Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 02-08-09, 01:04 AM   #101
cchchchcc
Junior Member

註冊日期: Dec 2008
引用:
作者: kin~kin 查看文章
唔怪得2012冇普選
我都係即刻諗起普選
cchchchcc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-09, 03:59 PM   #102
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
我諗起句野
是福不是禍,是禍躲不過
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-09, 12:58 AM   #103
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
係唔係末日都仲未知
Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-09, 12:38 PM   #104
gengartse

註冊日期: Jan 2007
XBox Live Gamertagkakachu
引用:
作者: 八仙果 查看文章
聖經有講?
你睇o個本應該唔係聖經。
可能是性經
gengartse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-09, 07:29 PM   #105
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

註冊日期: Jan 2002
寫呢篇野既人有冇讀過書
知唔知何謂證實?
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-09, 07:43 AM   #106
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: JASUGUN 查看文章
寫呢篇野既人有冇讀過書
知唔知何謂證實?
下星期我都世 界 末 日 ...早過2012,
因為打星期好多test^^
siuterry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-09, 10:47 AM   #107
earsnow123

註冊日期: Dec 2008
由細聽到大啦.年年都係世界末日.超爆.
earsnow123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 10:14 PM   #108
馬斯特博士

註冊日期: Mar 2009
一顆直徑達半個地球大小的隕石直奔地球而來,……救命啊…整個地球處於火熱的地獄大地在燃燒…10級地震,完了,徹底的…轟…隕石降臨了,衝擊波強於1000億個原子彈,…整個世界崩潰,橫屍億裏…是的上一次是恐龍,而這次…23日,黑暗,整個地球,回到了幾千億年前的冰川時代…人類時代徹底的被畫上了句號<<<<<<< 有半個地球咁大的的隕石+沖擊力=成個地球都散晒啦~~點會仲有 <而這次…23日,黑暗,整個地球,回到了幾千億年前的冰川時代…人類時代徹底的被畫上了句號>呀? 等於月球撞埋嚟一樣~~~
馬斯特博士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-09, 09:31 AM   #109
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
上個星期新聞話有粒十層樓咁高既小行星擦過地球喎
如果真係撞 會剷平一個大城巿
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-09, 02:16 PM   #110
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
講咁多都未見有事, 都係隨遇而安算啦, 無情情x左可能仲好......

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-09, 12:35 PM   #111
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
就算係都有好多可能性
可能未到果時改變左咁
我比較想知幾時有真正o既高達係上空飛過or自己坐上去
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