Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-28-13, 09:08 PM   #1476
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
78 win 123 loss 已上岸人士路過

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-13, 12:27 AM   #1477
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
PCCW 8MB,呢兩日近乎玩唔到
有無版友都係咁?想知係網上行有事家個ROUTER有事

舊 12-11-13, 09:34 AM   #1478
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
以下轉自a9vg:

GTA online將於本周迎來全新DLC,帶來死亡競賽模式和測試版賽道編輯器

包括:

Deathmatch
Team Deathmatch
Race
GTA Race
Rally Race

明年GTA Online將會有全新團隊合作大劫案,明年元旦將會有更多這方面的消息。(希望啦)

GTA5明年將迎來故事模式的新劇情,Michael、Franklin和Trevor將在南聖安德列斯繼續他們冒險。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 12:42 PM   #1479
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
其實依家仲多唔多人玩~
定係我因為丸太低lv搵唔到人? 好多時入到個map到都唔係好多人, random差事都random好耐or入到去得我同個host . . .
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 01:05 PM   #1480
scorch85
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDscorch85
引用:
作者: 古烈特 查看文章
其實依家仲多唔多人玩~
定係我因為丸太低lv搵唔到人? 好多時入到個map到都唔係好多人, random差事都random好耐or入到去得我同個host . . .
PS3版LV8新手,屋企用PCCW 8M

上個禮拜六日都仲可以穩定入到多人房;尋日拎返出黎玩,場場都係單人房,想玩任務又等到蚊訓都得自己一個host

咁搞法即是叫我玩返單機唶....
scorch85 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 04:48 PM   #1481
綱之小子
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDjoybe
引用:
作者: jamcat 查看文章
今次Update, 得不償失, 但唔Update又唔得!
(因人而異, 以下為純個人感受...)
1. 無限賣車Bug, 無嘞!
2. 車房裡便所有非一般載具, 無埋, 亦無法再做!!(之前用好多時間死咗N咁多次儲番嚟, 通通有殺冇賠!!)
3. 相反佢送嘅新嘢唔係好吸引咋(行貨款3點式泳衣, 行貨款沙灘車, 豆槍甚至爛玻璃樽!)

最期待嘅大茶飯都唔知幾時至出? (係咪要攤到隻Game凍晒冇人打至出??)

唔怪得我架Titan (C-130)同 Tank都唔見哂.......

咁既係叫我放棄專心玩GT6
綱之小子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-13, 02:20 AM   #1482
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
有無弟兄知道點樣俾錢其他玩家?
試過Hold Select 制出物品選項中錢果一樣, 灰咗用唔到...
早兩日打打吓無啦啦有個九唔搭八嘅人過咗"兩億"入我戸口...又無得選唔要...被逼收黑錢!
(現實係咁就High死啦!)
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-14, 11:45 AM   #1483
sunnypigdog
滅絕小五郎

其實仲有無人玩緊?

舊 01-03-14, 12:59 AM   #1484
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
其實仲有無人玩緊?
我仲未買.....

站(2024/04/27)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-14, 12:38 PM   #1485
jamcat

引用:
其實仲有無人玩緊?
每日放工都打兩粒鐘至瞓...
但硬係撞唔到版友一齊打任務~

可能因為我放工返到屋企果陣係0220am啦!
舊 01-03-14, 06:49 PM   #1486
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: HONDA 查看文章
我仲未買.....
仲唔買ONLINE就愈黎愈少人的了

引用:
每日放工都打兩粒鐘至瞓...
但硬係撞唔到版友一齊打任務~

可能因為我放工返到屋企果陣係0220am啦!
我D任務都係一個人做
除非佢限左最少要2 OR 4人個幾個, 其他都係一個人打哂

但無人一齊玩其實好悶

舊 01-04-14, 08:39 PM   #1487
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
最近有玩返online,多數玩賽車,想贏夠數去全改架車!
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-14, 06:03 PM   #1488
sunnypigdog
滅絕小五郎

RS勁!!!
BUG FIXED, 十幾億黑錢清哂, 隻ONLINE終於可以正常返D

舊 01-17-14, 11:16 PM   #1489
jamcat

引用:
RS勁!!!
BUG FIXED, 十幾億黑錢清哂, 隻ONLINE終於可以正常返D
好囉! 啲隨街殺人坦克黨即刻消失晒!
但係我入場居然撞到個Lv.1000嘅玩家!!!

連自己無啦啦多咗果十四億都無埋~ 副身家剩番56萬!
(其實之前RS話人人開Game都俾50萬責袋)...
好彩RS今次抄家只抄錢唔抄物業同家當...
打刧大茶飯幾時嚟呀?? 等咗你好耐!!!

舊 01-18-14, 11:58 AM   #1490

引用:
點解咁講?買左坦克既人唔係可以隨時打電話call坦克咩?
舊 02-04-14, 02:26 PM   #1491
安安

註冊日期: Jan 2002
Grand Theft Auto V has sold-in more than 32.5 million units
引用:
Take-Two Interactive Software, Inc. Reports Strong Results for Fiscal Third Quarter 2014
http://ir.take2games.com/phoenix.zht...cle&ID=1896337
安安 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-14, 03:30 PM   #1492
ALEX CHOW
AUDI SPORT

初三入手,今晚繼續

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-04-14, 03:31 PM   #1493
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:

哩樣真係極失望, 到依家都完全冇聲氣, 果時講到主打賣點咁

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-14, 06:27 PM   #1494
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
最想知點解可以冇防彈玻璃換

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-14, 05:01 PM   #1495
ALEX CHOW
AUDI SPORT

我開左A/C玩online啦

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-07-14, 01:35 PM   #1496
ALEX CHOW
AUDI SPORT

個HK幫會唔收我嘅??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 02-07-14, 02:11 PM   #1497
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: HONDA 查看文章
個HK幫會唔收我嘅??
岩岩收左

隔左咁耐我諗好多人都收左手 應該要等有新內容先會多番人吧

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-14, 03:05 PM   #1498

引用:
作者: whassupbun 查看文章
岩岩收左

隔左咁耐我諗好多人都收左手 應該要等有新內容先會多番人吧
等佢開online打劫銀行真係等到頸都長
舊 02-07-14, 03:09 PM   #1499
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
但係我入場居然撞到個Lv.1000嘅玩家!!!

連自己無啦啦多咗果十四億都無埋~ 副身家剩番56萬!
(其實之前RS話人人開Game都俾50萬責袋)...
好彩RS今次抄家只抄錢唔抄物業同家當...

其實玩過左120LV之後, 我已經係隨街殺人
我炸極車都炸唔到變惡劣玩家, 到底點先拎到頂尖帽

舊 02-07-14, 05:36 PM   #1500
ALEX CHOW
AUDI SPORT

點樣上網買車??

少女時代,
F1 2024討論區

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 12:55 PM

手機版 | APP版