Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-18-07, 03:21 PM   #651
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 05-18-07, 03:25 PM   #652
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: money 查看文章

10500yen 好想買,但好貴
變農丸咪好lo,整咩真武者出o尼=.=

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-07, 08:52 PM   #653
skcorpio
Junior Member

註冊日期: May 2007
請問旺角仲有冇0034? 幾錢? Thanks.
skcorpio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-07, 01:37 PM   #654
ゆり

註冊日期: Nov 2004

可以face open ?

舊 05-25-07, 06:24 PM   #655
royal
Junior Member

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章

可以face open ?
呢隻gundam好特別wor~
有沒有人可以介紹一下呢隻gundam的由來?
royal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-07, 06:32 PM   #656
Galaxy
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDGalaxy_leung
XBox Live GamertagGalaxyLeung
引用:
作者: royal 查看文章
呢隻gundam好特別wor~
有沒有人可以介紹一下呢隻gundam的由來?
小說UNICORN機體
咁快出Fix?
Galaxy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-07, 06:40 PM   #657
ゆり

引用:
作者: Galaxy 查看文章
小說UNICORN機體
咁快出Fix?
我見佢左上角寫住FIX
咪貼過來LO

舊 05-25-07, 11:56 PM   #658
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
#0035 真武者頑駄無、9月下旬入荷予定、通常価格5,040円

已在相熟店留貨
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 02:28 AM   #659
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 06:17 AM   #660
oogami
帝國華擊團

註冊日期: Aug 2002
重高要成萬Yen... 咪要7舊幾...
好想要, 但... 不過同RAHDX既阿科擺埋一齊會好正.

- 做工務員之路 -
oogami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-07, 08:08 PM   #661
Galaxy
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDGalaxy_leung
XBox Live GamertagGalaxyLeung
G3..

又RX78??
Galaxy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-07, 01:45 AM   #662
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
g-3,重高達,武者都會買,不過點解高渣又玩三合一跳樓貨...

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-07, 02:02 AM   #663
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

cosmic region #7007 ZGMF-X666S レジェンドガンダム
メーカー:バンダイ 2007年7月下旬
メーカー希望小売価格:4,725 円

from gundam.com

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 06-04-07, 11:58 AM   #664
ゆり

引用:
作者: ultrachiu 查看文章
cosmic region #7007 ZGMF-X666S レジェンドガンダム
メーカー:バンダイ 2007年7月下旬
メーカー希望小売価格:4,725 円

from gundam.com
LEGAND睇落幾好
天意反而有D

舊 06-06-07, 11:10 PM   #665
stamenccy
Senior Gamer
星野結界

PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
legand好似細左一個碼
部providence多左d detail
兩個都比模型靚多好多呀

舊 06-06-07, 11:16 PM   #666
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
突然諗到:點解Legend可以換裝Providence,但IJ唔可以變翻Justice

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 11:47 PM   #667
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
突然諗到:點解Legend可以換裝Providence,但IJ唔可以變翻Justice
因為飛機唔同樣

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-07, 12:03 AM   #668
stamenccy
星野結界

引用:
作者: Castor 查看文章
因為飛機唔同樣
不過legend同providence個back pack都唔同呀?

舊 06-07-07, 12:08 AM   #669
stamenccy
星野結界

話時話...legend同providence盤骨前面既裝甲好似係一塊過咁既??

我有冇睇錯???? 如果一塊過既話...活動性就... ... ...

舊 06-07-07, 12:11 AM   #670
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: stamenccy 查看文章
話時話...legend同providence盤骨前面既裝甲好似係一塊過咁既??

我有冇睇錯???? 如果一塊過既話...活動性就... ... ...
雖然佢係cosmic region,但仍然係Gundam FIX 系列的……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-07, 12:26 AM   #671
stamenccy
星野結界

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
雖然佢係cosmic region,但仍然係Gundam FIX 系列的……
呀呀....那麼曉的少少革新只是幻象嗎?!!!!

舊 06-07-07, 12:41 AM   #672
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

ij好似冇一樣野同側田一樣喎...(如果要數就一定有既,大脾囉,手臂囉)
要換裝不如整過隻...freedom同sf已經係一個例子

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 06-07-07, 01:00 AM   #673
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
隻天意睇落好正
價岩必入
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-07, 05:32 PM   #674
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 06-10-07, 06:35 PM   #675
stamenccy
星野結界

好壯觀!!

由0001儲到依家
少一點恆心都唔得呢

掂!!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.18~**MG新作:10月23日∞ジャスティス**12月下旬シナンジュ Ver.Ka 呂鳳仙 收藏品討論版 1004 10-16-08 06:06 PM
PAPER GUNDAM 改造( VER. KA) KATOKI 收藏品討論版 31 03-22-04 01:37 PM
Wing Gundam Ver. Ka Steward 收藏品討論版 1 03-21-04 06:13 AM
Gundam Wing Ver.KA 出左啦... lunar1984104 收藏品討論版 2 03-13-04 10:48 AM

現在的時間是 01:18 AM

手機版 | APP版