Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-23-16, 01:38 PM   #1576
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我試過打剩1下,要搭大回fd先得

盲毒最好上,咒都見佢中過

麻就應該唔得,凍結都係,佢會噴冰不過未凍結過

如果本身有大回應該好好多,但我得把奶弓技1,補得4千
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 01:46 PM   #1577
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
在下應該打完40就收皮,用晒手上D凸珠或者可以打高D,不過點都唔似打得晒…

舊 08-23-16, 01:51 PM   #1578
Celes
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
我有大回10K X 2
兩個人用加減
剩返一個特大LV1/ 大LV5 就唔夠打...

朋友好難先見到特大LV3以上, 所以先唸住用異常博下

舊 08-23-16, 02:08 PM   #1579
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我試過打剩1下,要搭大回fd先得

盲毒最好上,咒都見佢中過

麻就應該唔得,凍結都係,佢會噴冰不過未凍結過

如果本身有大回應該好好多,但我得把奶弓技1,補得4千
凍結同石化應該冇一隻會中…

舊 08-23-16, 02:28 PM   #1580
minazuki

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Celes 查看文章
打番QUEST1好D.
II書10本就夠?
咁55lv之後點
我見fd有女賊突到70lv
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 02:59 PM   #1581
rhgab
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDrhgabriel
XBox Live Gamertagrhgabriel
打到 40層唔夠力. 有無大大掛回血弓比小弟 ADD/ FOLLOW?
rhgab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 03:03 PM   #1582
神人ではない!新人だ

引用:
作者: minazuki 查看文章
II書10本就夠?
咁55lv之後點
我見fd有女賊突到70lv
應該同那智一樣,要劍3書

舊 08-23-16, 04:04 PM   #1583
minazuki

引用:
作者: rhgab 查看文章
打到 40層唔夠力. 有無大大掛回血弓比小弟 ADD/ FOLLOW?
我有3把補血弓應該遲的會合
合左先再放上黎

40層睇下用焰弓fd解詛咒得唔得
我而加打緊39
舊 08-23-16, 04:08 PM   #1584
Celes

引用:
作者: rhgab 查看文章
掛大回血弓LV4 (唔係特大), 回40+%

ID: AE5G99B2BV

俾你ID我加埋先可以快D用兩次?

舊 08-23-16, 05:07 PM   #1585
minazuki

31  無屬性
32  闇
33  聖
34  火
35  冰(盲OK) 石化單體/TURN
36  雷(盲OK) 凍結全體
37  無(麻、毒、咒、盲OK)
38  闇(麻、毒、咒、盲OK)
39  聖(麻、毒、咒、盲OK)
40  火(毒OK) 詛咒單體
41  冰(盲OK)
42  雷(毒、咒、盲OK)

41層開始應該都係梅花間竹三二回行動。
42層單體噴雷實在太痴線
舊 08-23-16, 05:14 PM   #1586
minazuki

特大補血弓 lv3
未必長掛

AEUQEWNM9X
舊 08-23-16, 05:16 PM   #1587
rhgab
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDrhgabriel
XBox Live Gamertagrhgabriel
引用:
作者: minazuki 查看文章
我有3把補血弓應該遲的會合
合左先再放上黎

40層睇下用焰弓fd解詛咒得唔得
我而加打緊39
自帶翼仗 + 回血 FRD 磨過 40層, THX

引用:
作者: Celes 查看文章
掛大回血弓LV4 (唔係特大), 回40+%

ID: AE5G99B2BV

俾你ID我加埋先可以快D用兩次?
已 FOLLOW 大大
小弟 ID AI4PAW4ECS
rhgab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 07:24 PM   #1588
神人ではない!新人だ

31  無屬性
32  闇
33  聖
34  火
41  冰(毒、盲OK) 3回、2回、3回…行動
42  雷(毒、咒、盲OK) 3回、2回、3回…行動

42可能拎兩把特大去同佢搏命好過…

此篇文章於 08-23-16 09:59 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 09:27 PM   #1589
ShinDou

搭技3奶弓FD終於過到42

43好似咩狀態都唔食,要硬碰硬,耐冰,兩3回行動,用晒神劍加減都俾人1下3,4千

基本上冇補血應該唔駛打 XD 特大又唔夠大力秒

此篇文章於 08-23-16 09:36 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-23-16, 10:31 PM   #1590
Celes

用黑騎楯剣過左42同43, 運ゲー。

[法老mode]22抽中哂古弓同アリューゼ大剣[/法老mode]

此篇文章於 08-23-16 10:39 PM 被 Celes 編輯。
Celes 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 11:14 PM   #1591
Celes

44駛唔駛咁難?
耐暗定耐所有屬性?
一開頭回34萬HP,打黑騎都扣1萬多,點打?真係44止步?

舊 08-23-16, 11:54 PM   #1592
minazuki

31  無屬性
32  闇
33  聖
34  火
41  冰(毒、盲OK) 3回2回行動
42  雷(毒、咒、盲OK) 3回2回行動  單體噴黃氣同電可以用楯劍擋
43  冰 3回2回行動  全體噴綠氣可以用楯劍擋

43易過42好多
舊 08-24-16, 05:55 AM   #1593
minazuki

44  闇(毒、咒、盲OK) 3回2回行動  單體降物防、自補血34萬兼加物攻

有冇人有突爆特大6星試下出晒3招大技睇下打唔打倒佢8.5萬血
34萬應該夠補滿佢成條血
我覺得佢set錯左
除非4把突爆6星係可以秒倒佢
招補血係random出
佢鍾意既可以連出兩次
基本上1turn爆晒技打唔倒佢8、9成血可以唔使再試。
舊 08-24-16, 07:06 AM   #1594
ShinDou

我有凸爆神弓但得LV48,未升爆,打緊肥,技4

遲D諗住食埋之前兩次活動6星,睇下谷盡1條友有幾多攻,同試下秒唔秒到
舊 08-24-16, 09:36 AM   #1595
神人ではない!新人だ

已經完全放棄打返女賊算…

呢個EVENT唔係法老/壕根本冇得玩…

舊 08-24-16, 12:46 PM   #1596
Celes

其實我覺得今個EV都幾好玩,真係要試下唔同角色唔同打法,唔係用加減就打得贏.

另外用戰力35000打得到佢話要48000戰力既MISSION都有D成功感既

舊 08-24-16, 01:17 PM   #1597
ShinDou

戰力應該係求其亂up XD

我得3萬1戰力
舊 08-24-16, 01:56 PM   #1598
神人ではない!新人だ

Buff nerf係基本要求吧。
35之後有邊場唔駛

舊 08-24-16, 03:45 PM   #1599
Celes

有幾場好似42、43我淨係用buff(又可補血)同大絕打,nerf好似分別不大,倒不如盡快解決。

舊 08-24-16, 04:12 PM   #1600
神人ではない!新人だ

基本上只不過鬥大力,其實用黎用去都係雷氏一族咁滯…
抽6星唔多又冇楯劍,始終冇咩可以打。

不過本身角色ABT都SET得低低地,又真係唔知點用。
你升爆某角RESIST,隻BOSS會唔打佢打其他人黎打死你
隻隻BOSS都要一兩TURN殺,TURN UP黎都冇用…

此篇文章於 08-24-16 04:30 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 05:59 PM

手機版 | APP版