Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-08-18, 02:01 PM   #13201
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
剛剛好彩反殺左個接近2000的+18蝕死佢

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-18, 02:03 PM   #13202
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
嘩乜而家上面成2千分咁多﹖送分定咩﹖

你俾佢殺果陣係咪扣0分﹖定2分﹖

我之前好似都試過加18定20分

此篇文章於 07-08-18 02:05 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-18, 04:01 PM   #13203
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
感覺今次兩個泳裝池都好似冇邊隻係上位機...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-18, 04:20 PM   #13204
ShinDou

今次兩個POOL都冇乜用,好多都同以前出過果D差唔多性能,1係就果D死BUFF

試左1陣就過埋V精30D了,今次號冇死順利好多,又唔駛慢慢磨WAVE3,WAVE3天元斬1下,號開必,多3直感必就殺左大佬

V精25至29轉左版不過都係以前出過,而家個ACCOUNT未打過不過試左陣都夠機過 XD

1陣打埋N精先,今晚仲要鬥雞,無啦啦好忙咁

此篇文章於 07-08-18 05:35 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-08-18, 06:08 PM   #13205
J+1
望過黎呀!!!!!!

N26c隻助人唔識郁點攪...
由手機版發出
舊 07-08-18, 06:09 PM   #13206
ShinDou

N精又出新版﹖

岩岩都有個1861分人打我,反贏佢加成17分 爽 XD

N26C隻紫助人見佢唔係唔郁,係有度隱形牆擋住佢 @@ 見過左果D有D唔知做乜出熊龜霸,好多移速艦,呢版會唔會係玩BUFF移速再等佢俾人射到燒著靠隻紫助人打呀﹖

岩岩鬥雞就黎贏得果陣連中2次天元BUG =.= 我果次就算唔BUG都殺到佢隻號,之後就屈得死佢隻天元,點知之後到佢郁就BUG番我,D免死都俾佢1野秒晒 =.= 佢自己睇番就知,雖然係千8分人我輸幾分俾佢,不過都好唔抵,本身又拎17分,1來1回冇左廿分

俾隻不屈天元屈死左 @@ BUFF到盡太快,單挑唔夠不屈黎 @@

此篇文章於 07-08-18 09:26 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-08-18, 10:00 PM   #13207
clie

玩咁耐第一次拎唔晒征覇兩個限凸
V30D根本係得幾部機過到,朱雀、泰坦、帝皇、UC3, VO白機,都無
突登安RESISTANCE減異常50%,但都係中變態佬強化SLOW,係咪唔包架?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-18, 10:23 PM   #13208
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

結論N26C要狂buff 移速

而家研究緊n27c....見好多人落紫女筆頭.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-08-18, 10:26 PM   #13209
ShinDou

V30D唔係改左幾個月喇咩﹖

我係太陽牙後號拍天元,後面多3,1隻命回30%死BUFF過

大佬天生加100%異常付與,佢招必夾埋天生果100%係180%上強化SLOW,我隻號都好難先可以唔食之餘又夠甲唔死 XD
舊 07-08-18, 10:37 PM   #13210
clie

V30D係上個月新架喎,N30D都係,上月烏冬先寫攻略
天元就更唔駛講,我連上面堆機都無
原來另加100%,無睇清佢堆技
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-18, 10:59 PM   #13211
ShinDou

頂岩岩11點搭正先贏,咁都唔計分,打之前1686,贏埋如果冇人打我應該上到千7,頭先臨尾打十場輸8場係咁俾人磨死 @@ 晒晒D時間,結果排544位,好似多左好多人打上去千7,以前千7好似得兩3百人﹖

不過上星期好遲先開始打上去,好似都係星期4,如果1早打上去可能好D,分多D,又多D高分陣反

不過暫時真係未係好識打D快既天元陣,1殺得慢俾佢BUFF到咁上下就大家鬥不屈,大家都殺唔到大家,就算有BUG2連都冇用,我未OMG1招秒唔到佢,仲要佢有防衛技屈機

此篇文章於 07-08-18 11:04 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-08-18, 11:13 PM   #13212
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
結論N26C要狂buff 移速

而家研究緊n27c....見好多人落紫女筆頭.....
靠紫盾筆同肉包去麻痺血滴子
之後夾2隻有分身既射機(純白、YF29)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-18, 11:45 PM   #13213
J+1
望過黎呀!!!!!!

好彩有隻肉包....剛剛過左

1前3後..

由手機版發出

此篇文章於 07-08-18 11:49 PM 被 J+1 編輯。
舊 07-09-18, 11:31 AM   #13214
ShinDou

岩岩開場lv1就出devil @@

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 07-09-18, 03:18 PM   #13215
ShinDou

活動高難要出咩機打先打得入?連新古打落去都得黑字幾百,又俾人貫通射艦@@

舊 07-09-18, 03:23 PM   #13216
ShinDou

見d特效唔係異常就cri大up,要上異常同cri先打得入?

