Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-15-10, 09:44 PM   #51
gazzii
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2010
呢一SET我唔打算入,不過還好你無入特典武器,都真係幾流下.

引用:
作者: Q-  查看文章
山猫たん入手~~\/~~

個盒既設計係唯一可讃既地方, 啱晒d已經無位擺盒既人(我都係)

QC就... 大家心照
不過哩隻本來就唔係重点項目, 有希望之後既傌蛸/雀 会好転番..

我散買的所以無把剣送 (眼見幾頹下...一個runner仔
有既人po出黎睇睇啦~thx
gazzii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-10, 12:41 AM   #52
datauiy
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
引用:
山猫たん入手~~\/~~

個盒既設計係唯一可讃既地方, 啱晒d已經無位擺盒既人(我都係)

QC就... 大家心照
不過哩隻本來就唔係重点項目, 有希望之後既傌蛸/雀 会好転番..

我散買的所以無把剣送 (眼見幾頹下...一個runner仔
有既人po出黎睇睇啦~thx

琴晚我都敗咗..

此篇文章於 12-16-10 12:49 AM 被 datauiy 編輯。
datauiy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-10, 03:24 PM   #53
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
今次的價位又依然很不親切 而且真的沒有game card了...
不會konami賺完最後一輪就把神姬收起來吧 -口-"
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-10, 11:33 AM   #54
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
賊船入手最後一set頹特典劍
全白色+一塊runner咁大把
遲d先post相

舊 12-19-10, 12:44 PM   #55
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: up2u2003 查看文章
賊船入手最後一set頹特典劍
全白色+一塊runner咁大把
遲d先post相
賊船賣幾錢?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-10, 08:06 PM   #56
up2u2003
Game Master
貓車之常客

引用:
作者: mikemike 查看文章
賊船賣幾錢?
原來仲有得賣
338x2x0.95
輕裝算好貴

舊 12-20-10, 04:25 PM   #57
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
有冇人知隻人馬邊度重有得訂????

舊 12-20-10, 05:07 PM   #58
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
有冇人知隻人馬邊度重有得訂????
等街貨啦
應該批發都截晒訂

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 12-20-10, 07:30 PM   #59
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
引用:
作者: up2u2003 查看文章
原來仲有得賣
338x2x0.95
輕裝算好貴
.........依set唔係輕裝來

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-11, 02:09 PM   #60
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://www.konamistyle.jp/sp/wf2011w...le=topnews0121

舊 01-21-11, 02:17 PM   #61
tung999
Game Master

GK =口=?
舊 01-21-11, 06:47 PM   #62
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
好在唔係我杯茶\
都係期待下過幾日既傌蛸罷~

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-11, 12:16 AM   #63
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
.................依兩隻套甲好唔掂 (或者講唔岩我口味會好d)
面相好似整得唔錯,但頭髮...........

>>傌蛸
話說好似兩隻都係人馬型

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲

此篇文章於 01-22-11 12:31 AM 被 :bface: 編輯。
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-11, 12:24 AM   #64
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: tung999 查看文章
GK =口=?
個價係GK級

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-11, 12:26 AM   #65
tung999
Game Master

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
個價係GK級
真的是gk www
本商品は「未塗装・未組立て」のレジンキャストキットです。
・組立・塗装には、ある程度の組立・塗装技術および工具を必要とします。   ・製品の特性上、気泡やバリが残っている場合があります。
舊 01-22-11, 10:36 AM   #66
Q- 
Game Master
      ①   

引用:
作者: :bface: 查看文章
.................依兩隻套甲好唔掂 (或者講唔岩我口味會好d)
面相好似整得唔錯,但頭髮...........

>>傌蛸
話說好似兩隻都係人馬型
素体幾掂都無用 佢淨売套甲...(醒唔起跟個頭;;但個素体仲係要DIY...

>>話說好似兩隻都係人馬型
??

此篇文章於 01-22-11 12:38 PM 被 Q-  編輯。
舊 01-22-11, 12:14 PM   #67
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
點解我兩隻都中......
¥32000......

我哭了......

舊 01-22-11, 12:41 PM   #68
xeno
○9

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
點解我兩隻都中......
¥32000......

我哭了......
真係恭喜哂
好彩我唔buy佢個樣

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-11, 12:44 PM   #69
Q- 
Game Master
      ①   

你整竜騎兵仲未夠彼?\

(隻翼

舊 01-22-11, 01:54 PM   #70
Q- 
Game Master
      ①   

咦!!??~~好似冇人講過咁既ー
http://www.konamistyle.jp/item/70639

妹一早就已經爆晒, 情況仲懸殊過ACH+YDA

此篇文章於 01-27-11 06:57 PM 被 Q-  編輯。
舊 01-22-11, 03:55 PM   #71
Q- 
Game Master
      ①   

幾日後都出了

此篇文章於 01-22-11 04:28 PM 被 Q-  編輯。
舊 01-22-11, 11:09 PM   #72
tung999
Game Master

引用:

幾日後都出了
這次實品的眼睛也跟原畫差太多了吧=口= 特別是觸手的頭一整個認不出= =
舊 01-24-11, 12:45 PM   #73
gazzii
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2010
要上色,而且價錢實在是太過份.100%不會入手.
臉相就..未算係咁多系列中最差.

引用:
作者: tung999 查看文章
真的是gk www
本商品は「未塗装・未組立て」のレジンキャストキットです。
・組立・塗装には、ある程度の組立・塗装技術および工具を必要とします。   ・製品の特性上、気泡やバリが残っている場合があります。
gazzii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-11, 11:53 PM   #74
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
聽說已經出了

另外
BR終於有新神姬參戰!
不過是輕5

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-11, 06:49 PM   #75
up2u2003
Game Master
貓車之常客

今日於環銅入手幻獸s
qc質素好飄忽

主題工具