Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 89 129 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 149 189  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
TCS_disable 11:24 AM 04-21-13
作者: assy:
無上述情況,會不會是network問題
use wifi in power save mode 這個有tick嗎?
我只用sleep mode, 更新後一撕頁就自動彈晒online人名出來
有見過巴哈有人說dl 時會卡
通常PSV Hang機,都因為 Wifi 果邊 loop 死左
pet3 10:19 AM 04-23-13
PSN+ 送果隻時間旅行者真的幾好睇
assy 08:05 PM 04-23-13
PlayStation®產品1年延長保用服務 5月1日起生效
http://asia.playstation.com/hk/cht/n...sDetail/308480

+$138 續多一年,咁首發買有無先
要落藍店搞好麻煩
Orphan 08:13 PM 04-23-13
Youtube出左新版可以唔關game睇片
11281984 10:21 PM 04-23-13
http://www.amazon.co.jp/ELECOM-Stati...83%83%E3%83%89
想問各位師兄,呢隻邊度見到有@@?
安安 05:32 PM 04-24-13
http://www.jp.playstation.com/info/r...ikuhockey.html
SmartAR技術を使用したPS Vita「Miku Miku Hockey」が「ニコニコ超会議2」に試遊出展

http://www.youtube.com/watch?v=z2-CHrsUUrQ
AR Hockey PS Vita GDC 2012 Demo
北条加蓮 02:18 AM 04-25-13
作者: pet3:
PSN+ 送果隻時間旅行者真的幾好睇
澤城
オオカミ
武藤遊戲 11:10 AM 04-25-13
曰後L5 ps系列作品快玩完掉比人
北条加蓮 01:32 PM 04-25-13
作者: 武藤遊戲:
曰後L5 ps系列作品快玩完掉比人
應該係直接等PS+ free play
pet3 01:40 PM 04-25-13
作者: Noi Aruto:
應該係直接等PS+ free play
彈波我有買

一口氣噴掉我幾隻有買的遊戲OTL

不過還好他第1集直接是比加強版

下個月的w是 psp 還是psv ?
時間旅行者真好看 ,
澤城比警察推倒了\0.0/
武藤遊戲 12:04 AM 04-27-13
Episodic Adventure Jacob Jones and the Bigfoot Mystery Coming Soon to PS Vita

http://blog.us.playstation.com/2013/...on-to-ps-vita/

Ex-Bizarre staff working on UE3 powered Jacob Jones & the Bigfoot Mystery on Vita
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=55617604
神名レオ 04:57 PM 04-27-13
過左3月個堆GAME後
PSV又靜晒落嚟....跟住再玩下近排手機啲GAME,RR3,IRONMAN3等(只講畫面不講遊戲性)
V仔嘅機能真係情何以堪...有啲好彩部機問人借,而對方亦冇諗住問我還
照個勢咁,應該V仔出改良機前都唔駛買住
Orphan 06:11 PM 04-27-13
64GB今年內
128GB明年之後
8GB Rom成本太貴未有人用
應該會出無線tv out unit插落謎端子, 另一邊唔知駁PS3/PS4定電視

64G・128Gはいつか→前者は年内、後者は来年以降
vitaカード8G版は出す予定があるのかどうか→作れるけど、値段上がるからまだ採用なし
vitaの外部出力→PSP2000みたいなのはなし、これは結構深い意味があるので そのつもりでぼくは外部出力しないから、えって思いました。する人はテレビの下をお片付けしておきましょう
天恨情 11:11 PM 04-27-13
求救
張aeon jcb入唔到錢
已經重新輸入資料好幾次
都係出np-8132-4
求救
pet3 11:48 AM 04-28-13
作者: 天恨情:
求救
張aeon jcb入唔到錢
已經重新輸入資料好幾次
都係出np-8132-4
求救
等一日工作天
還有一次最多1000
可以入好多次1000

一出現在左一次錯誤就要一天
pet3 11:49 AM 04-28-13
作者: 李奧涼介:
過左3月個堆GAME後
PSV又靜曬落嚟....跟住再玩下近排手機啲GAME,RR3,IRONMAN3等(只講畫面不講遊戲性)
V仔嘅機能真係情何以堪...有啲好彩部機問人借,而對方亦冇諗住問我還
本來你就不中意ps系嘛
你本身就不會購買
有什麼所謂
野良猫 11:53 AM 04-28-13
作者: pet3:
等一日工作天
還有一次最多1000
可以入好多次1000

一出現在左一次錯誤就要一天
唔一定要等一日

可以靠修改E貓即時回復張咭
我試過好幾次了
シェンムー 12:04 PM 04-28-13
用手機game 同手提遊戲機比好不切實際
就算只講畫面表現手機可以做到超越ps360 都唔出奇
手機1年n 部, 手提遊戲機幾年一部

其實一句唔想買就ok 了
gafrio 12:39 PM 04-28-13
請問海賊無雙2 PSV版可唔可以同PS3版連線?thx
安安 01:16 PM 04-28-13
http://www.youtube.com/watch?v=H6PoazUvFKI
PSvitaでプリントシール撮影
TSZ 01:44 PM 04-28-13
過左3月個堆GAME後
PSV又靜晒落嚟....跟住再玩下近排手機啲GAME,RR3,IRONMAN3等(只講畫面不講遊戲性)
哈哈, 如果甘計老任系既主機更加吾使玩啦 計畫面幾年前既infinity blade已經靚過好多家用機既game, 更加吾使請手提機

同埋psv出改良機都吾會改變機能架wor~
teealpha 05:13 PM 04-28-13
過左3月個堆GAME後
其實係兩邊都咁靜
PSV就不嬲都係少GAME出,都慣晒,咁睇的話老任果邊反差之下好似仲靜得多咁潻

作者: ~Tsz~:
哈哈, 如果甘計老任系既主機更加吾使玩啦 計畫面幾年前既infinity blade已經靚過好多家用機既game, 更加吾使請手提機

同埋psv出改良機都吾會改變機能架wor~
出改良機都唔會改變到銷情就真
出乜鬼野新機呀,出多D新GAME好過啦
神名レオ 05:47 PM 04-28-13
樓上某一兩位版友有啲恐怖,我只單講PSV
一隻字都冇提過隔離台,但又可以想挑個POST WAR出嚟
其實唔想討論可以唔答,唔駛咁辛苦喎!
啲無謂話題本來唔想回答,但又CLICK住CLICK住咁
我有PS,PS2,PS3,PSP1000同3000,咁我係咪唔鍾意SONY????
買部機返嚟梗係為打機啦,佢冇GAME玩你硬撐佢做咩
啲毒真係入晒骨....
シェンムー 06:10 PM 04-28-13
過左3月個堆GAME後
好奇一問, 你覺得而家好静無野好玩? 定重有野玩緊?
如果無野玩你個朋友又唔打算叫你還你就唔會還比個朋友?
但又講到部機静到甘又唔還比朋友先?
我純粹好奇問下
TSZ 06:43 PM 04-28-13
係你自己諗到去post war遮, 完全無針對任記wor. 甘任記d機機能係咪的確比其他主機差先?
如果vita機能情何以堪, 甘任記情何以堪到去邊呢? 我係覺得你個point吾知想表達d咩呢
第一 ... 39 89 129 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 149 189  ... 最後

返回主題版面