Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-24-03, 08:21 PM   #1
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
gundam head...

一set 12個頭邊度仲有得買???幾錢???
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-03, 10:35 AM   #2
cybaster
GAF GGXX團
插死你呀!~

註冊日期: Oct 2002
我都想知..訂都好丫..
cybaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-03, 01:06 PM   #3
死肥鬼
Insane Gamer

引用:
Originally posted by cybaster :
我都想知..訂都好丫..
我月頭係虫x城訂o左,佢話月中有,後尾又話月尾先有,前前後後我都係佢間鋪問o左幾次lu~昨日我就打o左電話比問幾時有得囉,佢就叫我星期三去,但係佢無講有無得囉...睇理今次都係凶多吉少~

虫x城口頭禪:[依傢無貨,不過你可以訂,你訂唔訂呀....到時有貨通知你.無貨就退訂!]

舊 07-29-03, 07:42 PM   #4
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
Originally posted by 死肥鬼 :

我月頭係虫x城訂o左,佢話月中有,後尾又話月尾先有,前前後後我都係佢間鋪問o左幾次lu~昨日我就打o左電話比問幾時有得囉,佢就叫我星期三去,但係佢無講有無得囉...睇理今次都係凶多吉少~

虫x城口頭禪:[依傢無貨,不過你可以訂,你訂唔訂呀....到時有貨通知你.無貨就退訂!]
我剩係聽過頭3句.........

死啦,周圍都冇潻......早知o個日一出就買啦
話說當日7:00pm我行過見到$220,諗住行埋上信和買左隻fix0015先再返黎買,點知返轉頭已經冇哂,叫我落訂,7月中先有貨.......
跟住就當然冇訂,諗住出黎碰下運氣,點知搵到依家都冇,真係.........
舊 07-29-03, 09:49 PM   #5
死肥鬼
Insane Gamer

引用:
Originally posted by ultrachiu :
我剩係聽過頭3句.........

死啦,周圍都冇潻......早知o個日一出就買啦
話說當日7:00pm我行過見到$220,諗住行埋上信和買左隻fix0015先再返黎買,點知返轉頭已經冇哂,叫我落訂,7月中先有貨.......
跟住就當然冇訂,諗住出黎碰下運氣,點知搵到依家都冇,真係.........
哈哈!最尾個句係唔會係你落訂之前出現ga...
佢今日打o左電話理話明天有得囉...(我都估唔到真係囉到 )
我今日去重見到佢貼o左張話有得訂既紙...可能重有得訂o既~
你去睇睇啦~無唔好話我啊...

此篇文章於 07-29-03 09:52 PM 被 死肥鬼 編輯。
死肥鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-03, 11:17 PM   #6
唔好記住我
God of Gamer
嗚~~

今日見到$40~48抽一次~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-03, 12:16 AM   #7
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002

我找緊呢隻 , 有冇計 ?

舊 07-30-03, 03:48 PM   #8
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
觀塘廣場三樓賣果子玩具果間有
120一set

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-03, 04:01 PM   #9
馬沙
Mazaghi

引用:
Originally posted by mc仔~ :
觀塘廣場三樓賣果子玩具果間有
120一set

正常色 or 特別色

舊 07-30-03, 04:23 PM   #10
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
Originally posted by 馬沙 :

正常色 or 特別色
正常

"唔該要串光陰走辣"

舊 07-30-03, 06:52 PM   #11
馬沙
Mazaghi

引用:
Originally posted by mc仔~ :

正常

有冇散賣

舊 07-30-03, 06:57 PM   #12
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
Originally posted by 唔好記住我 :
今日見到$40~48抽一次~
唔係化!?
當初都係$20隻抽隻炸播
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-03, 11:22 PM   #13
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

今日係新都城2期見到,$29一隻,350一set,不過開哂
攪到依家又冇咩興趣買......

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 08-01-03, 12:38 AM   #14
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

今日係皆旺買左,$250一set,都算合理~

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 08-01-03, 12:46 AM   #15
唔好記住我
嗚~~

前日係葵芳見到$240
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-03, 09:57 AM   #16
cybaster
GAF GGXX團
插死你呀!~

琴日龍x城有貨
$245 1 set 12隻
$28有得抽
cybaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-03, 07:06 PM   #17
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
Originally posted by 馬沙 :

有冇散賣
果日冇拎上手睇
原來得六隻-__-
好似冇散

"唔該要串光陰走辣"

舊 11-28-03, 12:25 AM   #18
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

今日買左ver1.5full set,$175都算係咁,今個月要買既都買完啦.......

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-28-03, 11:43 AM   #19
Ralf
Senior Gamer
武神達人...

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by ultrachiu :
今日買左ver1.5full set,$175都算係咁,今個月要買既都買完啦.......
請問見唔見有散賣呀! 我只係想要賈圖勇士....

我的交換帖
Ralf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-03, 02:03 PM   #20
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by Ralf :

請問見唔見有散賣呀! 我只係想要賈圖勇士....
散賣好貴架wo...

皆旺原本一套180~第2日狂升到240...good job...

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-03, 02:07 PM   #21
kingshaman
Junior Member

註冊日期: Oct 2003
To ultrachiu, where did you buy in $175 for Gundam Head Ver. 1.5?

舊 11-28-03, 11:19 PM   #22
Ralf
Senior Gamer
武神達人...

註冊日期: Jan 2003
終於入手'賈圖勇士',o係葵芳廣場2樓有散賣呀!! v

我的交換帖
Ralf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-03, 02:51 AM   #23
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
Originally posted by kingshaman :
To ultrachiu, where did you buy in $175 for Gundam Head Ver. 1.5?
皆旺地庫賣4仔間野隔離

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-29-03, 12:36 PM   #24
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
$180一套入手~
散抽都係$15一隻~好有良心的價錢~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-03, 12:42 PM   #25
Auxo
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by Hitomi :
$180一套入手~
散抽都係$15一隻~好有良心的價錢~
邊度散抽$15 ?

我淨係想要2隻渣古同2隻b3
有無得認位
Auxo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
問 : 如果一個對"高達"全沒認識的人, 應如何開始去睇/了解成個故事? KIM 日本動漫畫討論版 277 07-08-07 11:06 PM
EX-S GUNDAM HEAD DESKTOP [6/3 updated 100%完成相] mudhole 收藏品討論版 28 03-07-04 11:24 PM
GUNDAM FIX 討論區 (7/5/03 UPDATE !!) 馬沙 收藏品討論版 1000 09-24-03 09:43 PM
NEW-G 1/35 EX-S GUNDAM HEAD DESKTOP[27/4 Update] mudhole 收藏品討論版 27 04-27-03 10:42 PM

現在的時間是 11:55 AM

手機版 | APP版