Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10
電視遊戲討論版>[New 3DS] ファイアーエムブレム無雙 || NS中文版同步發售中
雷火武 01:41 PM 10-10-17
暫時主力用緊馬克斯、卡美拉、露基娜
Chiki變身個時係白龍但我上網見到人地係金龍既⋯
仲有d攻略網未見見第二個安娜碎片既入手條件⋯
個d打???既有時都未知講緊乜野人物
野良猫 01:49 PM 10-10-17
作者: 雷火武:
暫時主力用緊馬克斯、卡美拉、露基娜
Chiki變身個時係白龍但我上網見到人地係金龍既⋯
仲有d攻略網未見見第二個安娜碎片既入手條件⋯
個d打???既有時都未知講緊乜野人物
係咪未升職?
我直接升完先拎出嚟用見佢都係金龍
雷火武 01:50 PM 10-10-17
全攻型既武器有乜技能推介?
必殺強化、雙人效果up
弱攻擊強化、擊破獎勵覺醒
再加特定強攻擊強化?

打歷史mode個d 6x Lv 既任
D boss條血磨勁耐
------
Chiki未轉職。算啦佢呢種大器晚成型遲下先玩
MO 10:09 PM 10-11-17
有無人係買jap eshop版,
有無中文字幕?我見佢仲係寫得日文...
赤武神 10:15 PM 10-11-17
作者: MO:
有無人係買jap eshop版,
有無中文字幕?我見佢仲係寫得日文...
有中文字幕,e-shop資料係唔準的..
heeropo 09:45 PM 10-13-17
全攻型既武器有乜技能推介?
必殺強化、雙人效果up
弱攻擊強化、擊破獎勵覺醒
再加特定強攻擊強化?

打歷史mode個d 6x Lv 既任
D boss條血磨勁耐
------
Chiki未轉職。算啦佢呢種大器晚成型遲下先玩
雙特效、弱攻擊強化和必殺強化是必備的,可再加上奧義強化、相剋強化,部分角色需要物魔反轉

Chiki覺醒特化型,覺醒後沒有人擋到她,配合強一可以做到永久覺醒(夠小兵的話),暗影戰守家開覺醒爽快度一流
Chiki的金剛一擊應該是僅次於流星和月光的技能,不玩也應該放上場當講師
雷火武 08:50 AM 10-16-17
睇過必殺強化同奧義強化唔可以兩樣都裝
打到本240攻擊、6格既魔導書
咁其實都唔洗得登用暗夜個兩個魔法師既專用武啦⋯
野良猫 09:44 AM 10-16-17
睇過必殺強化同奧義強化唔可以兩樣都裝
打到本240攻擊、6格既魔導書
咁其實都唔洗得登用暗夜個兩個魔法師既專用武啦⋯
我未解放專用武
睇人哋啲圖,見佢解放咗後攻變240,但佢有兩個特效都係240攻

唔知佢係裝咗特效先解定係專用武裝特效係唔減攻
不過要解放要斬30000卒,哩啲時間我玩其他嘢好過
bryanlakers 12:54 PM 10-16-17
作者: 野良猫:
我未解放專用武
睇人哋啲圖,見佢解放咗後攻變240,但佢有兩個特效都係240攻

唔知佢係裝咗特效先解定係專用武裝特效係唔減攻
不過要解放要斬30000卒,哩啲時間我玩其他嘢好過
解放專武10000卒就可以
雷火武 01:37 PM 10-16-17
咁講又係
專武裝左克制技都唔會扣攻
而家打安娜個80Lv任未拎到S rank...
風間鈴木仁 01:50 AM 11-09-17
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1090510.html

有翻譯 , 我已經買了 NS 火焰之紋章無雙 , 不錯不錯 , 支持
免費 DLC DL .

「ファイアーエムブレム無双」、無料アップデートを実施決定主人公リアンとシオンの「服剥ぎ」モデルや新衣装が登場

11月16日 実装予定

http://www.4gamer.net/games/368/G036839/20171108056/

「ファイアーエムブレム無双」,無料アップデートを11月16日に配信決定。新ストーリーマップや主人公の服剥ぎモデル,新衣装を実装
標籤:FE無双, 火紋無雙
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10

返回主題版面