Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-28-11, 05:53 PM   #26
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
華爾兹+魔動王入手

魔動王日版最平$598
行版$550-568

原本冇諗住入魔動王,但見到display後都係忍唔到
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-11, 05:58 PM   #27
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: GN00508771 查看文章
新版NT-D 見街(澳門)
what price?

舊 10-28-11, 07:49 PM   #28
野良猫
肥倫

隨便影

WING整體合格以上
關節位唔會太鬆,單手提鎗冇問題(日子耐咗就唔知了

魔動王太多白位
就算正面Q得完美,番到去開盒都可能有油或線出界
我哩隻直頭後面有個位冇劃線(不過都諗住自己再搞所以由佢)
舊 10-28-11, 08:13 PM   #29
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
魔動王普遍都係話 黑線油出界

你戈隻股關節鬆唔鬆?

引用:
作者: 怪人 查看文章
what price?
我買戈間番得兩盒 冇哂了 你去恆利/一雄問下好過

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-11, 08:19 PM   #30
野良猫
肥倫

引用:

你戈隻股關節鬆唔鬆?

黑油反而冇出界,係腳背位有一點紅油

關節位唔鬆,但把劍嗰4粒嘢就鬆到爆,如果唔需要成日開合的話
我建議用膠水整實佢算

其實佢啲黑線真係多餘,唔劃都唔會影響外觀
就算真係要加黑線我情願好似蘿白咁自己劃好過

此篇文章於 10-28-11 08:22 PM 被 野良猫 編輯。
舊 10-28-11, 08:22 PM   #31
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

這東西 我打算長期 FACE MODE就算 把劍無視

舊 10-28-11, 09:14 PM   #32
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
引用:

你戈隻股關節鬆唔鬆?

恆利好像得返一盒....不過我都係等等先, 可能又會有其他版本出

舊 10-29-11, 09:17 PM   #33
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
heroman好過癮
有好多新design

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-11, 11:19 PM   #34
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe

唔知係咪跟雙炮
好吸引!!!!!

此篇文章於 10-29-11 11:21 PM 被 LonelyBlue 編輯。
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 12:26 AM   #35
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
作者: LonelyBlue 查看文章

唔知係咪跟雙炮
好吸引!!!!!
應該係

■セット内容
・本体
・交換用手首(左右) x 各2種
・ヒート・ロッド(アンカータイプ)
・ヒート・サーベル x 2
・ヒート・サーベル(大)
・連装35mmガトリング砲 x 2
・シールド x 2
・75mmガトリング砲 x 2
| 觀看相片資訊 | 檢舉

舊 10-30-11, 12:40 AM   #36
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 怪人 查看文章
應該係

■セット内容
・本体
・交換用手首(左右) x 各2種
・ヒート・ロッド(アンカータイプ)
・ヒート・サーベル x 2
・ヒート・サーベル(大)
・連装35mmガトリング砲 x 2
・シールド x 2
・75mmガトリング砲 x 2
| 觀看相片資訊 | 檢舉
kim大 你係時候出手了

舊 10-30-11, 09:55 AM   #37
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
魔動王尋日520入手..
真係唔錯..
個老闆話會出埋超級風同水..
之後先出返普通既地,風,水

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 05:14 PM   #38
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
總覺得隻魔動王顏面形態個面相原作(動畫)差好遠...~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-11, 05:18 PM   #39
野良猫
肥倫

引用:
作者: Lilith 查看文章
總覺得隻魔動王顏面形態個面相原作(動畫)差好遠...~~~
圖係細啲,不過完全唔覺有咩大差異喎a

http://hk.image.search.yahoo.com/ima...eab9fba8e56555
舊 10-30-11, 05:33 PM   #40
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
出錯post

del~~~~

舊 10-30-11, 06:25 PM   #41
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

引用:
作者: 如月刃 查看文章
圖係細啲,不過完全唔覺有咩大差異喎a

http://hk.image.search.yahoo.com/ima...eab9fba8e56555

你果幅係人形形態wor...~~~~

舊 10-30-11, 06:36 PM   #42
野良猫
肥倫

引用:
作者: Lilith 查看文章

你果幅係人形形態wor...~~~~
都有,不過更細幅

舊 10-30-11, 07:42 PM   #43
yeah yeah

開左黎玩..OVERALL係唔差..
唯一一個問題係...把劍..
把劍真係玩到好無引..
好鬆

NTR.......
舊 10-30-11, 09:49 PM   #44
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

引用:
作者: 如月刃 查看文章
都有,不過更細幅

我覺得佢塊面果2個凹位攪到佢好似道友~~~

舊 10-30-11, 09:51 PM   #45
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

引用:
作者: yeah yeah 查看文章

開左黎玩..OVERALL係唔差..
唯一一個問題係...把劍..
把劍真係玩到好無引..
好鬆
耳仔冇整~~~

舊 10-30-11, 11:22 PM   #46
yeah yeah

係WO...玩左一陣..無搞到耳仔

黎多一張友情既表現...

NTR.......
舊 10-31-11, 04:37 PM   #47
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
隻魔動王係邊個系列?
羅白暈官網搵唔到嘅?
Gundam MK-2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 04:44 PM   #48
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
隻魔動王係邊個系列?
羅白暈官網搵唔到嘅?
壽屋出

唔係笨大

此篇文章於 10-31-11 04:48 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 04:45 PM   #49
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
魔動王尋日520入手..
真係唔錯..
個老闆話會出埋超級風同水..
之後先出返普通既地,風,水
個老細

普通地出左好耐
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-11, 04:56 PM   #50
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
引用:
作者: 小嘉 查看文章
個老細

普通地出左好耐
但係MEGA HOUSE嘅ACTION FIGURE系列好似係未出過"普通地"㗎喎

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
ROBOT魂, 蘿蔔暈

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL) money 收藏品討論版 1003 11-10-09 01:08 AM
HASEGAWA 1:72 VF-19A [VF-XRAVENS] mudhole 收藏品討論版 4 10-08-05 09:46 PM
Macross 1/48 VF-1S & VF-1A~ Ogre 收藏品討論版 25 12-07-03 11:41 AM
MS HOBBY 機動模型誌Vol.5 MAZINKAISER 收藏品討論版 4 07-21-03 04:47 PM

現在的時間是 10:11 AM

手機版 | APP版