Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-11-12, 11:10 AM   #101
alucardp
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2011
第4次霸王試看來又會失敗 1勝3敗中...
戰騎真的不懂玩, 慢死人了

舊 08-11-12, 12:56 PM   #102
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
係咪要武力剛好30?
係, 要剛好30!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 12:57 PM   #103
h0225394
Junior Member

註冊日期: Oct 2010
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
今日亂玩deck, 完全唔熟d form同進退, 打八卦有場比人80c落左城

之後打jjable究極, 同機略比感覺上好攸閒, 控得好輕鬆
副deck要求進退同壓場多過控兵, 我就係完全冇呢d concept orz...
有場對到姜瑜應該贏到但自己唔熟d form搞到贏都變輸
不過咁玩又話唔使跌仲升到3% wwwwwwwwwww

其實我覺得對面有得打架
佢打精兵好似好d

你太神

我今日都選錯奧義, 用究極4枚對二分用左知勇陣
但又有得贏
紅勇大大來NP表演, 好精彩

仲特登打GW DECK

下次來時等我地招呼你LA
h0225394 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 01:01 PM   #104
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: alucardp 查看文章
第4次霸王試看來又會失敗 1勝3敗中...
戰騎真的不懂玩, 慢死人了
比D信心, 我個時考皇帝都係1W2L開頭最後結果都升到
平常心吧

引用:
作者: h0225394 查看文章
紅勇大大來NP表演, 好精彩

仲特登打GW DECK

下次來時等我地招呼你LA
路過偷打者
梗係精彩, 我用八卦比人80c落城wwwwwwwwwwwww

下次再黎實會黎拜會大kin大大
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 01:07 PM   #105
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
我係金禾見到你友情佯敗喎
佢可能就差你哩局升帝.
金星d機可能爛到無法忍受, 金星二十人眾全體轉晒去金禾.
同人係附近食完飯想打$30都無位, 後排睇戲(同場加演b神 jap咗key).
咩佯敗
跟本就係比金星村長完美完殺左我

引用:
作者: aubreycty 查看文章
0尋晚你最後有無讓焉紅一場?? (早走無吃花生的說)
焉紅神使咩我讓
輕鬆就將我ko

btw, 有冇人有r弓甘寧可以比我?
我想再打下副究極但我一路都中唔到弓技
尋晚成副deck都係問人借

此篇文章於 08-11-12 01:09 PM 被 6eo 編輯。
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 01:52 PM   #106
gafstar
Insane Gamer
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: mark20hk 查看文章
係, 要剛好30!
速成 deck

http://3594t3.akesta.com/deck/SH082_...15_GO088_GO095

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 01:57 PM   #107
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
我都想有人後指
係np既大大可唔可以後指我
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 02:05 PM   #108
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
你有LEO巨巨仲唔夠 ?

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 02:19 PM   #109
石原夏織

佢次次出黎都係for表演囉
打咁耐佢都無教我打
舊 08-11-12, 02:38 PM   #110
GUSTAV
The One
poor

佢想你靈活吸收

舊 08-11-12, 02:48 PM   #111
kawaiibaba
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
大檸樂
用開個砌DECK網死左http://3594.geeklabo.com/makedeck/regist.php
呢個 http://3594t3.akesta.com/
又難用又成日無圖....

此篇文章於 08-11-12 02:51 PM 被 kawaiibaba 編輯。
kawaiibaba 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 02:52 PM   #112
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
為了明天的堅推,今天誠徵華陀乙張

舊 08-11-12, 03:07 PM   #113
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 画伯 查看文章
佢次次出黎都係for表演囉
打咁耐佢都無教我打
係lo,,果時都無指我

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 03:16 PM   #114
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
咩佯敗
跟本就係比金星村長完美完殺左我

焉紅神使咩我讓
輕鬆就將我ko

btw, 有冇人有r弓甘寧可以比我?
我想再打下副究極但我一路都中唔到弓技
尋晚成副deck都係問人借
呢張求其都找到人俾你吧....有好多但係好難撞到巨巨

舊 08-11-12, 04:41 PM   #115
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
大會30武, 一定係軍同醒有so
&至高金周一定勁, 2隻1.5cost 10武好易夾

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 04:44 PM   #116
冬雨
Game Master
closing

引用:
作者: kawaiibaba 查看文章
大檸樂
用開個砌DECK網死左http://3594.geeklabo.com/makedeck/regist.php
呢個 http://3594t3.akesta.com/
又難用又成日無圖....
我都是用下面的砌下砌下而已
引用:
作者: maxwaver 查看文章
為了明天的堅推,今天誠徵華陀乙張
在下有神醫!
已pm閤下, 歡迎詳談!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".

此篇文章於 08-11-12 04:47 PM 被 冬雨 編輯。
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 07:10 PM   #117
h0225394
Junior Member

註冊日期: Oct 2010
引用:
我都想有人後指
係np既大大可唔可以後指我
因為你地打的機略, 我沒有玩過,
我打不死島時, 主力控愚反,

如果我幫手睇位, 我會叫主力控張郃同明察,
2隻騎求其唔插槍就算

雖然依種打法應該升到征霸
但就唔係紅勇果種遇神殺神, 遇鬼殺鬼的感覺
h0225394 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 09:00 PM   #118
石原夏織

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
佢想你靈活吸收
我太豬..要講到出聲先得
舊 08-11-12, 09:19 PM   #119
柚原このみ

英知打呂布wara點打架

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 11:26 PM   #120
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
英知打呂布wara點打架
用知昇陣以外的奧義

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 11:32 PM   #121
石原夏織

我見都係打神速
舊 08-11-12, 11:35 PM   #122
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
我見都係打神速
神速再起突陣十面咩都好, 只要吾係知昇就好
不過都係2:8. 而家好左, 得果25武

爆裂吧! 肝臟!!
舊 08-11-12, 11:39 PM   #123
石原夏織

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
神速再起突陣十面咩都好, 只要吾係知昇就好
不過都係2:8. 而家好左, 得果25武
咁呂布會打咩兵法?
舊 08-11-12, 11:40 PM   #124
GUSTAV
The One
poor

12士氣 十面 + 英知雲散 b

舊 08-11-12, 11:45 PM   #125
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
咁呂布會打咩兵法?
除左知昇仲可以有咩

爆裂吧! 肝臟!!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LII 鬼東東 街機心得交流討論區 1040 08-09-12 02:30 PM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM

現在的時間是 03:43 PM

手機版 | APP版