Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 08-23-12, 07:33 PM   #201
憤怒火車頭
Junior Member

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: Marco 查看文章
我都有隻 Prometheus 都冇去到戲院睇,sad 到爆
等多2個月出碟啦唯有
依套我就有入場睇,仲睇左兩次,正野來
憤怒火車頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 09:35 PM   #202
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
今日入多隻車手

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 10:24 PM   #203
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 憤怒火車頭 查看文章
依套我就有入場睇,仲睇左兩次,正野來
Ridley Scott 既電影大多都唔差得去邊,我幾鐘意
期待Prometheus出碟

引用:
作者: W!LL 查看文章
今日入多隻車手
有冇D-BOX車震 ?
買左幾錢 ?

舊 08-23-12, 10:32 PM   #204
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
Ridley Scott 既電影大多都唔差得去邊,我幾鐘意
期待Prometheus出碟

有冇D-BOX車震 ?
買左幾錢 ?
BD應該全部對應d-box車震, 但要買佢個坐位先有得震? 太癲了
呢隻無得平$160, 尋日買battleship都有得平幾蚊 $240入手

大乱闘X
舊 08-23-12, 10:37 PM   #205
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
BD應該全部對應d-box車震, 但要買佢個坐位先有得震? 太癲了
呢隻無得平$160, 尋日買battleship都有得平幾蚊 $240入手
個D-BOX成十五萬,真係有夠豪的說
但係AV巴斯見到有得予約體驗D-BOX車震喎 (好似仲唔駛錢)

迫逃攝我仲未有時間去拎,要星期六先可以去拎

家下諗緊好唔好訂埋 Fight Club / Alien Anthology / MIB 3 既鐵

舊 08-23-12, 11:17 PM   #206
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
個D-BOX成十五萬,真係有夠豪的說
但係AV巴斯見到有得予約體驗D-BOX車震喎 (好似仲唔駛錢)

迫逃攝我仲未有時間去拎,要星期六先可以去拎

家下諗緊好唔好訂埋 Fight Club / Alien Anthology / MIB 3 既鐵
Fight club黎緊會出鐵?
呢隻有興趣ar,一直都未入手bd,想買番隻~

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 11:24 PM   #207
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: delta 查看文章
Fight club黎緊會出鐵?
呢隻有興趣ar,一直都未入手bd,想買番隻~
會呀,得利官網講左

舊 08-24-12, 12:17 AM   #208
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

鐵盒一定二百幾無走雞, 而家紙套版都係$115我都忍手唔入

大乱闘X
舊 08-25-12, 02:21 AM   #209
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

都係今年視廳展害的

舊 08-25-12, 02:25 AM   #210
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
我都仲好d, 我係睇完先入去試
你試睇完先响屋企試, 一定好失望
聽日得閒爆哂全套battleship先

大乱闘X
舊 08-25-12, 02:28 AM   #211
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
我都仲好d, 我係睇完先入去試
你試睇完先响屋企試, 一定好失望
聽日得閒爆哂全套battleship先
我覺得套碟既聲本身好似都俾其他既細聲
雖然屋企套野冇o個度o個套咁勁
但原來呢套野個故事都幾 OK
成為左我擁有既第2隻華語(?) Blu-ray

Battleship 我都拎左,但未訂到 Prometheus "

舊 08-27-12, 01:03 AM   #212
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

睇哂三隻

車手只係可以話試得下聲, 劇情真係唔多掂, side左個主題
想學狂野時速又學唔到...

Battleship爆機一流, 外星人一出場就爆過唔停,
論特技贏變形金剛好多, 劇情都算唔錯

突擊死亡塔, 個人認為好睇過拳霸得多
打鬥方面, 唔似拳霸咁多花拳秀腿, 下下落手都係KO級, 劇情就唔好咁大期望

大乱闘X
舊 08-27-12, 10:11 AM   #213
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
韓版鐵盒ALIEN BOXSET.....

無凹無凸....

