Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-07-06, 02:14 AM   #351
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
又黎踢假波??
今次仲要法國傳謀爆出黎...好有陰謀論喎
不過事實法國又真係踢得好...唔通場場都假波咩...
咪玩啦...

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-06, 02:50 AM   #352
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: T.S
條肥度在今夏將會就困擾左佢八個月的膝蓋痛楚進行手術以根治問題
http://hk.news.yahoo.com/060706/3/1puto.html

皇馬否認喎
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-06, 03:09 AM   #353
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: kin~kin
昨午收音機都有講肥度會進行膝部手術...
可能係經皇馬隊醫檢查過後...認為無必要掛...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-06, 03:25 AM   #354
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 啤梨王子
又黎踢假波??
今次仲要法國傳謀爆出黎...好有陰謀論喎
不過事實法國又真係踢得好...唔通場場都假波咩...
咪玩啦...
我覺得巴西今屆場場表現差唔多....
只不過係之前d對手雞咁解...
1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-06, 05:34 AM   #355
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Busconcamp
昨午收音機都有講肥度會進行膝部手術...
可能係經皇馬隊醫檢查過後...認為無必要掛...
其實d資料係有d混亂,根據官方公佈,隊醫認同肥度的膝無需做手術

http://www.realmadrid.com/articulo/t...aldo_32206.htm

但西班牙阿斯報話肥度要做手術是膝...
而且係巴西隊醫睇完皇馬隊醫的報告後決定的...
阿斯報登出的日期係官網公佈後一日

都唔知係資料上有錯定點

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-06, 10:01 PM   #356
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
其實d資料係有d混亂,根據官方公佈,隊醫認同肥度的膝無需做手術

http://www.realmadrid.com/articulo/t...aldo_32206.htm

但西班牙阿斯報話肥度要做手術是膝...
而且係巴西隊醫睇完皇馬隊醫的報告後決定的...
阿斯報登出的日期係官網公佈後一日

都唔知係資料上有錯定點
原來係咁...
不過假如佢真係要做手術, 咪即係開季果時實會缺陣?
舊 07-07-06, 10:10 PM   #357
kw_alfred
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
原來係咁...
缺唔缺陣都無得出架啦....
因為好似話卡比路會去教皇馬..
以佢鐵腕政策...肥度一定要減肥先至有得出...卡斯辛奴都係!!
kw_alfred 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-06, 10:41 PM   #358
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
原來係咁...
根據我睇到的報導係話星期一肥度會飛到巴西再見多次巴西隊醫先決定,而巴西隊醫已表明只是小手術,完成後大約2-3星期便可以歸隊

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-06, 12:36 AM   #359
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
都唔知係資料上有錯定點
其實係一對腳都做哂...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-06, 01:51 AM   #360
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
人地d球隊出局...d球員淚流臉...
巴西出局...細哨返西班牙開P...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-06, 01:57 AM   #361
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
都唔知有咩好講...好似贏左world cup咁
舊 07-09-06, 01:57 AM   #362
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: kw_alfred
缺唔缺陣都無得出架啦....
因為好似話卡比路會去教皇馬..
以佢鐵腕政策...肥度一定要減肥先至有得出...卡斯辛奴都係!!
姐係買硬前鋒
隨時成對祖記前鋒重現皇馬
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-06, 01:58 AM   #363
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
捉早有假放啵 又唔係未拎過 緊係唔緊張啦~~
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-06, 02:20 AM   #364
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
開咩P?
冇留意tim

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-06, 06:04 PM   #365
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
果班野簡直可以話係人渣

球迷們全心全意去支持球隊, 你出全力輸左都無得好講, 話晒都光榮地戰死, 竟然輸左波球迷仲傷心過d球員, 完全置一心支持佢地嘅球迷於不顧, 只為自己, 完全無為國家出力, 全隊人應該比馬達拉斯去辱罵一番之後再比屍單頭鎚一野撞飛!!!

可憐的小朋友真係白流眼淚咯......

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-06, 07:15 PM   #366
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

特別係細哨..
經過今屆世界盃後真係開始討厭佢...
舊 07-11-06, 07:42 PM   #367
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 魚伕
你講到射12碼咁0既....唔係咁易射入架喎....
係度笑 <- 佢不嬲射失完/省中人牆都係咁笑架啦...
可惜果陣已經係差唔多完場,
加上之前成隊巴西比人既感覺已經係好唔認真,
差7,8分鐘完場, 落後一球,
仲踢到好似自己領先一球咁款 (唔多願攻)

見到細哨笑果野,
我都忍唔住爆粗X佢...