舊 07-09-18, 06:11 PM   #13217
J+1
望過黎呀!!!!!!

冇特效做唔到速攻
由手機版發出
舊 07-09-18, 06:39 PM   #13218
ShinDou

係囉完全冇人抽咁咪個個都S唔到﹖而家D機出成咁唔夠勁好難抽落去,除非大把錢OR好有愛

嘩鬥雞咩事第1日已經千5分 @@ 千7結算完都係千3起錶,尋晚11點到而家都係得20個鐘即係20珠,1300連贏20場0失誤都係1500,仲要場場都要有差唔多分既人俾佢打,但1條友都冇打過佢﹖定俾佢係咁守贏﹖定升RANK﹖

嘩岩岩DEVIL LV1 1出即刻俾人喪洗,陣都執唔切是但用廢陣入去狂打先,打慢D應該俾人秒殺

執左個拳陣最多試過打238萬30COMBO,標西都好堅,打盾機,1珠4下3萬7,夾埋成14萬幾,之前又有隻拳獎品係咁援攻,洗珠機都唔駛出 XD

冇左必金箱﹖得兩張90%R飛

嘩用左隻未升爆既5千幾攻特效FD都殺唔夠快 @@ 已經控埋 @@ 要凸左既大器特效先得喎應該﹖

此篇文章於 07-09-18 07:40 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-09-18, 09:41 PM   #13219
ShinDou

嘩LV2鬥滅大佬出左隻DR HELL咁屈既﹖有1萬罩又反擊直擊180%強化SLOW @@ 應該個個都冇點望佢D技是但出晒D白機就開打,D血都唔係點扣 XD

直頭要出晒D唔驚異常既機先郁得喎,如果唔係行1次就冇 @@

唔落BUFF又慢得濟同打1下冇分別 @@ 試下DX速攻陣先 @@

此篇文章於 07-09-18 10:05 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-09-18, 09:53 PM   #13220
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
我試咗3次終於S到, 自己無特效, 只用一隻friend既突一安琪都做到, 方法就係唔好太理D卒仔, 佢地雖然貫, 但扣極少, 而且要S只要艦唔爆就得; 儲珠wave 2適當時候用安琪必殺斬一下, wave 3求其打D卒等boss出, 佢set到D boss起後排出, 一出用安琪再必殺斬一下就搞掂"短時間"到
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-18, 09:59 PM   #13221
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ShinDou 查看文章
嘩LV2鬥滅大佬出左隻DR HELL咁屈既﹖有1萬罩又反擊直擊180%強化SLOW @@ 應該個個都冇點望佢D技是但出晒D白機就開打,D血都唔係點扣 XD

直頭要出晒D唔驚異常既機先郁得喎,如果唔係行1次就冇 @@
新boss???可唔可以一cap個能力??

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-09-18, 10:24 PM   #13222
ShinDou

唔識點CAP同UPLOAD圖 @@

6千萬血,7千攻,5百甲,運動1萬,行動966.6,CRT50%,CRT DAM200%,付與100%,耐性30%,命中150%,回0%,防0%

2珠必全場200%分身罩冇效60%疾

激鬥

技1 燒盲SLOW疾冇效

技2 封必精冇效

技3 全屬1萬輕減罩

技4 80%反擊

技5 減行動冇效

技6 殺人 加攻命25%行動7百

技7 普攻80% 1TURN 強化SLOW

技8 普攻擋分身罩冇效 甲100%冇效

不過岩岩先發現佢命中低,可能可以用高回速陣屈佢

此篇文章於 07-09-18 10:29 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-09-18, 10:28 PM   #13223
ShinDou

引用:
作者: qqabc 查看文章
我試咗3次終於S到, 自己無特效, 只用一隻friend既突一安琪都做到, 方法就係唔好太理D卒仔, 佢地雖然貫, 但扣極少, 而且要S只要艦唔爆就得; 儲珠wave 2適當時候用安琪必殺斬一下, wave 3求其打D卒等boss出, 佢set到D boss起後排出, 一出用安琪再必殺斬一下就搞掂"短時間"到
我試左兩次都係搭隻拳水著FD佢凸1未升LV得53又未改爆,冇安琪特效FD

隻拳FD係連續攻擊黎所以WAVE3等大佬出黎先俾晒D珠佢出,出晒必都殺唔晒兩隻大佬,有隻淨半血以內要磨好耐

此篇文章於 07-09-18 10:30 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-09-18, 11:23 PM   #13224
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

地星隊長個黑肉0突都可以速殺

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-09-18, 11:43 PM   #13225
ShinDou

岩岩有FD凸2安琪搞掂左了,有安棋真係超易,冇上異常普攻都4萬,上左7萬,打大佬1招3珠必過百萬秒晒 @@

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:05 AM

手機版 | APP版