Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-07-13, 04:43 AM   #876
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
個任務勁難玩…而家低lv入到基地,點爆戰機= =

點解你唔用飛機www
===========================
頭先係咪隊到自己友
一出黎見到兩個紅點,一個見到係OonegaxxoO停左手
另一個殺左拎左3000蚊…但洗頻太快唔知個名 囧

而家諗番,係咁既地方應該係自己友重生出黎…

此篇文章於 10-07-13 04:46 AM 被 神風@AMD 編輯。
神風@AMD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 04:51 AM   #877
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
個任務勁難玩…而家低lv入到基地,點爆戰機= =

點解你唔用飛機www
===========================
頭先係咪隊到自己友
一出黎見到兩個紅點,一個見到係OonegaxxoO停左手
另一個殺左拎左3000蚊…但洗頻太快唔知個名 囧

而家諗番,係咁既地方應該係自己友重生出黎…
飛機恐懼症上親降落次次都爆
最後先見到有直昇機

你殺o個個街客黎
本來係私人房...點知調左出去
我見俾人射即出任務走佬wwww
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 04:53 AM   #878
神風@AMD
Action!

Nintendo Switch ID2776-5245-9304
哇,你人頭5000蚊www

舊 10-07-13, 05:32 AM   #879
涅吉.水母
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
哇,你人頭5000蚊www
唔知係你射早知俾你殺

-----

d全地形車整爛左我其中一部RH8 wwwww
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 05:39 AM   #880
神風@AMD
Action!

引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
唔知係你射早知俾你殺

-----

d全地形車整爛左我其中一部RH8 wwwww
你入單機等夠鐘把la lol

頭先場搶車設計得好差…

應該要一個人去觸發,其他人係路口攔截
一走散左勁難追…

=========================================
次次換車,重登變番舊果架車,但改色,買保險買gps既錢照扣…

殺人就開開心心,我嬲起上黎炸左人地架車(人不在),要我賠錢同系統警告我

此篇文章於 10-07-13 07:46 AM 被 神風@AMD 編輯。
神風@AMD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 07:56 AM   #881
無神論者
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2010
角色已俾剷...
唉... 做得咁差,已經再無信心玩online...
無神論者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 08:34 AM   #882
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
如果個個禮拜六日都係咁就死得, 六日都係差唔多時間上唔到...........更新2次都係咁

好似有d人話齊, 不如索性停服一排, 攪好哂d問題先再開, 宜家咁攪落去, 都唔知係人玩game 定係game 玩人

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 08:50 AM   #883
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
我仲打緊offline mode....
Online好似仲係好多問題咁....
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 08:53 AM   #884
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
昨晚到了11時左右又上不了任務,SAVE還平安

終於再遇多一些版友又第一之以中文對話溝通( OonegaxxoO invite)可惜之後再找不回對方一起行動

遇到一些超討厭的外國玩家也有好的,玩一個搶車任務時我一直被差佬追走不到,全靠一個實力很勁的拍擋幫手解圍,是不是為了快些過關也好,怎我也很多謝他(不過之後他叫我上他的車時我也不敢,倒有向他發一個多謝簡佈)

引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
拎住30萬一直唔敢買屋...
問下間屋有乜特別?

-----
有無人唔見左部車?~
我連保險選項都無左 Orz
最重要是家中按暫停上銀行或SET設定也可平平安安

此篇文章於 10-07-13 08:59 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 08:57 AM   #885
紗理占

註冊日期: May 2011
今日8:30開始又上唔到
紗理占 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 09:10 AM   #886
鐵之侍

A9有人提到關於删了人物的問題:

剛才起床的時候看了一下提示我要重新建立角色,也沒有提示我按任何建,沒有任何錯誤提示,就是直接角色不見了,

但我還是進入http://socialclub.rockstargames.com/...的存檔,哼!

所以大家就算沒有看到任何錯誤提示,或無法鏈接雲端,都不要繼續創建角色.進入這個網站查詢​​後,角色還在,那就按PS鍵直接退出遊戲,然後關閉PS3,等幾分鐘再開機上線.即便不小心進入角色創建界面也沒關係,只要不要繼續操作.

另外:當遇到網絡或感覺服務器不太好的情況下,不要強行反复嘗試登陸在線模式,一般這種情況服務器已經當了.進不了在線模式的,一直嘗試只會讓丟檔的錯誤發生. 10月6日晚上23點多開始服務器已經開始宕機了,我和朋友就直接退出遊戲關機休息了.這時候根本進不去,強行進去的人,就在剛才很多人發帖說丟檔了.所以大家自己決定要不要在服務器不穩定的時候繼續嘗試登陸吧^^*
舊 10-07-13, 09:10 AM   #887
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
online mission 用gas 彈睇住人被毒暈一個個瞓底好好玩
但有次玩野扔毒gas彈入seven, 店員毒瓜左, 未開到收銀机, 出返去自己部車bug 左開唔郁, 唯有落車跑orz

