Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 02-04-17, 08:34 PM   #201
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
http://www.carrielam.hk/

支持林鄭
WECONNECT VIBE
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 01:29 AM   #202
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
毒瘤每次有新聞都帶埋佢個葡萄園出黎

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 10:32 AM   #203
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 風音 查看文章
毒瘤每次有新聞都帶埋佢個葡萄園出黎
ph 值就o黎到 0...
今次葉劉算唔算孤兒仔?
林鄭差唔多入硬, 胡官擺明陪跑,著片叔叔又可以爆下冷有泛民, 葉劉真係唔知去邊到求票好

舊 02-05-17, 11:02 AM   #204
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: martinnitram 查看文章
ph 值就o黎到 0...
今次葉劉算唔算孤兒仔?
林鄭差唔多入硬, 胡官擺明陪跑,著片叔叔又可以爆下冷有泛民, 葉劉真係唔知去邊到求票好
一開始話俾票佢果D全部走晒數啦

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 12:18 PM   #205
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

好似葉劉先係真正陪跑既
由手機版發出
舊 02-05-17, 12:36 PM   #206
david
The One

註冊日期: Mar 2002
毒瘤辭職未?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 04:17 PM   #207
gundamgp01fb
Junior Member

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: david 查看文章
毒瘤辭職未?
行政會議已經辭左, 立法會的話, 之前袋巾同AV仁都唔洗辭
gundamgp01fb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-17, 08:27 PM   #208
david
The One

引用:
作者: gundamgp01fb 查看文章
行政會議已經辭左, 立法會的話, 之前袋巾同AV仁都唔洗辭
退黨都唔駛?

---
舊 02-05-17, 09:46 PM   #209
gundamgp01fb
Junior Member

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: david 查看文章
退黨都唔駛?
http://www.2017.gov.hk/tc/liberal/faq.html

《基本法》並無明文規定行政長官可否屬於任何政黨。《行政長官選舉條例》(第569章)容許政黨成員競逐行政長官,惟須在當選後的七個工作日內公開作出法定聲明,表明他不是任何政黨的成員。另外,當選人須向選舉主任提交書面承諾,表明他如獲任命為行政長官,則在他擔任行政長官的任期內他不會成為任何政黨的成員,或他不會作出具有使他受到任何政黨的黨紀約束的效果的任何行為。

so far 袋巾同AV仁當年入左閘選都未洗退, 何況毒瘤連入閘都凶多吉少
gundamgp01fb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 01:13 PM   #210
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
https://hk.mobi.yahoo.com/home/曾俊華政綱...025441250.html

等D人以為有薯片味大便好幸福

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 01:30 PM   #211
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
意料中事,稍有勝算既唔會講「香港未有23條既基礎」吧。
不過確認淋病係必死無疑,博一下薯片在下又覺得好正常…

舊 02-06-17, 01:34 PM   #212
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
一早有咁嘅傾向,下一任嘅政治任務係23條
講就一定要講
奶媽上就一定死硬
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 01:34 PM   #213
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

我咁睇, 習派支持薯片, 2047 香港保持普通法, 得, 條件就係立廿三條.

同共產黨約法三章既結果係..... ?
舊 02-06-17, 01:44 PM   #214
LTKS

註冊日期: Jan 2011
推薯片嘅原因係大家想過得舒服少少
先整走咗啲撩是鬥非嘅人,搵善良少少上去先
之後先見步行步

此篇文章於 02-06-17 01:51 PM 被 LTKS 編輯。
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 01:45 PM   #215
神人ではない!新人だ

同土共約法三章既結果就大家都知,不過淋病係超級優等生,一定約都唔駛立,23條真係做之餘,隨時第一任就超額完成郁埋普通法
當然,如果香港人真係暴動既基礎,佢唔會做(同VS租界人一樣),不過有幾多香港人可以做到唔要飯碗要民主法治?

此篇文章於 02-06-17 01:51 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 01:47 PM   #216
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
香港而家出路得
1.期望有個專制過689既做博全民反抗博一鋪
2.期望有個溫和D既做有計傾等中共比條生路行下
3.等支爆中共倒台政權大洗牌
支持反對薯片都有道理只係取向唔同
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 02:47 PM   #217
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
23條果點,大家理解下白紙草案(白皮書)係咩先開火吧

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 02:58 PM   #218

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: T.K. 查看文章
23條果點,大家理解下白紙草案(白皮書)係咩先開火吧
呢d門面功夫點都要做下,放到上立法會,咪大家拖下拖下拖到下屆都立唔到。
而且有冇23條都好,當權者要入你罪,實入到你罪。係d屎入面,揀個心胸冇禁窄始終有著數。
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 03:20 PM   #219
T.K.
很黃很暴力

白皮書複雜好多,當年大家政治冷感,中共都唔俾咁進行
薯片講用呢個方法直頭得罪中共都唔出奇

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 02-07-17, 06:52 AM   #220
david
The One

一圖睇晒4參選人爭議問題立場

引用:
邊PAT C好O的?

---
舊 02-07-17, 01:59 PM   #221
神人ではない!新人だ

https://hk.news.yahoo.com/%E6%A2%81%...013504258.html
死嘞,現行政策下幾時在下買得起樓而不自知…

舊 02-07-17, 02:09 PM   #222
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
佢咁講即係樓價根本點都唔會下趺,多人買又升,少人買又升
咁起多D公屋大家都唔好買重好囉

舊 02-07-17, 02:24 PM   #223
T.K.
很黃很暴力

全部都空頭支票,我真心覺得揀個無咁賤既先
胡曾邊個都無所謂,但胡有得贏?
有得贏就話300+做唔到王?w
無得贏佢講到俾你移民火星都無用

鬍鬚又唔係手握300票,呃埋你300+就穩贏
佢部份政策唔傾利益團伙,班建制會投暗票俾佢?

而家追打佢份政綱既,係未有d搞笑

有班粉頭補選時主張倒晒落楊岳橋,係因為單議席梁天琦無機會贏,大局為重論既
而家單議席特首,就好似忘記晒上年講既野咁

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 02-07-17 02:27 PM 被 T.K. 編輯。
舊 02-07-17, 03:17 PM   #224

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: T.K. 查看文章
全部都空頭支票,我真心覺得揀個無咁賤既先
胡曾邊個都無所謂,但胡有得贏?
有得贏就話300+做唔到王?w
無得贏佢講到俾你移民火星都無用

鬍鬚又唔係手握300票,呃埋你300+就穩贏
佢部份政策唔傾利益團伙,班建制會投暗票俾佢?

而家追打佢份政綱既,係未有d搞笑

有班粉頭補選時主張倒晒落楊岳橋,係因為單議席梁天琦無機會贏,大局為重論既
而家單議席特首,就好似忘記晒上年講既野咁
認真,而家冇必要跟車太貼。你太早話支持佢,你根本就唔會爭取到佢讓步。
曾生政綱亦都要做到唔離建制太多先可以搵埋另外個三百票。
300+最重要係唔好表態,推哂胡官同曾生入去先,甚至要表現出唔介意投白票。
入左閘,到時大把枱底野可以傾。
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-17, 03:39 PM   #225
T.K.
很黃很暴力

其實300+一直都話睇定先
係有班人於大家講明投『lesser evil』時,不斷智者式提醒薯片唔係聖人,你地醒d啦

幾個月前大讚群眾智慧,已經已眨晒為港豬

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 02-07-17 03:43 PM 被 T.K. 編輯。

標籤
特首選舉

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:01 PM

手機版 | APP版