Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-14-16, 10:00 AM   #151
Dave
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDdavewong2502
XBox Live Gamertagdavewong2502
家用機來說,TOZ 係我唯一一隻冇買的TALE... 換女主不可恕
Dave 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-16, 11:01 AM   #152
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: fortel 查看文章
餞返幾多個月無GAME玩,出未D人未又係沖沖沖沖沖沖沖沖沖
咁目前八月中的確的一隻傳頌同佢

舊 04-14-16, 02:15 PM   #153
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
9月有ff15,餓得幾耐?
條垃圾依家攬住to個名,當正佢=tales of
買佢帳就真係=to系列死亡

一兩集銷量大爆死可以令到條垃圾退場,抵俾啦,而且根本唔會令到冇下集to,少杞人憂天

舊 04-14-16, 02:17 PM   #154
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
咁目前八月中的確的一隻傳頌同佢
傳3是9月尾
唔玩FF (不喜歡真實比例/真實向畫風)

我426奧丁(中文)後就真空期
所以唔炒價的話 我會玩

反正我唔覺TOZ唔好玩

PS4 SD高達GEN Genesis, PS4 蒼き革命のヴァルキュリア
這2集看看時間阻唔阻到佢

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 04-14-16 02:34 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-16, 02:19 PM   #155
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
8月仲討鬼2緊 反正唔玩狒狒實誤, 我會等值崩/二手

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-16, 02:41 PM   #156
神人ではない!新人だ

引用:
作者: pet3 查看文章
傳3是9月尾
唔玩FF (不喜歡真實比例/真實向畫風)

我426奧丁(中文)後就真空期
所以唔炒價的話 我會玩

反正我唔覺TOZ唔好玩

PS4 SD高達GEN Genesis, PS4 蒼き革命のヴァルキュリア
這2集看看時間阻唔阻到佢
係喎,9字黎
咁佢八月中應該贏晒,不過其實TALES唔關在下事。

G GEN好似仲係寫2016,女舞神好似係冬喎…

舊 04-14-16, 02:41 PM   #157
yorkyork

註冊日期: May 2010
玩住SO5先囉...

引用:
作者: STRIFE 查看文章
9月有ff15,餓得幾耐?
條垃圾依家攬住to個名,當正佢=tales of
買佢帳就真係=to系列死亡

一兩集銷量大爆死可以令到條垃圾退場,抵俾啦,而且根本唔會令到冇下集to,少杞人憂天
TOZ後佢都仲坐咁穩,
我估佢想走都幾難,
除非十萬都冇啦,
但係冇可能
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-16, 02:49 PM   #158
pet3
The One

引用:
作者: yorkyork 查看文章
玩住SO5先囉...

TOZ後佢都仲坐咁穩,
我估佢想走都幾難,
除非十萬都冇啦,
但係冇可能
星海點玩到4個月

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 04-14-16, 02:50 PM   #159
神人ではない!新人だ

引用:
玩住SO5先囉...
打咁耐真係會打到SOS…

舊 04-14-16, 02:54 PM   #160
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
打咁耐真係會打到SOS…
每次望住女主角個樣,
我都好似比佢催眠左咁,
D時間好似過得越黎..越..慢
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-16, 02:57 PM   #161
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
講真 咩垃圾日系GAME我多數會買左先決定玩唔玩 但馬場BYE

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-16, 03:01 PM   #162
pet3
The One

引用:
係喎,9字黎
咁佢八月中應該贏曬,不過其實TALES唔關在下事。

G GEN好似仲係寫2016,女舞神好似係冬喎…
巨影都市應該可以暑假掛?

6月有工作室?(雖然我唔玩)

FGO 目標預算
舊 04-14-16, 03:07 PM   #163
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
每次望住女主角個樣,
我都好似比佢催眠左咁,
D時間好似過得越黎..越..慢
SO5冇女主角都玩到想訓覺
劇情逼你聽晒d配音冇得飛...

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-16, 03:13 PM   #164
神人ではない!新人だ

引用:
作者: pet3 查看文章
巨影都市應該可以暑假掛?

