Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
yamanezumi 07:38 PM 03-26-14
作者: mario0606:
今日係沙龍用AGE-2入力錯誤,AB變覺醒真係淚目
今日係我雷你就真
怪盜小G 07:52 PM 03-26-14
唔知D人唱大兜錢企係兩個唔算神人既人後面睇人打LV1電腦係咩心態
mario0606 09:25 PM 03-26-14
作者: yamanezumi:
今日係我雷你就真
用Nu+20西可以贏已經好滿足,幾乎係最下位組合
T.K. 10:05 PM 03-26-14
作者: latfh2002:
想問張卡買回來要怎樣攪的..?
http://user.banapassport.net/zh_TC/
Paptimus 10:13 PM 03-26-14
作者: mario0606:
今日係沙龍用AGE-2入力錯誤,AB變覺醒真係淚目
又唔搵我/.\
LonelyBlue 10:52 PM 03-26-14
想問已經上左網搞banapasport acc 同埋去左vsmobile.jp
但係佢話張卡未登錄, 係咪要打一次read一次先ok??
GN00508771 10:56 PM 03-26-14
日本開始有場禁人用新安同升 WWWWW

Paptimus 10:56 PM 03-26-14
作者: LonelyBlue:
想問已經上左網搞banapasport acc 同埋去左vsmobile.jp
但係佢話張卡未登錄, 係咪要打一次read一次先ok??
YES
クラウド 11:10 PM 03-26-14
師傅都禁?drive應該無咁長
應該廢返唔少
廢人 12:01 AM 03-27-14
新宿?
頭幾日已經禁, 不過新手line 果4 部
由手機版發出
星仔~* 11:11 AM 03-27-14
想問自設bgm
係咪得自己一個聽
真!DC 11:17 AM 03-27-14
集集都總有幾隻特別廚
由手機版發出
GN00508771 12:08 PM 03-27-14
作者: 星仔~*:
想問自設bgm
係咪得自己一個聽
Yes
leo1988 12:13 PM 03-27-14
作者: 真!DC:
集集都總有幾隻特別廚
由手機版發出
其實係咪廠方特登整到有幾隻特別廚俾新手用?

vs系列都出到第十集,點解仲係每集都有咁既問題?
GUSTAV 12:14 PM 03-27-14
咁多機一定有d特別勁ga啦 有d特別廢ga 啦
leo1988 12:19 PM 03-27-14
作者: GUSTAV:
咁多機一定有d特別勁ga啦 有d特別廢ga 啦
係既,話晒成百部機

希望佢有網路可以慢慢修正返
魔法之子 12:40 PM 03-27-14
Fb出女妖同w0tv
2部開頭都係廚到識飛
下修過幾次先算冇咁廚
mario0606 03:00 PM 03-27-14
其實對戰型遊戲一定有個強弱既
依家有得上網更新已經算好,比起機體平衡度
反而2個Drive有排搞
怪盜小G 03:22 PM 03-27-14

http://hk.lifestyle.yahoo.com/%E5%A5...88.html?cmp=vm

吖嗚
~Sau~ 03:24 PM 03-27-14
作者: 怪盜小G:
機舖返生? 笑左
GUSTAV 04:25 PM 03-27-14
咁真係好耐冇見過隻GAME 8蚊KEEP住有人打 仲要咁多人睇
忍者 04:41 PM 03-27-14
好明顯係睇O既人>打O既人喎
魔法之子 04:44 PM 03-27-14
Gsir都係講8$都有人fing
又咁多人食花生姐
u864999 12:50 AM 03-28-14
今日係新之比gir隻死亡先峰追住黎打
好難走
leo1988 01:34 AM 03-28-14
有個小問題

以前大家都批評seed/seed d鬥step cancel,係度un下un下鬥跳舞

其實新呢幾代都係玩慣性跳,又有step cancel,某程度上都係個樣野,點解無人講既?
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後

返回主題版面