Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 04-22-08, 08:16 PM   #51
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: (hugh)RED 查看文章
where is it?
灣仔同銅鑼灣都有....不過自從開左分店後..水準我覺得差左....同埋已經見唔到老闆了....

舊 04-23-08, 01:20 AM   #52
MO

註冊日期: Aug 2005
有無人記得N年前灣仔英皇中心上面有間叫Abby's
專賣牛肉包的
佢地係用芝士汁而唔係用一片片的....
好食到...

可惜執咗,
哩間嘢我印象好深, 果時日日lunch都去
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-08, 05:24 PM   #53
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
好懷念哈迪斯個牛仔芝堡

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-08, 09:08 PM   #54
ZAKU0079
Banned

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: Metatron 查看文章
好懷念哈迪斯個牛仔芝堡
我覺得哈迪斯係香港做唔掂係一件可惜的事
宜家好左好多外國快餐店進駐香港
希望哈迪斯能回歸
ZAKU0079 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-08, 09:10 AM   #55
onz
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
灣仔係摩理臣山ive附近, 有間叫多麵睇, 佢地o既漢堡包都好食

舊 04-24-08, 04:20 PM   #56
relight
Game Master
普通的魔法使

註冊日期: Nov 2005
XBox Live GamertagHKrelight
我想食返wendy's 多d...
relight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-08, 05:19 PM   #57
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:
作者: ZAKU0079 查看文章
希望哈迪斯能回歸
睇住相懷念下先...

PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-08, 10:55 PM   #58
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: ZAKU0079 查看文章
希望哈迪斯能回歸
哈迪斯好似唔係做唔住
聽人講係因為地產商覺得同一地方從事其他業務會搵到更多錢
所以先close左佢

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-08, 02:43 AM   #59
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: relight 查看文章
我想食返wendy's 多d...
早兩年去日本見倒即衝入去食
食左個三塊牛既飽, 超飽...................

但個 logo 個女仔好似唔同左樣

此篇文章於 04-25-08 02:55 AM 被 新堂愁一 編輯。
新堂愁一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-08, 03:39 AM   #60
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
好似好正咁
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-08, 09:29 AM   #61
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
可能有d ot,大家有冇食過賓妹快餐廳(假名)既漢堡扒(包/飯)?我覺得幾好食......

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-08, 09:34 AM   #62
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章

入鄉隨俗,萌咗
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-08, 09:34 AM   #63
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
可能有d ot,大家有冇食過賓妹快餐廳(假名)既漢堡扒(包/飯)?我覺得幾好食......
灣仔定中環有分店嗰間?(好似有個Bee字...)
我好耐之前食過一兩次...一般啦

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-08, 09:42 AM   #64
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
Jollibee?
他們的雞也很好吃

舊 04-25-08, 11:13 AM   #65
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
早兩年去日本見倒即衝入去食
食左個三塊牛既飽, 超飽...................http://photo.gaforum.org/files/1/9/9/4/DSC07403.JPG
齋睇已經飽o左四成
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-08, 01:56 PM   #66
ZAKU0079
Banned

引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
哈迪斯好似唔係做唔住
聽人講係因為地產商覺得同一地方從事其他業務會搵到更多錢
所以先close左佢
灣仔果度變左中銀
開多間銀行會好搵既咩?
話說果條街一條直線有三間中銀會不會誇左一點?
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
灣仔定中環有分店嗰間?(好似有個Bee字...)
我好耐之前食過一兩次...一般啦
灣仔果間已經變左做肯德基
舊 05-05-08, 08:09 PM   #67
fatraymond
期待~~

今日係上水彩園邨見到話開burger king(舊實惠個位)
當堂呆左

完全估唔到會係個個位開,
係都上水廣場/新都/上水中心開吧
個個位邊人流少好多

舊 05-05-08, 08:33 PM   #68
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: fatraymond 查看文章
今日係上水彩園邨見到話開burger king(舊實惠個位)
當堂呆左

個個位邊人流少好多
2個字
等執
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 09:10 PM   #69
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
當堂呆左

個個位邊人流少好多
係~~~!?
等我聽早死去睇下~~

舊 05-05-08, 09:18 PM   #70
二伍

引用:
當堂呆左
唔係掛?
轉做街坊生意?
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 09:39 PM   #71
fatraymond
期待~~

引用:
作者: Seppie 查看文章
係~~~!?
等我聽早死去睇下~~
係近OK同相鋪個面有d板圍住
真係去確認下係唔係真
完全不能想像會係屋邨開

舊 05-05-08, 09:47 PM   #72
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
上水都有好多中產...不過個個位...

舊 05-06-08, 12:06 AM   #73
ZAKU0079
Banned

話說灣仔果間都裝修左好耐...
舊 05-06-08, 09:07 PM   #74
蘭格哈撒
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
上水間burger king 有冇話幾時開?
蘭格哈撒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-08, 09:30 PM   #75
Norm
=_="""""

灣仔都就快開burger king...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:31 PM

手機版 | APP版