Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-15-08, 12:17 AM   #1
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
糾正人生觀念

某日...

笨餅:[醫生醫生...]
醫生:[點樣?]
笨餅:[我覺得時間飛逝...]
醫生:[得,開隻藥俾你,可以俾你每次多3級時間]
笨餅:[我又覺得生活乏味...]
醫生:[得,開隻藥俾你,包你嘅生活繽紛精彩]
笨餅:[......]
醫生:[俾錢]

ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 05:45 PM   #2
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
小餅兩塊加埋都成千銀, 點夠你玩啊!

舊 12-17-08, 11:24 PM   #3
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
香港賣得貴姐

反而我想要餅仔的囡囡相

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-08, 12:36 AM   #4
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: Strider 查看文章
小餅兩塊加埋都成千銀, 點夠你玩啊!
邊駛咁貴?
搵下價米響樂天飛過來兩塊加埋都唔駛八舊水~

引用:
作者: Hayami 查看文章
香港賣得貴姐
吓!?
呢兩塊香港有賣o架咩!?
我唔知嘅!?
a
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-08, 08:53 AM   #5
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: ビスケット 查看文章
邊駛咁貴?
搵下價米響樂天飛過來兩塊加埋都唔駛八舊水~
你係樂天直接飛返香港?

兩片濾鏡加埋幾多運費? 硬食0.5公斤>1100円?

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:09 PM

手機版 | APP版