Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 04-14-07, 11:55 PM   #26
fafawan
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: Kit 查看文章
呢個唔係就咁叫俾鬼壓?
因為我都有同類經歷
都係精神上清醒,但係身體唔郁得

最驚係有一次又係咁,不過聽到有把女人聲係咁口upup,不過聽唔到佢講咩
到醒個時又見唔到野
聽個野都幾肯定係有講野,因為我瞓覺會上903聽重溫
把女人聲係疊住dj講野,不過既然醒左又見唔到野
當無事繼續瞓
你就咪鬼聽住收音機訓啦!你呢d咪叫清明夢(醒訓),有其它聲就唔知了,因為我冇乜經驗!

試下壓壓下,將手向上舉or腳啦!即其中身體一部份離(拉)開身體!之後就會成個離開!

JUS:201948830377
fafawan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-07, 12:47 AM   #27
Kit
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: fafawan 查看文章
你就咪鬼聽住收音機訓啦!你呢d咪叫清明夢(醒訓),有其它聲就唔知了,因為我冇乜經驗!

試下壓壓下,將手向上舉or腳啦!即其中身體一部份離(拉)開身體!之後就會成個離開!
好多terms 好亂...
因為我唔習慣無聲瞓,所以自細都要聽野,聽歌又好,收音機又好

我講個情況其實好多時都預計到
因為係差不多瞓著既時候會有d唔自然
其實次次有呢d事都驚驚地,自己好想整醒自己
我通常整醒自己既方法係好大力咁chok個身

我家姐成日都話係間房見到有污糟野
咁岩把女人聲又係佢講左件事俾我聽之後幾日發生
好自然就串聯左兩樣野
Kit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-07, 01:19 AM   #28
fafawan
Crazy Gamer

引用:
作者: Kit 查看文章
好多terms 好亂...
因為我唔習慣無聲瞓,所以自細都要聽野,聽歌又好,收音機又好

我講個情況其實好多時都預計到
因為係差不多瞓著既時候會有d唔自然
其實次次有呢d事都驚驚地,自己好想整醒自己
我通常整醒自己既方法係好大力咁chok個身

我家姐成日都話係間房見到有污糟野
咁岩把女人聲又係佢講左件事俾我聽之後幾日發生
好自然就串聯左兩樣野
嘩!你家姐有陰陽眼!佢見呢d野驚唔驚,突然見到咁既野,我諗我都會好驚

舊 04-15-07, 02:16 AM   #29
wtw56
Senior Gamer
YUI応援団

註冊日期: Nov 2006
其實見得多就會慣吧…
(雖然比著我都會驚 XD)

ほんの少しわかり合えた頃 そんな喜び 感じている
I will love you
wtw56 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-07, 07:03 AM   #30
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
點解要話係神化呢!
其實好多人都做到!

係有方法家!只是我係無意中知道可以點樣做到,並非獨有的技巧

我都識個朋友試過,仲叫我出竅時飛去探佢,不過我先無咁厲害可以控制到可以出街
我唔知你係咪真係靈魂出竅啦﹐但係既話唔好"亂走"
否則一陣間唔識番黎/被"人"趁虛而入你就...

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-07, 05:27 PM   #31
Kit
Game Master

引用:
嘩!你家姐有陰陽眼!佢見呢d野驚唔驚,突然見到咁既野,我諗我都會好驚
見慣喇都,我兩個家姐都見過
不過我自己就見唔到都當佢地唔存在
有時我家姐話係房見到,我都會問佢情況
之後佢就會話返我"你聽個個就當故仔聽者,我見到不知幾驚"
Kit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-07, 08:36 AM   #32
bb RoY

註冊日期: Aug 2003
0的  bb  好慘架.
好難得有機會重到世間.
但就俾一0的冇責任心0既人整死.聽講,當個bb出世0既時間個bb0既body會同個前生0既靈魂合一緊.如果呢個時候整死佢同撕開佢地冇分別.
而且佢地更加會變成無主魂.冇地方去.周圍遊.俾著係你,你都興la.
所以你會見到0的寺入0的靈位係有0的位係供奉0的出唔到世0既bb架.
我個人真係極力反對落仔.除左俾人姦個隻.0的人真係冇人性.
bb RoY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-07, 09:33 AM   #33
Kees
Insane Gamer
LV最低="=

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 佳佳里 查看文章
如果你女朋友得十幾歲,唔覺意有左, 咁你地會唔會要求佢生出o黎先?
你哩個例子算好....
好多女仔墮胎係因為自己被男朋友攪大左之後,又唔要佢,
怕被家人鬧,自己又細個,未讀完書,又養唔起小朋友,
明知墮胎唔岩,但係哩個最好的選擇。
意外就係意外,幾小心都會出意外。

引用:
我就試過考AL英文前日下午時,
我想訓,
不過唔應該訓,
又答應自己唔可以訓,
跟著就訓時有一把男聲在我左耳"喂"了我一聲,
我醒左,
周圍望冇人,
之後訓上床,
又想訓時有一把女聲在我左耳"喂"了我一聲,
之後醒哂唔駛訓!
要記住,聽人講野係唔可能得一隻耳聽到的
我同阿媽講,我阿媽好耐之後先同我講生我之前有一個阿哥同家姐,oh..........my god!囧

