Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
1pi 11:30 AM 11-18-17
作者: fortel:
M已P
佢話訂晒

作者: hiupang:
頭先ssp x源仲有得訂
x源: 這個不設預定...因極少貨

我見SSP今日有間開訂日版限定,你去睇睇
PM, pls
fortel 01:01 PM 11-18-17
作者: 1pi:
佢話訂晒

x源: 這個不設預定...因極少貨

PM, pls
P ED,祝你訂到
11281984 08:47 AM 11-20-17
想問邊度仲有得訂限定
yuhchan5 09:42 AM 11-20-17
作者: 11281984:
想問邊度仲有得訂限定
我星期5去葵芳都訂都仲有
jimmysinn91 12:59 AM 11-21-17
日版預訂不如上 amazon
而家有限定連 expansion pass 咁訂, 店特都有
1pi 06:18 PM 11-21-17
P ED,祝你訂到
THX 巴打

我依排日日F5 amazon.co.jp, 博佢追加新訂單
最後終於俾我訂到啦

最後揀咗Amazon特典 + 季票 + 收藏家版 同捆包
ELT 07:10 PM 11-21-17
作者: 1pi:
THX 巴打

我依排日日F5 amazon.co.jp, 博佢追加新訂單
最後終於俾我訂到啦

最後揀咗Amazon特典 + 季票 + 收藏家版 同捆包
Total幾錢左右? 連運費
1pi 07:39 PM 11-21-17
作者: ELT:
Total幾錢左右? 連運費
DEL...
高級嘍囉 10:45 PM 11-22-17
普通pass版唔寄海外。

反而同價嘅Amazon特典版得。
X&Y 01:40 AM 11-23-17
https://www.amazon.co.jp/b/?ie=UTF8&node=5379124051
唔知聽晚會唔會用到厘個code
Tannhauser Gate 09:58 AM 11-23-17
見到外國forum有劇透post
各位小心
貓太部 10:12 AM 11-23-17
其實有中文版,仲好多買日版或美版之下,
任天堂會唔會統計唔到中文版個銷量效益?
因為佢乜版都多語言~
fortel 11:08 AM 11-23-17
作者: Tannhauser Gate:
見到外國forum有劇透post
各位小心
GAME都未出都有透?

作者: 貓太部:
因為佢乜版都多語言~
XENOBLADE 同BLADE X 上2集係香港銷量都唔算高,呢次未比佬任睇下中文化既RPG會唔會多返D人玩囉
Gundam MK-2 12:50 PM 11-23-17
作者: 貓太部:
因為佢乜版都多語言~
好可能單純計華語區銷量
因為水貨始終少數
非中文區嘅人亦好少為外語特地買game

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
Kello820 01:16 PM 11-23-17
之前唔知聽邊個話行貨限定版左下一定係CERO,好在冇信入左日版

lineage19 01:38 PM 11-23-17
GAME都未出都有透?

XENOBLADE 同BLADE X 上2集係香港銷量都唔算高,呢次未比佬任睇下中文化既RPG會唔會多返D人玩囉

其實香港的影響力點都唔夠台灣大陸大....
呢d中文化game都係台灣大陸的成果突出好多

我地呢d香港的gamer真係只可以盡力去買希望日廠留意到(包括老任/sony/sega呢d做中文的公司)

Sent from my iPhone using Gaforum
風間鈴木仁 01:46 PM 11-23-17
作者: lineage19:
其實香港的影響力點都唔夠台灣大陸大....
呢d中文化game都係台灣大陸的成果突出好多

我地呢d香港的gamer真係只可以盡力去買希望日廠留意到(包括老任/sony/sega呢d做中文的公司)

Sent from my iPhone using Gaforum
說得對,大家香港GAMER 出點力支持有心的中文化GAME

中港台市場 ,所以有行貨中文版 我都支持支持。

支持 任天堂 SEGA CAPCOM SONY !
sugoteam 02:46 PM 11-23-17
作者: Kello820:
之前唔知聽邊個話行貨限定版左下一定係CERO,好在冇信入左日版

一於買行玩住先,再喺 Nintendo Store 訂淨特典,內有原日版 Game 盒再加多一個封面,咁行乜封面都唔打緊了

1pi 03:53 PM 11-23-17
作者: Kello820:
偷跑咗!?
Gundam MK-2 04:07 PM 11-23-17
點解我會覺得係假圖…

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
lancelam 04:12 PM 11-23-17
唔係假圖,係空盒嚟啫~

野良猫 04:23 PM 11-23-17
Ns好多空盒擺鋪fake人
嗰時孖車、魷魚2都有
天野 06:18 PM 11-23-17
好彩我上網訂左日版
我估到香港任天堂開始印製中文game封面
為配合台灣果邊開賣NS
睇黎以後唔洗買行版了
X&Y 06:22 PM 11-23-17
日雨林特典限定連expansion pass用到MASTERCARD個code

"MASTERCARDBF"

Order Summary
Items: ¥ 13,527
Shipping & Handling: ¥ 1,517
Total: ¥ 15,044
Promotion Applied: -¥ 2,500
Order Total: ¥ 12,544

但要諗等唔等
定都係DL版加日任限定without game
陸奧 貴志 06:40 PM 11-23-17
已訂,得番連EXPANSION PACK先送香港.....

不過我一號o係日本,唔係為左店特我去就咁買好似好d....

或者1號入隻普通版止痕先.....
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面