Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-21-17, 05:22 PM   #626
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Leong 查看文章
其實今次個POOL我都有D想抽, 因為想我隊UR日本隊齊腳
FW: 日向及新田
OMF: 志偉, 泰來, 新伍 (三杉)
DMF: 限松山及赤井 (新伍)
DF: 三杉, 次滕
GK: 源三, 健威及森崎
欠DF松山, 樑仔及早田 (唔計立花兄弟, 因為我無抽)
嘩,你真係好齊腳喎。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 08:05 AM   #627
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
嘩,你真係好齊腳喎。

你梗係無睇過leong兄嘅課抽血淚史編文

Sent from my iPhone using Gaforum
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 01:20 PM   #628
aquarius
Game Master

新pool只可以用票抽?
舊 09-22-17, 06:02 PM   #629
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: aquarius 查看文章
新pool只可以用票抽?
可以用LOGIN送的及打今次EVENT送的卷抽
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 09:59 PM   #630
aquarius
Game Master

引用:
可以用LOGIN送的及打今次EVENT送的卷抽

我都認為正
儲夠10抽都會試吓運氣

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 09-23-17, 03:02 PM   #631
aquarius
Game Master

力屬性巴斯高要283位以內先可以取得..
舊 09-23-17, 09:45 PM   #632
Leong
Crazy Gamer

引用:
力屬性巴斯高要283位以內先可以取得..
係頭100位先有, 283位是特別奬

P.S. 昨晚100石炒晒
舊 09-24-17, 12:42 PM   #633
aquarius
Game Master

引用:
係頭100位先有, 283位是特別奬

P.S. 昨晚100石炒晒
咁即係唔使諗..

100石炒晒係JY抽?
FW抽好似都唔係咁易中..
我個盟有日本人抽250石0 SSR
不過唔知邊個抽
舊 09-24-17, 01:29 PM   #634
Leong
Crazy Gamer

引用:
咁即係唔使諗..

100石炒晒係JY抽?
FW抽好似都唔係咁易中..
我個盟有日本人抽250石0 SSR
不過唔知邊個抽
YES, 我抽JY

不過今次個POOL個機率真的好似好低, 我上網見都好少人抽中新角
舊 09-25-17, 11:01 AM   #635
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

比起上一次,今次抽到一隻石崎了算好好彩,加埋其他已有JY角色,加乘有41%,真係比上次好打好多。難得今次有特效,會用佢送既石去衝下,希望可以拎晒D贈品。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 09-25-17, 11:19 AM   #636
Leong
Crazy Gamer

引用:
比起上一次,今次抽到一隻石崎了算好好彩,加埋其他已有JY角色,加乘有41%,真係比上次好打好多。難得今次有特效,會用佢送既石去衝下,希望可以拎晒D贈品。
41%咁少!? 石崎了升上UR已經加50%

而且打EVENT, 有肥, 有教練, 又有錢, 好快可以刷爆一個球員
舊 09-25-17, 02:17 PM   #637
aquarius
Game Master

我都有用夢球打
除了event打到20個
100日login又有20個
100位以內應該無乜可能
15萬前打素材都幾好賺可以升満已有球員
速巴斯高雖無力咁強
不過A rank射球總算有三FW

舊 09-25-17, 02:18 PM   #638
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
41%咁少!? 石崎了升上UR已經加50%
而且打EVENT, 有肥, 有教練, 又有錢, 好快可以刷爆一個球員
因為我唔夠銅幣升UR...
但升上UR後,又無咁多教練卡可以食滿...

舊 09-25-17, 02:28 PM   #639
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
我都有用夢球打
除了event打到20個
100日login又有20個
100位以內應該無乜可能
15萬前打素材都幾好賺可以升満已有球員
速巴斯高雖無力咁強
不過A rank射球總算有三FW
話說我課左9800羊去買必中SSR券,今次竟然俾左迪亞斯俾我!
好彩之前聽各位話唔用紅幣換,否則...
我而家想拎晒D贈品,某程度上係貪佢地雙人射球。

舊 09-26-17, 05:58 AM   #640
aquarius
Game Master

引用:
話說我課左9800羊去買必中SSR券,今次竟然俾左迪亞斯俾我!

