Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 03-28-19, 07:08 PM   #1001
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
我實在搞不懂, 讓Booker刷分意義何在?
上場對Jazz 肉酸到呢.......
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-19, 10:17 AM   #1002
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Penny仔 查看文章
我實在搞不懂, 讓Booker刷分意義何在?
上場對Jazz 肉酸到呢.......
創造神話
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-19, 01:39 PM   #1003
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
本來係Curry's night
輸9分剩30秒入3粒3分
中間夾硬食左KD個3+1
最尾咁樣判一個犯規

Curry都少有同記者講你地去問個裁判

此篇文章於 03-30-19 01:45 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-19, 01:51 PM   #1004
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
裁判垃圾都唔係第一日, 最慘係唔批評得
講多句都多謝2萬5

舊 03-31-19, 11:26 AM   #1005
6eo
美波様!

其實個判決都係Right call黎既, 但比人個感覺真係好差好有主場雞感覺

最後KD個下又拉得明顯左少少, 拉下鬆下咪算, 雖然平時好多時最後個幾秒殺人都無罪
KD之前個球3分又係吹得好差, 個波都入埋咁濟先黎吹, late whistle得好過份...

咁就浪費左咖哩仔逆天既一場
舊 03-31-19, 11:48 AM   #1006
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
但係吹罰唔一致,足球同籃球都無得玩。例如對方輕推對手其實都係犯規但唔吹,己方輕推對手就right call,咁樣球員唔會知道個執法尺度。而球証咁做一個原因可能係咁啱e下睇到,之前果d睇唔到XDDD,又可能勇士球員太串得罪佢,最後可能就係$$$$$。。。

------
sorry 推左舊post
由手機版發出

此篇文章於 03-31-19 11:51 AM 被 半人馬-RigiL- 編輯。
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-19, 10:07 AM   #1007
6eo
美波様!

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
但係吹罰唔一致,足球同籃球都無得玩。例如對方輕推對手其實都係犯規但唔吹,己方輕推對手就right call,咁樣球員唔會知道個執法尺度。而球証咁做一個原因可能係咁啱e下睇到,之前果d睇唔到XDDD,又可能勇士球員太串得罪佢,最後可能就係$$$$$。。。

------
sorry 推左舊post
由手機版發出
無睇哂全場唔知個場把呎係點
不過近年D球證把呎都係鬼影變幻球架啦

D人都講笑話係咖哩指住球證黎笑累事
(其實個下球證應該無留意到)
舊 04-01-19, 11:48 AM   #1008
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
唔好再推43
唔好再推43
唔好再推43
唔好再推43
唔好再推43
唔好再推43

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 40 - CLOSED 阿聰 體育版 1001 11-05-16 12:48 PM
NBA 討論區 VOL. 39 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 05-11-16 10:31 AM
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 06:44 PM

手機版 | APP版