Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-07-15, 11:24 PM   #1126
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
其實琴晚4點幾我見到有得訂

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-15, 11:53 PM   #1127
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
半夜訂到1隻,應該Random開?

184 944 730 H執行 H光迦梨 H覺光埃 H覺劉備 H紅奧
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-15, 12:12 AM   #1128
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
外地無得無啦啦上去check

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-15, 02:52 AM   #1129
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000100894/

日魂SHOP 2次受注:2016年5月発送分
2015年11月11日(水)19時より販売開始

1人限2隻
睇下又會唔會被秒殺
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 07:42 AM   #1130
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
SF話唔定真係會多貨⋯⋯?
我呢d細鋪老瑞竟然俾足數我

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 11-11-15 07:54 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 11:24 AM   #1131
flpchoho

引用:
作者: GN00508771 查看文章
SF話唔定真係會多貨⋯⋯?
我呢d細鋪老瑞竟然俾足數我
國寶突然係11月開頭開訂,我見都幾多人追訂返呢隻,都開左2日訂先FULL
舊 11-11-15, 11:46 AM   #1132
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
bandai唔係傻嘅

舊 11-11-15, 02:04 PM   #1133
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
綜合上述, 呢隻可以等街貨
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 02:52 PM   #1134
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我真心開始驚會發展成供過於求/滯銷的情況@@

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 02:57 PM   #1135
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
唔落過量無問題
預cut單
落100隻以為得10隻到就話驚0姐
mb開波無錢賺是常識吧

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 03:35 PM   #1136
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
唔係限定野基本上mb 頭幾日walkin 都有
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 04:01 PM   #1137
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
港魂DESTINY都有次回預訂,留意今晚7點開

http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/i...paign=20151111

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 06:19 PM   #1138
flpchoho

而家呢1刻,我上唔到日本魂web個網,down左
舊 11-11-15, 11:34 PM   #1139
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
本來完全唔記得港魂7點開 岩岩按入去仲有就拉左隻
拉完就OUT OF STOCK O_o

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 11:47 PM   #1140
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: tung999 查看文章
本來完全唔記得港魂7點開 岩岩按入去仲有就拉左隻
拉完就OUT OF STOCK O_o
港魂有問題
岩岩見仲有得買

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 11:54 PM   #1141
flpchoho

港魂好怪,一時有得訂,一時就OUT OF STOCK
舊 11-12-15, 12:08 AM   #1142
bbdaishogun
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: flpchoho 查看文章
港魂好怪,一時有得訂,一時就OUT OF STOCK
有嗎?除了剛入去/按F5後有幾秒有得訂外唔見有
已有普通版,但心大心細想買隻
我未用過魂SHOP和未有ACCOUNT,可否訂到才入資料,不想買不到又比資料人
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 12:31 AM   #1143
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
假的
純淬佢未load完(未load到冇貨)
load到--->Out of stock

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 12:36 AM   #1144
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
我訂到一次

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 03:05 AM   #1145
flpchoho

引用:
作者: Led Mirage 查看文章
假的
我12點幾就係按左幾下重新整理之後就訂到
舊 11-12-15, 03:11 AM   #1146
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
現在還有得訂呀!

此篇文章於 06-09-18 07:27 PM 被 kog 編輯。
kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 10:33 AM   #1147
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
咦 原來又係擠牙膏式嗎
昨晚11點幾買到仲以為係7點開到11點都仲有貨tim

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 10:36 AM   #1148
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Led Mirage 查看文章
假的
佢個網好神的,因為有人add到落"購物車",佢就會扣起個數,幾粒鐘後無比錢,佢才會放返個數出來!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-15, 10:43 AM   #1149
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: mikemike 查看文章
佢個網好神的,因為有人add到落"購物車",佢就會扣起個數,幾粒鐘後無比錢,佢才會放返個數出來!
係, 同上網買戲飛個系同一樣

舊 11-12-15, 11:52 AM   #1150
杯具土怒羅

註冊日期: Jun 2013
尋晚唔記得訂,頭先上去睇下有冇竟然訂到
杯具土怒羅 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 05:27 PM

手機版 | APP版