~~~我估之後果d都有呢d情況!
總之日後如果有類似情況, 都與此案同啦!!!
唔洗再pm問我了!!!

舊 10-31-05, 01:15 PM   #1290
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

台灣Jay明天下午6:30會否到貨~~?

大乱闘X
舊 10-31-05, 02:10 PM   #1291
kingtin1

同埋,價錢幾時先可以落實??
唔該~
舊 10-31-05, 03:58 PM   #1292
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
台灣Jay明天下午6:30會否到貨~~?
2/11(三) 下午5時後有!
當然不排除會上午到貨~~~不過明天應該冇!

舊 10-31-05, 04:27 PM   #1293
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

謝謝金金, 星期三來取貨~~

大乱闘X
舊 10-31-05, 04:52 PM   #1294
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
謝謝金金, 星期三來取貨~~
希望一次過有埋POSTER啦~~~

舊 11-02-05, 11:18 AM   #1295
kingtin1

KIM大,隻Jay係咪真係要5點之後先有貨??
舊 11-02-05, 05:09 PM   #1296
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

頭先早左去, 未到貨添....

明天下午3:00再來, 金金幫我留番張CD cover張Poster啊>o<

大乱闘X
舊 11-03-05, 02:09 AM   #1297
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
頭先早左去, 未到貨添....

明天下午3:00再來, 金金幫我留番張CD cover張Poster啊>o<
我明天都在天音, 你幾點呀?

舊 11-03-05, 02:16 AM   #1298
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
我明天都在天音, 你幾點呀?
大約3-4點來~~

大乱闘X
舊 11-03-05, 02:19 AM   #1299
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
大約3-4點來~~
我帶定DC點你相先~~~

不過其實我6-7PM先在場~~~!

舊 11-03-05, 07:19 PM   #1300
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
Kim少, 可否幫本童子留隻"Look"普通版連poster呀?
本童子響今個/下個禮拜六會過香港公幹
到時大約會響5:00~6:30左右上黎天音

順便問下
天音而家仲有冇"順時針"的poster呀?
上次上黎買個陣仲未有
殖民星呢度的poster又只會跟碟送冇散賣...

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 11-03-05 10:58 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:39 PM

手機版 | APP版