Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-25-18, 04:30 PM   #12551
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
就如特殊甲..強化slow打唔打到普通slow耐性先?

倉存剛剛有4隻等食
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 04:39 PM   #12552
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
因為打精vs25 新古會中強化slow,所以覺得耐性應該冇用

放左隻0凸出黎俾人試,反而冇人打我,定係個個掛住升同諗陣?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 04:45 PM   #12553
ShinDou

講錯左,係號會中強化slow以前試過,正常號有100%耐異常就唔中,除非佢招野超過100%

舊 04-25-18, 07:24 PM   #12554
ShinDou

不過打鬥滅大佬好似唔中強化SLOW,可能淨係可以屈到D加耐性%,如果寫明異常冇效應該包強化SLOW﹖

轉完守陣而家俾人打左7次,守到1次,守到果隻好似冇報喪,見佢落UC 12 白NU 拳沙 大激勵哥,全凸爆

此篇文章於 04-25-18 07:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-25-18, 11:18 PM   #12555
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
強化SLOW只係SLOW效果比較強而已
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-18, 11:20 PM   #12556
ShinDou

即係號照樣唔食強化SLOW﹖@@
舊 04-26-18, 01:24 PM   #12557
ShinDou

而家先知閂左鬥滅

如果強化slow同slow冇乜分別咁今次真係晒左150石了,下次都係睇定d唔好咁快射,好彩冇課

舊 04-26-18, 01:55 PM   #12558
J+1
望過黎呀!!!!!!

500速指暫時最快點都有用,而且必殺一珠3x130%分/甲/罩無效用黎打防即死機都係好好用
由手機版發出
舊 04-26-18, 02:04 PM   #12559
ShinDou

但佢個指要企正中間,得上下後食,夾uc buff陣既話即係拆左12妹半個陣,而家攻定守好似都係搭減傷好過純進攻,始終而家太多防秒同反擊

不過如果配埋盾筆可能都勁

幾時先肯復刻盾筆?而家覺得真正神機係盾筆,後面搭d咩都即刻秒到人

應該唔會再出單隻神buff機啦,再出多隻配埋盾筆真係完全唔駛打,就算出可能都係出射筆迫你冇得同場又要你抽

舊 04-26-18, 02:23 PM   #12560
J+1
望過黎呀!!!!!!

才才毛:遲下就有夾佢嘅機啦
由手機版發出
舊 04-26-18, 03:11 PM   #12561
ShinDou

定係好似多3咁,收左個pool先出隻專俾多3屈既新古

暫時都諗唔到有咩地方用得著強化slow,明明應該係賣點黎?

舊 04-26-18, 03:18 PM   #12562
J+1
望過黎呀!!!!!!

冇3nc 用來打新到古差唔多唔郁得都係一個另外方案....?

至少我而家用新古都落加耐性,一比獨角獸打慢就輸多幾成...
由手機版發出

此篇文章於 04-26-18 03:20 PM 被 J+1 編輯。
舊 04-26-18, 03:29 PM   #12563
ShinDou

冇uc拆甲既話得隻威龍應該殺唔到新古,俾人反都反死啦

我以前新古都用resist而家谷算血

耐性vpart頂龍60幾%,uc基本都80%slow,仲有12妹盲,基本上佢出多幾次你都係會中架啦,谷多d血補多少少頂多陣好過,郁到應該夠珠開縮退,秒到uc就贏得,而家唔多uc谷血,多數3隻都雙速

舊 04-26-18, 03:35 PM   #12564
J+1
望過黎呀!!!!!!

旁邊有號+50...
由手機版發出
舊 04-26-18, 03:56 PM   #12565
ShinDou

係喎唔記得左號添,有號真係爭好遠,我得12妹都仲係會中異常,12妹又易死

舊 04-26-18, 05:54 PM   #12566
J+1
望過黎呀!!!!!!

聽朝11點日本時main記得做好引繼...
由手機版發出
舊 04-27-18, 12:55 PM   #12567
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
睇黎要黃金週之後先up3.2吧....

=============
以後一個月至少回收番1000+400+500 s飛......都未計每月400換機體....堆奶就算了,,,

https://xomg.sega-net.com/apps/info/...2iwhg8n85.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-18, 01:02 PM   #12568
ShinDou

Premium飛其實都係大毒池,每個月換2千好快乾喎,我舊account咁耐先儲到1萬

無啦啦出呢幾隻pilot part應該有動作,會係黎緊活動大器?

舊 04-27-18, 04:19 PM   #12569
J+1
望過黎呀!!!!!!

竟然咁快出鏡高pinpoint池....
由手機版發出
舊 04-27-18, 04:27 PM   #12570
ShinDou

但新account冇50pin point呢,d新s chip pool又全垃圾,好似伏過改前,狂出1張氣力飛

舊 04-27-18, 04:52 PM   #12571
J+1
望過黎呀!!!!!!

點都好過以前出肥料...就算出機體都係垃圾...
由手機版發出
舊 04-27-18, 04:57 PM   #12572
ShinDou

以前最少都有3schip,而家1張張氣力咁中,要1百氣力先1隻ssr

舊 04-27-18, 05:04 PM   #12573
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
所以睇你鬥滅努唔努力.....我而家平均兩個禮拜點都抽到一次100氣力飛.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-18, 05:32 PM   #12574
ShinDou

我鬥滅通常都係出覺醒石,肥,3星vpart咋喎,真係冇出過氣力咁濟,2星期100氣力咁誇?唔通計dam派野?dan高易派好野?

舊 04-27-18, 11:36 PM   #12575
J+1
望過黎呀!!!!!!

開有新古嘅ex池...仲要派30石.....即係迫人又一輪刷首抽.....
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:23 AM

手機版 | APP版