6月有工作室?(雖然我唔玩)
巨影都市宜家冇日期,在下覺得係咪郁緊都成問題…

6月在下應該中下Compile伏既,クロバラノワルキューレ…

舊 04-14-16, 03:24 PM   #165
pet3
The One

機戰OG原來也是6月

FGO 目標預算
舊 04-14-16, 03:37 PM   #166
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
睇番森川個角色,根本就係金毛dante嚟嘛
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-16, 03:52 PM   #167
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
7月尾玩伊蘇8 /

TOB 再見 \
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-16, 04:09 PM   #168
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

如果隻GAME真係神作再加上跌到1300円的話, 都可以考慮下既, 考慮,
反正到時候應該係清緊D買左未玩完既GAME, 加上有 YS8, 討鬼2 哩D,
成個八月咩都唔買都夠頂到去FF15
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-16, 01:47 PM   #169
D.K.
Game Master
こなみきりえ

http://www.vgchartz.com/gamedb/?page...genre=&sort=GL

當年TOS 出GC全球都過百, 口碑唔錯令namco想開外國市場. TOV外國反應唔錯, 但只有日本唔得, producer樋口義人即刻燉冬菇, 再加埋其他外國向game一齊爆死. 結果都令namco嬲到以後唔出XBOX. 咁~~

TOX賣得最好, 亦令馬場上位, 而家TOZ北美慘死. TOB如果都爆死唔知馬場下場會點呢? bandainamco唔會唔做野掛

* TOGf 以下開始係馬場渣旗

大જિંગ
大징

此篇文章於 04-25-16 01:51 PM 被 D.K. 編輯。
舊 04-25-16, 01:59 PM   #170
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
引用:
作者: D.K. 查看文章
http://www.vgchartz.com/gamedb/?page...genre=&sort=GL

當年TOS 出GC全球都過百, 口碑唔錯令namco想開外國市場. TOV外國反應唔錯, 但只有日本唔得, producer樋口義人即刻燉冬菇, 再加埋其他外國向game一齊爆死. 結果都令namco嬲到以後唔出XBOX. 咁~~

TOX賣得最好, 亦令馬場上位, 而家TOZ北美慘死. TOB如果都爆死唔知馬場下場會點呢? bandainamco唔會唔做野掛

* TOGf 以下開始係馬場渣旗
TOZ 歐美版有出PS4版(31萬) 
http://www.vgchTOZartz.com/game/8565...s-of-zestiria/
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-16, 02:02 PM   #171
D.K.
Game Master
こなみきりえ

引用:
作者: wsx360 查看文章
TOZ 歐美版有出PS4版(31萬) 
http://www.vgchTOZartz.com/game/8565...s-of-zestiria/
太低冇留意 不過分別唔大, 加埋都係衰過TOV, 同TOV case看齊啦

大જિંગ
大징

舊 06-23-16, 12:25 PM   #172
安安

https://www.youtube.com/watch?v=BBvu1Pdovbs 第4弾PV
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 01:37 PM   #173
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
https://store.playstation.com/#!/ja-jp/%E6%96%B0%E7%9D%80-%E5%85%A8%E3%81%A6/cid=PN.CH.JP-PN.CH.MIXED.JP-NEWRELEASEALL%7Cgame_content_type~addons%7C

點解game都未出 dlc賣梗

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 01:41 PM   #174
ゆり

註冊日期: Nov 2004
等D人買定到時中埋隻爛GAME

詳細參考上集風哥1號同1300羊女主角

此篇文章於 06-23-16 01:45 PM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 02:01 PM   #175
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
因為糞GAME確

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[An, iOS] Tales of Asteria テイルズ オブ アスタリア ( ゚ω゚)? 手機平板遊戲討論版 22 03-16-23 06:59 PM
[PS4] Tales of Zestiria money 電視遊戲討論版 1958 01-22-23 08:43 AM
[PSV] テイルズ オブ ハーツR money 手提遊戲機討論版 196 02-05-14 09:19 PM
テイルズ オブ エクシリア(TALES OF XILLIA) 好評発売中 Vol.2 money 電視遊戲討論版 951 08-12-13 11:12 PM
[多機種] (PS3/Wii)Tales Of Graces f - テイルズ オブ グレイセス f - 攻略討論區 fantasy俊仔 攻略及心得交流區 566 09-12-11 02:54 PM

現在的時間是 07:30 PM

手機版 | APP版