好彩之前聽各位話唔用紅幣換,否則...

我而家想拎晒D贈品,某程度上係貪佢地雙人射球。

唔計限定呢隻迪亞斯好野嚟㗎
打埋速巴有加乘又多用途比王者翼好用

舊 09-27-17, 10:11 AM   #641
aquarius
Game Master

德仔JY特效多唔多
昨晚中咗井沢同德仔
井沢加好多
而家一場可以有60p

舊 09-27-17, 11:19 AM   #642
Leong
Crazy Gamer

引用:
德仔JY特效多唔多
昨晚中咗井沢同德仔
井沢加好多
而家一場可以有60p

德仔, 守中衛及佐野升上SSR後, 都加25%

我抽唔中早田, 新田及樑仔, 但哩三隻都有, 加埋原本JY的UR, 現在加105%
舊 09-27-17, 03:57 PM   #643
Leong
Crazy Gamer

每月DREAM FES出限定次藤, 大家點睇?

我就覺得唔吸引, 象徵式抽下算
舊 09-27-17, 06:08 PM   #644
aquarius
Game Master

引用:

其實我有打算留石到11月尾一次過抽fes
不過反正都唔會中只係希望中番個日向

舊 09-27-17, 10:39 PM   #645
Leong
Crazy Gamer

引用:

限次藤, 防守過2萬, 攻仲高過日向
舊 09-29-17, 03:59 PM   #646
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
我無立花兄弟,所以都未必抽了。
不過講係咁講,但身體好誠實...
引用:
請問11月尾嗰次有咩好嘢?
講開日向,我本身有隻Neo Tiger Shot 版既日本隊日向,但琴日送嗰十連抽中左隻雷獸射球版既日向。想請問一下,我係咪應該主力用雷獸版,而另一隻應該習技 / 賣左佢換幣?
引用:
限次藤, 防守過2萬, 攻仲高過日向
嘩,原來咁勁,好似又抽得過喎。

舊 09-29-17, 05:03 PM   #647
Leong
Crazy Gamer

引用:
我無立花兄弟,所以都未必抽了。
不過講係咁講,但身體好誠實...

請問11月尾嗰次有咩好嘢?
講開日向,我本身有隻Neo Tiger Shot 版既日本隊日向,但琴日送嗰十連抽中左隻雷獸射球版既日向。想請問一下,我係咪應該主力用雷獸版,而另一隻應該習技 / 賣左佢換幣?

嘩,原來咁勁,好似又抽得過喎。
你兩隻都留會好D

第一, 不屈日向是JY的, 雷獸日向應該是WY亞洲預選的, 像今次EVENT日本JY角先有加成, 如果你賣咗或者食咗, 你便無加成角用

第二, 要睇你用乜嘢陣式, 如果你打三箭頭, 日向打翼鋒的話, 不屈日向盤球射門及傳球會平均D, 會好D, 因為相對雷獸日向只有射門點數高
舊 09-29-17, 08:42 PM   #648
aquarius
Game Master

留石到11月只係志在一次過狂抽
(保守估計可以有350夢球)

不過自己到入咗FW抽
連埋online 有兩張SSR券
希望中到好野啦

舊 09-30-17, 04:21 PM   #649
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
抽左一次10連同6次單抽
最後直接出彩箭咀出次藤
玩左幾個月先第一次中限....
其餘中左國米新伍同史

此篇文章於 09-30-17 08:10 PM 被 okabe 編輯。
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-17, 04:48 PM   #650
psidef
God of Gamer

7抽中布連同限迪亞斯......今晚FGO都係白果多.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #46 重課金挑戰杯開催!!!WY日本隊分批出黎昆水~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1010 06-04-12 12:09 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #44 葵杯開催,打足一星期 Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 05-20-12 11:37 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #42 集結!全日本ジュニアユース!! okabe PC電腦遊戲討論版 1018 05-05-12 11:50 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM

現在的時間是 03:04 AM

手機版 | APP版