Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-14-06, 09:46 PM   #26
Einhander
God of Gamer
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: 信長
第2 話出未??
花園仲未見

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 09:54 PM   #27
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 計劃犯罪者
花園仲未見

KTKJ 已出.
Gallardo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 11:08 PM   #28
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
今集沒得打
天羽梨穂子成日都唔聽人話

舊 04-14-06, 11:21 PM   #29
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 武藤遊戲
今集沒得打
天羽梨穂子成日都唔聽人話
不過last有變身

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 04-15-06, 02:53 PM   #30
jackychow24
Junior Member
無聊人一個

註冊日期: Mar 2006
星期幾出ga 期待~~~
變身得咁性感搞到個機械叔叔好興奮~~
jackychow24 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-06, 10:06 PM   #31
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
睇左第一話,好正~~~

個女主角同個蘿莉都係~~~bbb
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-06, 10:10 PM   #32
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: jackychow24
星期幾出ga 期待~~~
變身得咁性感搞到個機械叔叔好興奮~~
http://cal.syoboi.jp/tid/796
時間表

24話.......!

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-06, 12:54 AM   #33
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: ZONDAS
呢套野走樣都幾嚴重,
不過幾好睇b
うまのまこと 人設d野成日d人都跟唔上
不過蘿莉臉叫畫得多所以keep得住? (gonzo的話有2輯gravion xebec的stellvia就走到

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-06, 08:44 AM   #34
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Hayami
うまのまこと 人設d野成日d人都跟唔上
不過蘿莉臉叫畫得多所以keep得住? (gonzo的話有2輯gravion xebec的stellvia就走到
gonzo d野有幾可唔走樣a...

>>天羽梨穂子成日都唔聽人話

係一個本身已經唔可信既大人變得更加唔可信既時代
你想個蘿莉有幾聽話?

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-17-06 08:49 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-06, 07:03 AM   #35
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
03 有啦
不過我想要avi

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-06, 09:20 AM   #36
Einhander
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 信長
03 有啦
不過我想要avi
avi都有啦喎...a

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 04-22-06, 09:37 AM   #37
Einhander
能登かわいいよ能登

第三集完食\/
可能第二集冇打過今集打得非常之激
母女終於重逢
繼續追~

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 04-22-06, 09:57 AM   #38
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
今集,能登笑聲好正

舊 04-23-06, 05:26 AM   #39
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
d x-con 隻隻都係變態

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-06, 05:29 AM   #40
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: 武藤遊戲
今集,能登笑聲好正
看Witchblade和我的女神最正的,就是可以聽到能登的女王/姐姐笑聲

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
舊 04-23-06, 08:53 AM   #41
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄
d x-con 隻隻都係變態
去OK買野飲時..............看到那部微波爐................

有一點.............想噤制.............."叮"一下的衝動
HAKAIDER 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-06, 01:00 PM   #42
細路翔
The One

依套野d棒狀物成日都比人切斷b

英國說大家抱團死
舊 04-29-06, 10:57 AM   #43
細路翔
The One

今集兩母女食飯果段點解佢手上面隻witch blade會唔見左?

社長件舊情人(?)間研究所又出現多一個巨角色

肥婆間公寓件咸濕阿伯好正
d微波爐差兩個就可以組戰隊

下集三個女人一個墟

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-29-06 11:23 AM 被 細路翔 編輯。
舊 04-29-06, 06:51 PM   #44
細路翔
The One

漫畫版=女高中生+触手

!!

英國說大家抱團死
舊 04-29-06, 08:40 PM   #45
Einhander
能登かわいいよ能登

今集冇變身

漫畫版

夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

iDontCare
舊 04-29-06, 08:52 PM   #46
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
漫畫版好似更吸引喎d

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-06, 09:02 PM   #47
細路翔
The One

你地係覺得掂既就搵個人去魚塘食完單聲啦

英國說大家抱團死
舊 04-29-06, 10:59 PM   #48
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
KTKJ 有4 AVI ??搵極都無

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-06, 11:31 PM   #49
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: XENOS=翔
今集兩母女食飯果段點解佢手上面隻witch blade會唔見左?

:
而且在床上梨穗子撲上媽媽個段,手摸的地方真是有點奇怪
今集作畫真是有點...

Op那裡,白魔女被打白了XD 是作畫太粗糙的關係嗎?

此篇文章於 04-29-06 11:33 PM 被 飛燕 編輯。
舊 04-29-06, 11:34 PM   #50
細路翔
The One

引用:
作者: 飛燕
而且在床上梨穗子撲上媽媽個段,手摸的地方真是有點奇怪

Op那裡,白魔女被打白了XD 是作畫太粗糙的關係嗎?
因為到了中期很可能變成臨記吧

英國說大家抱團死

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB360]Bullet Witch《靈彈魔女》 neo2046 電視遊戲討論版 84 09-02-06 03:42 PM
[PSP]Blade Dancer ~千年の約束~ [已售] neo2046 手提遊戲機討論版 58 03-13-06 05:19 PM
[PSP]Dancing Blade かってに桃天使 neo2046 手提遊戲機討論版 0 01-25-06 06:54 PM
Witchの七夕(Milkyway)記念の壁紙 neo2046 H-GAMEの部屋 1 07-09-02 09:29 AM

現在的時間是 02:02 PM

手機版 | APP版