Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-05-16, 11:44 PM   #18976
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 天子 查看文章
岩岩新入坑..想知點樣組隊最好..?斬時抽左2下10連..得2隻4星RIDER 同暗殺..
如果你係岩岩開game
最後係洗首抽洗到有5星先開局

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:45 PM   #18977
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

すまないさん lv100過萬攻,好感動

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 08-05-16, 11:45 PM   #18978
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
直接問呢度有無人有5星小號俾你好過你自己刷5星首抽一萬倍
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:46 PM   #18979
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
如果アステリオス升到上去真係有5星二圍
我覺得堅係屈架sosad
cost之下都唔會咁計啦

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:46 PM   #18980
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
白貞德 2萬HPwwwww
邊到黎2萬血?

我見個張得19066咋嘛

舊 08-05-16, 11:47 PM   #18981
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
邊到黎2萬血?

我見個張得19066咋嘛
接近 冇睇實數

星1をlv100にするのに必要な聖杯10個

星2をlv100にするのに必要な聖杯10個

星3をlv100にするのに必要な聖杯9個

星4をlv100にするのに必要な聖杯7個

星5をlv100にするのに必要な聖杯5個
皆さん聖杯のご利用は計画的に!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:47 PM   #18982
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
想自已由頭開始玩.."

遲早會中5旯GEI~

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:48 PM   #18983
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: GN00508771 查看文章
接近 冇睇實數

星1をlv100にするのに必要な聖杯10個

星2をlv100にするのに必要な聖杯10個

星3をlv100にするのに必要な聖杯9個

星4をlv100にするのに必要な聖杯7個

星5をlv100にするのに必要な聖杯5個
皆さん聖杯のご利用は計画的に!
呢個總結好
多謝師兄分享

舊 08-05-16, 11:48 PM   #18984
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
師兄我比你呢句嚇親
搞到我以為我散播左流料比其他group
呢張係強化圖
唔係聖杯転臨圖

11個聖杯
正常人揀5星聖杯既話
應該有2個quota

2個真係好難揀
有朋友問我會唔會揀文西
我再睇返都知誤會左
抱歉
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:49 PM   #18985
蛋撻王子
功德完滿

一般黎講
黑貞 金時 黑狗 源賴光
黑Saber 騎金時
應該係最優先選項

之後係
沖田 師匠 金閃閃 大姐 傑克

單體會比全體好D 正路黎講

我個人意見係咁
低星我唔熟

舊 08-05-16, 11:49 PM   #18986
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
有愛到

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:52 PM   #18987
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 夜貓 查看文章
有愛到
聖杯之力解放既真 屠龍勇者
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:53 PM   #18988
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
照咁望
低星升上去都係得四星二圍

好處係低COST和寶五
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:53 PM   #18989
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
真係既屠龍勇者去左邊
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:54 PM   #18990
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
這是冠級暗殺者吧?

有無色紙換!?色紙!可以指定!!

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:55 PM   #18991
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: 天子 查看文章
想自已由頭開始玩.."

遲早會中5旯GEI~
你去淘寶買個初始石頭號吧....
一個都係講緊5蚊有幾百抽好過由0抽出發

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 11:55 PM   #18992
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

睇番5星好似差唔多都係血多1500 攻多1000咁上下
全部都一樣 lv 90-> 100 (atk+hp) +2500左右

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-05-16, 11:58 PM   #18993
gingq7

引用:
一般黎講
黑貞 金時 黑狗 源賴光
黑Saber 騎金時
應該係最優先選項

之後係
沖田 師匠 金閃閃 大姐 傑克

單體會比全體好D 正路黎講

我個人意見係咁
低星我唔熟
同意升單體寶具會著數d (奶光/金閃除外, 呢2隻寶具食埋特攻唔會差單體寶具太遠, 仲可以吸星再爆擊)

5星 法老金都諗得過
4星其實好多隻都可以考慮: 2隻蘭斯, 海盜雙子, 李書文 呢d又單體寶具,技能組又係爆傷既好實用

不過我都係覺得升寶具5的著數
其實我最想升黑貞, 但得寶具1

諗諗下可能都係等埋水著睇下有無新OP角一野抽到佢寶5才用聖杯
舊 08-06-16, 12:00 AM   #18994
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 夜貓 查看文章
有愛到
まさかお前が金枠になる時が来るとはな
出世したな pic.twitter.com/WsHT4TbxZA
— 雪菜帝督@3日目東カ32a (@alucardbbRachel) August 5, 2016
又要貼番呢張出黎
新d既師兄可能都未知係咩一回事

話口未完
朋友SEND左以下黎

引用:
作者: 小嘉 查看文章
真係既屠龍勇者去左邊
係呢到

100LVの真のドラゴンスレイヤーになった・・・すまない・・・

舊 08-06-16, 12:01 AM   #18995
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
睇數字黑貞好似升得過?
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-16, 12:01 AM   #18996
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
呢個總結好
多謝師兄分享
仲有 基於6章文西同博士的其中一段對話

我會留番一個聖杯俾盾子

舊 08-06-16, 12:02 AM   #18997
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
陰公
得果10000攻
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-16, 12:03 AM   #18998
蛋撻王子
功德完滿

又係呢個全世界都黑貞黑貞既時候

點解我會抽唔中架

舊 08-06-16, 12:03 AM   #18999
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
又要貼番呢張出黎
新d既師兄可能都未知係咩一回事

話口未完
朋友SEND左以下黎

係呢到

100LVの真のドラゴンスレイヤーになった・・・すまない・・・

萬8血

舊 08-06-16, 12:03 AM   #19000
gingq7

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
你去淘寶買個初始石頭號吧....
一個都係講緊5蚊有幾百抽好過由0抽出發
石頭號9成9係用自製程式刷出黎既, 有被ban的風險, 我就覺得搏唔過
(雖然亦有傳有人課金落個石頭號後唔見左個引繼碼,營運都照send番俾佢)

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:34 AM

手機版 | APP版