此篇文章於 08-27-12 10:14 AM 被 HON HON 編輯。
HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 12:47 PM   #214
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

港版唔知有期未呢 ?
我想入港鐵
過幾日拎 The Avengers 時問下先

舊 08-27-12, 01:42 PM   #215
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
港版唔知有期未呢 ?
我想入港鐵
過幾日拎 The Avengers 時問下先
咪理咁多去左訂先la

小心hugo 事件又發生

舊 08-27-12, 01:48 PM   #216
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: HON HON 查看文章
咪理咁多去左訂先la

小心hugo 事件又發生
驚又唔收我訂
MIB3 同 Prometheus 被拒了
不過星期三都係再去lur下先

舊 08-27-12, 02:16 PM   #217
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
驚又唔收我訂
MIB3 同 Prometheus 被拒了
不過星期三都係再去lur下先
我拎AVENGER時至時問佢有無得訂PROMETHEUS, 橫掂又係共版封面, 唔駛咁緊張.

舊 08-27-12, 11:10 PM   #218
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
我拎AVENGER時至時問佢有無得訂PROMETHEUS, 橫掂又係共版封面, 唔駛咁緊張.
我志在要鐵 b

舊 08-28-12, 12:30 PM   #219
middledragon
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
南太平洋 雙碟五小時 特價$199 入得過嗎?

畫質如何?
middledragon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 01:24 PM   #220
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
我志在要鐵 b
我就要戲又要鐵

mib3係去dvdpro睇下仲有無得訂

舊 08-28-12, 02:53 PM   #221
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
我就要戲又要鐵

mib3係去dvdpro睇下仲有無得訂
聽日去拎Avengers時問埋先

見到友林黎緊有 Terminator 既 Steelbook 出
唔知會唔會有港版

舊 08-28-12, 05:18 PM   #222
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
聽日去拎Avengers時問埋先

見到友林黎緊有 Terminator 既 Steelbook 出
唔知會唔會有港版
我諗住訂台版, 有齊中字, 只係遲d出.

港版有既話至怕佢德版鐵封面, 嗰隻我唔LIKE呀, 家陣台呢隻係PLAY.COM封面正好多....

舊 08-28-12, 05:23 PM   #223
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
我諗住訂台版, 有齊中字, 只係遲d出.

港版有既話至怕佢德版鐵封面, 嗰隻我唔LIKE呀, 家陣台呢隻係PLAY.COM封面正好多....
台鐵封面好正
Terminator 我之前全部都冇買到,如果返出全鐵既話就正
睇下港鐵幾時先有料睇啦

但如果用返 MPEG-2 Format 既話就真係.....

Play.com 我冇辦法訂到

舊 08-28-12, 07:16 PM   #224
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
台鐵封面好正
Terminator 我之前全部都冇買到,如果返出全鐵既話就正
睇下港鐵幾時先有料睇啦

但如果用返 MPEG-2 Format 既話就真係.....

Play.com 我冇辦法訂到
其實得1未出過鐵, 所以呢隻真係正....

不過2,3,4如果封面靚都會買埋haha

舊 08-28-12, 11:34 PM   #225
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: middledragon 查看文章
南太平洋 雙碟五小時 特價$199 入得過嗎?

畫質如何?
兩隻都係bd50, 1080i
畫質唔錯既, 靚過高清翡翠台播
$199都幾扺, 我買果陣要$275

大乱闘X

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 戚其義 X 周旭明《天與地》"2012 最佳劇集" 元旦起 一至五 00:05-01:05 重播 This City Is Still Dying!!! N0T51B Neo Entertainment TREND 1004 02-10-13 08:14 AM
問beyond 05 live dvd. 路人甲乙丙 Neo Music UNIVERSE 1 08-22-05 12:10 PM
05世青杯 @羅彼仙奴 體育版 1 06-16-05 10:22 AM
[PSP]灣岸Midnight Club 3 ~Dub Edition~, 05年05月09日発売 neo2046 手提遊戲機討論版 34 06-13-05 07:58 PM
A_Lam Girl Friend 06/05/05 update **Pink Lady+火紅火熱** A_Lam Cosplay同人MIX討論區 3 05-01-05 07:00 PM

現在的時間是 05:38 PM

手機版 | APP版