Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-25-14, 02:20 PM   #2976
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 一一 查看文章
我厚多士
香港地, 香港人根本就係二等公民
強國人先係一等公民

星期一收工先入去, 係咪唔洗諗仲有機訂?
我覺得應該會俾支那種大手訂曬攞去炒...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-14, 03:37 PM   #2977
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: david 查看文章
覆你 :已訂,

有限600我覺係假既。

因為比你選張list就得一張。入面一定有fifa選既。

排隊比錢好快,10個左右,

但羅佢12個月金會員條隊就排到你hihi喇。

垃圾 xb marketing 將訂機(蘇寧負責)同 贈品2條龍分開,

我等佢 贈品排左2個鍾。 送金會員個d一早叫人排隊上定網搵定喇

3個人做野,

其餘個幾位人兄行行企企,

埋去竹土要比位亞姐做埋 market research.

重有d cheap 精 景然過100位都想要個舊 3d筆 xbox 贈品。

又要清埋d 360貨尾。

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-14, 03:50 PM   #2978
JanSeiji
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
我都訂咗
15:15比錢
問蘇寧條sell屎是咪day1佢答係
買機就10分鐘
攞禮品就到而家仲轉轉轉。。仲未到。。。
JanSeiji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-14, 04:21 PM   #2979
HenryHH

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDPhantom_HongKong
XBox Live Gamertagimmortalphantom
可唔可以幫手問下如果6月續過LIVE 收左RYSE 同 KILLER INSTINCT , 仲會唔會送12個月XB LIVE?
HenryHH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-14, 04:51 PM   #2980
JanSeiji

引用:
作者: HenryHH 查看文章
可唔可以幫手問下如果6月續過LIVE 收左RYSE 同 KILLER INSTINCT , 仲會唔會送12個月XB LIVE?
可以
但係臨走見到話12個月金會員已送完。。
舊 07-25-14, 04:56 PM   #2981
HenryHH

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDPhantom_HongKong
XBox Live Gamertagimmortalphantom
咁快送完 ... MS 吹到咁大, 連呢D少優惠都得咁少
HenryHH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-14, 05:26 PM   #2982
rokuna
Crazy Gamer

引用:
作者: JanSeiji 查看文章
可以
但係臨走見到話12個月金會員已送完。。
佢無講過有限/送完即止喎。

唔限600 又限另一樣。

舊 07-25-14, 06:50 PM   #2983
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
排緊幫朋友出,條龍好慢
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-14, 07:58 PM   #2984
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
12個月XB LIVE卡呢D咁易整出黎既野反而冇哂咁搞笑
同埋俾張卡人都可以排勁耐呢樣又係搞笑

舊 07-25-14, 08:45 PM   #2985
JanSeiji

引用:
作者: D-Joe 查看文章
12個月XB LIVE卡呢D咁易整出黎既野反而冇哂咁搞笑
同埋俾張卡人都可以排勁耐呢樣又係搞笑
卡乜鬼吖
我揀2game+3個月金會員
得張A4 email print out咋。。。
都唔知得唔得嘅。。。
舊 07-25-14, 09:17 PM   #2986
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: JanSeiji 查看文章
卡乜鬼吖
我揀2game+3個月金會員
得張A4 email print out咋。。。
都唔知得唔得嘅。。。
咁樣仲簡單,更加唔應該搞咁耐+唔夠派

舊 07-25-14, 09:57 PM   #2987
now_loading
VanHelsing

有d 人選game 耐,同一樣野又登記兩三次,例如邊度拿機都問左三次,名電話又留兩次

12個月live 可能派卡就好快完,有人一買買幾部,緊係要12個月live 散貨方便

講氣勢,我諗sony 用左ags 的級的資源去做,排場當堂比下去, 不過諗起sony買野用visa要收3% charge 就想笑

此篇文章於 07-25-14 10:03 PM 被 now_loading 編輯。
舊 07-25-14, 10:04 PM   #2988
rokuna
Crazy Gamer

引用:
作者: now_loading 查看文章
有d 人選game 耐,同一樣野又登記兩三次,例如邊度拿機都問左三次,名電話又留兩次
係喎,訂機個時問埋填埋咪得囉。

