Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-23-13, 05:41 PM   #251
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 10-23-13, 05:43 PM   #252
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
宇宙O士...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 10-23-13, 06:09 PM   #253
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
似五星多d吧……雖則本身就似……

舊 10-23-13, 10:14 PM   #254
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 尼路 查看文章
似五星多d吧……雖則本身就似……
咁原案又真係永野大神.....不過而家大神o既機設又飛躍得太遠了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上  
舊 10-23-13, 11:08 PM   #255
money
◆.西野司命.◆

舊 10-23-13, 11:13 PM   #256
T.K.
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
戰國完全無違和感

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 06-26-14 06:33 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線  
舊 10-23-13, 11:29 PM   #257
money
◆.西野司命.◆

舊 10-24-13, 08:22 AM   #258
尼路
The One

無牛油炮?

舊 10-24-13, 02:50 PM   #259
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
對於屋企有部mg鐵球0既我黎講,第3集我好滿意

學長做乜由hi nu轉坐紅渣咁睇唔開......

sugihara 目前離線  
舊 10-24-13, 03:23 PM   #260
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: sugihara 查看文章
對於屋企有部mg鐵球0既我黎講,第3集我好滿意

學長做乜由hi nu轉坐紅渣咁睇唔開......
因為モビルスーツの性能は戦ry)

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線  
舊 10-24-13, 03:36 PM   #261
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
都唔知佢地點玩, 係計COST定咩
要用點解唔用D後繼機, 大佬機?
可唔可以用TURN A/X , 一出場就月光蝶?
女裝少年 目前離線  
舊 10-24-13, 04:20 PM   #262
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
咁不如用殖民衛星砲,創世,SOLAR RAY或者直接掉阿古捷斯....

舊 10-24-13, 08:13 PM   #263
尼路
The One

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
Freedom咪示範左後繼機都會俾人腰斬囉。

舊 10-24-13, 08:15 PM   #264
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 尼路 查看文章
Freedom咪示範左後繼機都會俾人腰斬囉。
笨大:FREEDOM後繼機係SF
小嘉 目前離線  
舊 10-25-13, 02:05 AM   #265
money
◆.西野司命.◆

舊 10-25-13, 03:00 AM   #266
hangx
Junior Member

註冊日期: Mar 2011
問>>>呢套野總共有幾多集???
hangx 目前離線  
舊 10-25-13, 07:39 AM   #267
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

部Z好型~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線  
舊 10-25-13, 07:52 AM   #268
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

瑞士軍刀都出埋

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上  
舊 10-25-13, 08:54 AM   #269
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
果個盾咁似code geass果個可以變7個mode果件野

舊 10-25-13, 12:24 PM   #270
money
◆.西野司命.◆

舊 10-25-13, 03:31 PM   #271
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
你無玩遊戲咩 ?
psv 的

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線  
舊 10-26-13, 12:04 AM   #272
money
◆.西野司命.◆

『機動戦士Ζガンダム』に登場する機体を改造している。フィンランド代表のアイラ・ユルキアイネンの機体であり、
チーム[ネメシス]に所属する。メインの武装はランスビット。元の機体と同じく遠隔誘導兵器を多数装備しており、
複数の機体と同時に戦いながら、それらを圧倒するほどの強さを誇る。

舊 10-26-13, 02:00 AM   #273
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: pet3 查看文章
你無玩遊戲咩 ?
psv 的
我無玩過可唔可以解釋下

整Trans-AM 既00Q一開始開裸聊算啦
Van仔 目前離線  
舊 10-26-13, 12:20 PM   #274
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Van仔 查看文章
我無玩過可唔可以解釋下

整Trans-AM 既00Q一開始開裸聊算啦
各機零件都有一個出力
但兵器和盾,和特別必殺 都要少過你的合計出力總數

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線  
舊 10-26-13, 01:27 PM   #275
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: Sar8 查看文章
果個盾咁似code geass果個可以變7個mode果件野
一睇就諗起,部機叫白炎
Sito 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「アマガミSS+plus」第13話「橘美也編 オンセン」(終) money 日本動漫畫討論版 666 12-07-16 09:02 PM
荒木飛呂彦「ジョジョの奇妙な冒険」第13話「JOJO vs. 究極生物」丨Part8 ジョジョリオン 連載中 loser 日本動漫畫討論版 1005 02-12-13 04:12 PM

現在的時間是 03:04 PM

手機版 | APP版