舊 07-11-06, 09:29 PM   #368
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
根本細哨E起排牙都似笑架啦, 係咪苦笑又唔知
人地放假就有權玩得開開心心架啦, 踢左成季波, 細哨係最遲收咧果幾個呀
唔通要佢地內疚成個暑假等球季開鑼咩, 人地開P就腦內補完咁多野
而且都唔只細哨一個差啦, 根本就全隊都踢得散慢

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-06, 12:01 AM   #369
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: Coquelicot
根本細哨E起排牙都似笑架啦, 係咪苦笑又唔知
人地放假就有權玩得開開心心架啦, 踢左成季波, 細哨係最遲收咧果幾個呀
唔通要佢地內疚成個暑假等球季開鑼咩, 人地開P就腦內補完咁多野
而且都唔只細哨一個差啦, 根本就全隊都踢得散慢
知你中意巴塞喇
舊 07-12-06, 12:05 AM   #370
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
咁佢排牙天生係咁
佢錯在擘大個口

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-06, 12:30 AM   #371
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
知你中意巴塞喇
問題係而家巴西輸個個講到入晒細哨數喎

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
舊 07-12-06, 12:39 AM   #372
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: Coquelicot
問題係而家巴西輸個個講到入晒細哨數喎
如果淨係計出局果場, 全隊都有責任...
我之前都有講果晚冇個打得好...個教練都唔掂
我連個topic名都有講係 ' 全隊隱形' 啦...

只係其他球員0係其他果幾場都叫打得ok (ze roberto, p祖, kaka, lucio等等), 就連大哨都入左3粒...阿祖都有波入...

以今時今日0既細哨(接近球王級數), 一場半場打得差就話嗟...但係連續5場都冇表現真係失望...

其實去睇espn d新聞就知啦, 佢地岩岩出局果幾日d新聞都係插細哨同個教練, 唔係話輸就入晒佢數..
而係佢作為球隊0既進攻重心, 甚至係領袖級人馬(我知隊長係卡富, 但我諗你明我咩意思)假如輸波就實係第一個俾人插...

lee個亦係肥度成日都俾人插一樣.....因為大部份球迷對細哨同肥度0既期望非常之高...
舊 07-12-06, 12:50 AM   #373
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
如果淨係計出局果場, 全隊都有責任...
我之前都有講果晚冇個打得好...個教練都唔掂
我連個topic名都有講係 ' 全隊隱形' 啦...

只係其他球員0係其他果幾場都叫打得ok (ze roberto, p祖, kaka, lucio等等), 就連大哨都入左3粒...阿祖都有波入...

以今時今日0既細哨(接近球王級數), 一場半場打得差就話嗟...但係連續5場都冇表現真係失望...

其實去睇espn d新聞就知啦, 佢地岩岩出局果幾日d新聞都係插細哨同個教練, 唔係話輸就入晒佢數..
而係佢作為球隊0既進攻重心, 甚至係領袖級人馬(我知隊長係卡富, 但我諗你明我咩意思)假如輸波就實係第一個俾人插...

lee個亦係肥度成日都俾人插一樣.....因為大部份球迷對細哨同肥度0既期望非常之高...
其實細哨俾人鬧係應該, 佢成個決賽週只交出一個助攻
而且以佢今時今日既地位, 更加冇人會覺得佢情有可原
成個決賽週睇落充滿疲態, 都冇乜走動, 而且非常錫身

不過我想講既其實係佢返西班牙開P冇理由都鬧
踢左一整季比賽已經好累, 8月頭又要歸隊踢新一季比賽
冇理由唔爭取時間鬆下

舊 07-12-06, 12:53 AM   #374
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

其實番spain開p我冇咩所謂, 不過當晚成隊巴西隊冇乜表現出傷感真係令我有d嬲
唔知係佢地收收埋埋定點, 如果果晚佢地喊到傻晒咁反而仲好

我覺得係因為咁所以細哨先俾人插...
果晚都冇咩表現出唔開心, 番到去仲開p...俾人個感覺好似係 ' 冇唔開心之餘仲玩得咁happy '....
但我都認為係兩件事黎...
舊 07-12-06, 12:59 AM   #375
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

唔知會唔會係贏過世界盃所以唔太傷心
事實上法國係技術性擊倒巴西, 佢地自己踢得差都冇得怨
不過我覺得隊中正選除左卡卡同薛羅拔圖
其他球員都唔係出盡全力

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:15 AM

手機版 | APP版