Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Windows 8.1 Pro 用家聯盟! 正版使用者限定! 心得交流區!
anyone 11:38 AM 10-22-09
作者: yiu1217:
我同朋友諗住聽日一公怖左就去
辛苦晒:-)

捻緊用唔用學生價買
不過只係update:-)
westpat 11:45 AM 10-22-09
想double confirm
xp professional冇得買upgrade版上,right?:-)
money 11:47 AM 10-22-09
本日0:00から発売が解禁されたマイクロソフトの最新OS「Windows 7」の深夜販売イベントで、
大阪の電気店街・日本橋でんでんタウンに「涼宮ハルヒの憂鬱」のキャラクターデザインなどで
有名なイラストレーターのいとうのいぢが登場しました

豆腐 11:53 AM 10-22-09
作者: anyone:

捻緊用唔用學生價買
我都想排...不過聽日要返工....
邊個想組團去?
kennethyu 02:11 PM 10-22-09
作者: 豆腐:
我都想排...不過聽日要返工....
邊個想組團去?
但係呢....這隻$377 既windows ultimate 係英文版....

雖然可能language pack 可以改番做中文...不過都唔係咁好...

同埋得32bit.....係無64bit ge....
AshleyYan 02:25 PM 10-22-09
有得賣lu~
t-cup 02:41 PM 10-22-09
作者: AshleyYan:
有得賣lu~
:-) 邊度買架.. 唔會有水貨分架 :-)
a-fung 02:44 PM 10-22-09
作者: kennethyu:
但係呢....這隻$377 既windows ultimate 係英文版....

雖然可能language pack 可以改番做中文...不過都唔係咁好...

你有個license就裝咩語言咩 CPU architecture版都得 :-)
AshleyYan 02:50 PM 10-22-09
作者: t-cup:
:-) 邊度買架.. 唔會有水貨分架 :-)
今日九成都係水貨....行貨得好少好少....:-)
(似乎得我有)
聽日就周街都行貨lu~
IDGAF 03:00 PM 10-22-09
睇到呢個post先記得我訂咗win7,唔知幾時寄到呢?:-)
豆腐 03:09 PM 10-22-09

唔緊要啦~~
不過係咪真係有人會去排??:-)
AshleyYan 04:09 PM 10-22-09
人地都未返貨我就已經賣到清倉:-)
再加碼先:-)
豆腐 04:19 PM 10-22-09
人地都未返貨我就已經賣到清倉:-)
再加碼先:-)
價錢一樣嗎XD:-)
yiu1217 05:24 PM 10-22-09
作者: anyone:

捻緊用唔用學生價買
今次你去唔去:-)
記唔記得我..我轉左名:-)
AshleyYan 06:54 PM 10-22-09
價錢一樣嗎XD:-)
當然貴D啦:-)
唔買就算:-)
kennethyu 06:59 PM 10-22-09
當然貴D啦:-)
唔買就算:-)
聽朝成街都係貨... :-)

點解咁多人爭在一日半日?
AshleyYan 07:16 PM 10-22-09
聽朝成街都係貨... :-)

點解咁多人爭在一日半日?
一個字 - 潮:-)
t-cup 08:06 PM 10-22-09
落佐PRE-ORDER, 明天囉貨 :-)
估唔到我都變佐潮人 :-)
N3- 08:45 PM 10-22-09
唔知放去邊版:-)

日本Burge King出Win7記念漢堡"Windows 7 WHOPPER"

七層牛, 2120卡路里:-)
http://www.itmedia.co.jp/news/articl...2/news092.html

食完真係要通波仔:-)
7ming_格鬥苦手 09:03 PM 10-22-09
呢度冇人去排?
我收工先去.....希望有位~XD
豆腐 10:24 PM 10-22-09
作者: 7ming_格鬥苦手:
呢度冇人去排?
我收工先去.....希望有位~XD
幾點會去?
我諗住應完酬沖完涼先去
:-)
7ming_格鬥苦手 10:32 PM 10-22-09
幾點會去?
我諗住應完酬沖完涼先去
:-)
5:45pm準時出發~:-)
買齊零食同飲品~~長期作戰!!:-):-)
亍 ◣ 10:40 PM 10-22-09
如果可以買多兩套,幫我要套:-)/
豆腐 11:01 PM 10-22-09
作者: 7ming_格鬥苦手:
5:45pm準時出發~:-)
買齊零食同飲品~~長期作戰!!:-):-)
不過M$好似仲未公布係邊舉行wo...

如果係數碼港就好玩囉...:-)

幫我留個位XDDDDD
A.Kazuma 11:05 PM 10-22-09
咁早出發? 我仲諗住真係排都朝頭早至出發:-)
橫掂用緊Vista Ultimate好地地, 睇聽晚情況至決定 :-)
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面