其實好細個時發夢試過有一男一女,同玩好三級既野!之後受唔住醒左,
而家好深信個夢好真!因為跟本忘記唔到個夢!
唔係嚇你....
我從"有經驗朋友"聽返來的,一般被墮的BB係唔會返來攪阿哥和家姐,
但係........會攪阿妹同細佬=.=(即係你都有分)
換句話說,下一胎應該係那個BB,但被媽媽墮了,却又生下你,所以BB妒忌你,
不是妒忌哥哥/家姐。
當然,唔好因為哩D事嚇襯自己,唔去諗就自然無野~
Kees 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 12:40 AM   #34
fafawan
Crazy Gamer

引用:
作者: Kees 查看文章

唔係嚇你....
我從"有經驗朋友"聽返來的,一般被墮的BB係唔會返來攪阿哥和家姐,
但係........會攪阿妹同細佬=.=(即係你都有分)
換句話說,下一胎應該係那個BB,但被媽媽墮了,却又生下你,所以BB妒忌你,
不是妒忌哥哥/家姐。
當然,唔好因為哩D事嚇襯自己,唔去諗就自然無野~
我都會去主動諗!不過真係好多怪事,成日唔見野,之後又找到個類!

舊 04-18-07, 09:13 AM   #35
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
之前上網睇過一段片講落仔, 醫生拎出黎時, 係將成個bb爆散哂....

舊 04-18-07, 09:57 AM   #36
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: ELT 查看文章
之前上網睇過一段片講落仔, 醫生拎出黎時, 係將成個bb爆散哂....
用咩爆? 好恐怖~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 10:23 AM   #37
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 基路亞 查看文章
用咩爆? 好恐怖~
鉗之類啦, d手手腳腳斷哂
其實段片應該比d學生睇, 等佢地知道落仔係幾咁恐怖

此篇文章於 04-18-07 10:26 AM 被 ELT 編輯。
ELT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 01:01 PM   #38
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
我都會去主動諗!不過真係好多怪事,成日唔見野,之後又找到個類!
唔見野係咪因自己周圍擺咋~

舊 04-18-07, 02:34 PM   #39
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
係要鉸碎個頭,如果唔係拎唔到出來……
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 03:18 PM   #40
fafawan
Crazy Gamer

引用:
作者: NOIDEAW 查看文章
唔見野係咪因自己周圍擺咋~
有時係啦

舊 04-19-07, 12:47 AM   #41
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
鉗之類啦, d手手腳腳斷哂
其實段片應該比d學生睇, 等佢地知道落仔係幾咁恐怖
引用:
作者: 司馬言 查看文章
係要鉸碎個頭,如果唔係拎唔到出來……
真係好恐怖...
如果未成人型果時應該無咁恐怖吧? @_@a

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 01:43 AM   #42
Tenzan
Game Master
中島艦上攻擊機天山

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDTenzan_jin
XBox Live GamertagTenzan Jin
其實呢...
個BB仔都未識講野, 連思想都未有, 會懂得何謂報仇麼?

未得閒更新(っ・ω・c) Asriel 凜として時雨 いきものがかり
North Star Design 192 MKⅡ + DAC32, Burson Soloist, PCM-D50, MD10, TA-3, PFR-V1, MDR-7509HD, AH-D7000
Tenzan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 02:10 AM   #43
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
作者: Tenzan 查看文章
其實呢...
我相信靈魂係懂得成長~
如果唔係點解有d靈魂會變成厲鬼??

舊 04-25-07, 07:11 PM   #44
Terry仔

引用:
其實呢...
未識講野都講得通!
未識思想,就好難講!!

以前睇過明珠定國際台的科學節目
講用針"吉"入大肚婆個肚到,第一次個BB會中招,第二次吉,個BB會避開

重有,到依家科學家都未搵到孕婦"動胎"的原因(唔知係唔係叫動胎,即係果時孕婦生前子宮會舒張)
估計個刺激源頭來自胎兒個腦部,即係話 係個BB要求出世

講多樣,BB仔係mummy個肚入邊,已經開始學"行路"
佢地會感受到地心吸力,"學習"緊平衡
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-07, 09:35 PM   #45
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
其實就算唔計d靈異野
落bb始終都同殺人幾乎冇分別
所以做之前要諗清楚......
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-07, 07:34 PM   #46
snowko

註冊日期: Sep 2004
引用:
其實呢...
「無緣靈」,又稱為嬰靈,通常是指墮胎或夭折的嬰孩或兒童, 如果得不到適當的供奉,就不能再投胎,非常痛苦。

所以他們的怨恨很深, 必定會找父母或兄弟姊妹報仇, 引致家無寧日或家運日漸衰落,除非為他們作適當的供奉,才會停止。

此篇文章於 05-02-07 05:47 AM 被 snowko 編輯。
snowko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-07, 11:42 PM   #47
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
有關呢個topic, 係5月12日o既恐怖熱線有好多人打電話上去講,得閒可以聽achieve.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
黑幫成員開“嬰兒工廠” 高價賣嬰兒給歐美夫婦 pigman ~清談館~ 9 12-28-06 02:07 PM
澳洲男子把嬰兒放入乾衣機... 柴崎幸 ~清談館~ 16 09-02-06 09:03 PM

現在的時間是 01:58 AM

手機版 | APP版