Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
電視遊戲討論版>ゼルダの伝説 | 薩爾達傳說 曠野之息 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | 已售 | 繁體中文免費更新
貓太部 10:12 PM 09-27-16
唔係啊,咁快?咁nx版可以同步嗎.......
我想玩nx版啊~
ccfa 10:24 PM 09-27-16
作者: 貓太部:
唔係啊,咁快?咁nx版可以同步嗎.......
我想玩nx版啊~
the graphic of NX version is better ?
信長 10:26 PM 09-27-16
畫面估計一樣..
可能frame 數穩定D
額倆羅 10:59 AM 09-28-16
早出唔緊要
最緊要係WIIU版同NX版個SAVE可唔可以共通
呢啲OPEN WORLD遊戲
到佢NX版出嗰陣再重頭打起, 好痛苦囉……
貓太部 12:45 PM 09-28-16
照計應該同步一齊出喎,作為nx開山之作~
Terry仔 06:47 PM 09-28-16
應該唔會一齊出啦
一齊出,wiiu 版重邊有人會買?
野良猫 06:57 PM 09-28-16
作者: Terry仔:
應該唔會一齊出啦
咁又唔係個個都一出新機都即買

如果係咁咁大部份GAME都唔需要P4、P3兩個版本吧
Terry仔 09:13 PM 09-28-16
有p3版係因為p3個佔有率大
Wiiu 個板圖真係無得比
野良猫 09:30 PM 09-28-16
有p3版係因為p3個佔有率大
Wiiu 個板圖真係無得比

咁點解要有WIIU版?咪同你講嘅嘢一樣
mrk 09:37 PM 09-28-16
作者: 野良猫:
咁點解要有WIIU版?咪同你講嘅嘢一樣
因為一開始就係由WiiU版開發先,
點知WiiU唔買得,但又已經投資左一定的資金落去,
唯有出雙平台拉上補下囉!
mrk 09:51 PM 09-28-16
作者: Navism:

NX好大機會係帶!!
唔出奇,細過BD Disc,又方便帶出街,又唔怕花左!
enishi 06:50 PM 10-20-16
天氣變化

lineage19 08:06 PM 10-20-16
係帶就正啦, LOADING問題一定比BD好先
Terry仔 08:16 PM 10-20-16
如果wiiu 當年已經開始有media install
Loading time 一樣可以改善
MO 08:31 PM 10-20-16
如果wiiu 當年已經開始有media install
Loading time 一樣可以改善
xenoblade X 已經有pre-install啦
Terry仔 09:02 PM 10-20-16
Xenoblade 出果時,wiiu 出左幾耐?
當時係講到明因為loading time 太耐,先開例俾佢做media install
aquarius 09:18 PM 10-20-16
Xenoblade 出果時,wiiu 出左幾耐?
當時係講到明因為loading time 太耐,先開例俾佢做media install
xenoblade係得topic有咁嘅效果?
game內好似無咁明顯
neo2046 10:38 AM 10-21-16
Official Exploration Gameplay - The Legend of Zelda: Breath of the Wild
https://www.youtube.com/watch?v=1KzlPqblhyg

作者: :

bearkat 11:12 AM 10-24-16
應該唔會一齊出啦
講明左同步推出NS版
由手機版發出
Terry仔 12:22 PM 10-24-16
Amazon pre Order wiiu 版預計12月尾1月頭出貨
NX 3月先出機

除非Amazon 放流料,如果唔係就wiiu 行先
bearkat 01:51 PM 10-24-16
必買。。
不過點都係等NS 一同入手!
搭車都可以玩到zelda
由手機版發出
信長 03:20 PM 10-24-16

信長 09:50 PM 10-26-16
ハイラルの今と昔を比べてみた
https://topics.nintendo.co.jp/c/arti...b7ac45a6d.html
信長 12:16 PM 11-29-16
https://twitter.com/NintendoAmerica/...76056107417601

信長 10:07 AM 12-02-16

未見官方的,睇住先
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面