12月live 唔係卡黎,比張A4紙你ja,

我2點走時張紙mark住60幾。

呢d event 經驗 真係難忘。

如果賣埋現貨真係排足十個鍾都似

舊 07-25-14, 10:07 PM   #2989
rokuna
Crazy Gamer

引用:

12個月live 可能派卡就好快完,有人一買買幾部,緊係要12個月live 散貨方便

講氣勢,我諗sony 用左ags 的級的資源去做,排場當堂比下去, 不過諗起sony買野用visa要收3% charge 就想笑
傳聞visa 公司講過唔可以碌卡要客另收手續費。

玩大佢

舊 07-25-14, 10:07 PM   #2990
now_loading
VanHelsing

我745 pm 張三個月+game 係9x, 咁今日出左幾多部xb1 ……
舊 07-25-14, 10:09 PM   #2991
now_loading
VanHelsing

引用:
作者: rokuna 查看文章
傳聞visa 公司講過唔可以碌卡要客另收手續費。

玩大佢
開唔到我單, 615pm 已冇得買
舊 07-25-14, 10:29 PM   #2992
rokuna
Crazy Gamer

引用:
開唔到我單, 615pm 已冇得買
咁 sony 玩野,

宣傳講過唔夠貨會安排擇日再取。

Xbox one 一定好賣,等換野都2個鐘內都有幾十人出。

不過佢無大大隻字揚開有 12月金送,好多人係右邊登記完返轉頭問。

舊 07-25-14, 10:37 PM   #2993
now_loading
VanHelsing

其實都好亂, 龍尾填點心紙時講過可以買超過一部,同有pacific coffee送,去到比錢又唔係
舊 07-25-14, 10:45 PM   #2994
ruud1009
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
最大問題係收銀同換禮物得兩個人...
由手機版發出
ruud1009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-14, 11:05 PM   #2995
now_loading
VanHelsing

我好喜歡個環保袋同電腦袋
舊 07-26-14, 10:32 AM   #2996
仁魂

註冊日期: Jul 2005
Wii U IDYanwin
3DS Friend Code1676 3830 1057
PSN  IDYanwin
XBox Live GamertagYanwin
引用:
感激各位機迷對Xbox嘅熱情,聽到大家嘅聲音同意見後,我地將會強化銷售安排及新增派發籌方式俾大家更方便預訂Xbox One!
1) 星期六(26/7)我們會推出300個派籌名額可以預訂Xbox One套裝加Xbox One無線手掣優惠(無線手掣+ Dead Rising 3 或Forza Motorsports 5或Ryse: Son of Rome 原價$739 特價$489)
2) 獲派發號碼籌的機迷請於指定時間內到Xbox展區購買
3) 派號碼籌及購買時段共3輪*:
- 第1輪派籌:10am (可於10am-1pm購買)
- 第2輪派籌:2pm (可於2pm-4pm購買)
- 第3輪派籌:5pm (可於5pm-7pm購買)
我們會盡力讓各位想購買Xbox One的巴絲打如願以償,但因現場環境及設備等因素所限制,希望各位巴絲打儘早入場購買。
我們亦會適時透過Xbox HK FB更新狀況。
而今日最後截龍時間暫定為晚上7時
我們亦再次向首天入場但未能成功預訂Xbox One嘅機迷們致歉,感謝各位一直陪伴住Xbox成長,你哋支持就係我嘅動力,一齊繼續打機狂熱!
(「360雙倍獎賞」活動,已經額滿結束。)
剛剛上FB看到
https://www.facebook.com/xboxhk/phot...type=1&theater
仁魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-14, 06:06 PM   #2997
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
個電腦袋真係唔錯,巨大環保袋又啱裝埸內嘅購物,OK丫
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 12:19 AM   #2998
HK Hitman
Junior Member

註冊日期: Jul 2014
引用:
作者: david 查看文章
我反而見到好多港蝗同廢青大手訂曬攞去炒
HK Hitman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 04:08 PM   #2999
bearkat

註冊日期: Dec 2011
有無人動漫訂到機?
由手機版發出
bearkat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 04:11 PM   #3000
rokuna
Crazy Gamer

引用:
作者: bearkat 查看文章
有無人動漫訂到機?
由手機版發出
機實訂到嫁。

要唔要埋d額外優惠啫

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 06:54 PM

手機版 | APP版