舊 10-07-13, 09:21 AM   #888
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: 無神論者 查看文章
角色已俾剷...
唉... 做得咁差,已經再無信心玩online...
引用:
作者: 暉暉816 查看文章
我仲打緊offline mode....
Online好似仲係好多問題咁....
剷左人我都冇心機玩,雖然只係Lv10, 但收工先玩得一陣,實際就變左一星期先升到哩個階段,佢依家咁就同我刪人要砍掉重練
如果升到幾廿Lv買晒屋買晒車先同我剷人真係攬住部PS3跳樓都似

唔玩Online住,既然有Beyond Two Souls, 月尾又有蝙蝠俠,我當你GTAOnline 11月1號先launch, 好未?
如果11月1都未整好就真係算吧啦

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 09:44 AM   #889
無神論者

引用:
作者: whassupbun 查看文章
唔玩Online住,既然有Beyond Two Souls, 月尾又有蝙蝠俠,我當你GTAOnline 11月1號先launch, 好未?
如果11月1都未整好就真係算吧啦
對我黎講10月有 :

batman
marvel lego
gundam breaker (psv)

gta我都係爆左offline之後收埋佢算... 大把game排住隊玩... = ="
舊 10-07-13, 09:52 AM   #890
鐵之侍

黑心一點想請教不幸沒了SAVE的各位在不見SAVE前做了什麼動作?

當是給大家作一個參考以作防範
舊 10-07-13, 10:02 AM   #891
無神論者

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
黑心一點想請教不幸沒了SAVE的各位在不見SAVE前做了什麼動作?

問題唔係出係玩家身上...

係佢server唔掂, 成日都長load load唔到野出黎...
off左之後再on返就唔見左個人...
舊 10-07-13, 10:07 AM   #892
nastyblade
Junior Member

註冊日期: Jul 2013
新手一問, PS3版其實多唔多crew mate 用藍芽?
有無可能set 到press to talk (禁制先講野?)

(我屋企成日有人打牌, 如果set 唔到, 咁我都費時影響到其他人)
nastyblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 10:13 AM   #893
nastyblade
Junior Member

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

引用:
作者: 無神論者 查看文章
問題唔係出係玩家身上...

係佢server唔掂, 成日都長load load唔到野出黎...
off左之後再on返就唔見左個人...
之前聽過朋友話, 用十字制轉番單機角色, 可以強制佢save....
(以上方法未經官方証實....你當"遍方"吓好了)
nastyblade 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 10:19 AM   #894
鐵之侍

引用:
作者: nastyblade 查看文章
之前聽過朋友話, 用十字制轉番單機角色, 可以強制佢save....
(以上方法未經官方証實....你當"遍方"吓好了)
每次關機前我都是這樣做的

開機時是先入故事模式後才進入online

load很久我會先按中間制登出後再用上述方法入回遊戲確保save還在(當然也可說我暫時也很好彩)

此篇文章於 10-07-13 10:23 AM 被 鐵之侍 編輯。
舊 10-07-13, 10:30 AM   #895
holsety

昨晚我都試過長load , 好似hang 左甘, 最好等到server 雲端自己中断,跟住就會弹回故事mode
唔見人應該就係存取雲端時不完整, 官方話見到雲端不能存取warning時就唔好玩,但我好耐冇見

舊 10-07-13, 11:08 AM   #896
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
手機上銀行網都拎到錢, 唔駛去atm
就算GTA5 online 喺街用手機上網真係會撞笠頭黨, 中過大獎啦!
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 11:20 AM   #897
holsety

引用:
作者: jamcat 查看文章
就算GTA5 online 喺街用手機上網真係會撞笠頭黨, 中過大獎啦!
好多車手謀住交毒品任條冷巷玩保齡XD

舊 10-07-13, 12:24 PM   #898
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
其實佢甘搞法真係不如吾如吾好整online啦
10月尾有bf4睇下啲外國人仲玩吾玩你
一間甘有財力嘅公司,就吾好莫財啦
搵人整好個伺服器啦,明知自己技術力有限
有前料都係甘
有問題又吾關服,淨係叫人可以繼續玩...
真係忍吾到.....

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 12:26 PM   #899
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
雖然會唔真實,
但聽你地咁講,如果online mode用手機時可以係無敵就好了
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-13, 12:38 PM   #900
鐵之侍

引用:
作者: holsety 查看文章
好多車手謀住交毒品任條冷巷玩保齡XD
所以交易完成後我會第一時間走入公寓來入手機銀行,起碼比較安全

引用:
作者: 0826使者 查看文章
其實佢甘搞法真係不如吾如吾好整online啦
10月尾有bf4睇下啲外國人仲玩吾玩你
一間甘有財力嘅公司,就吾好莫財啦
搵人整好個伺服器啦,明知自己技術力有限
有前料都係甘
有問題又吾關服,淨係叫人可以繼續玩...
真係忍吾到.....
老實說ol是好玩、加上基本免費如果是load慢連不到線這些問題也可原諒,但使很多人辛辛苦苦的一切化為烏有的洗save真是絕不能容忍!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 05:58 AM

手機版 | APP版