Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-18, 11:02 AM   #26
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
steam版已出,PS4睇來冇行

舊 02-14-18, 11:48 AM   #27
hkfaker
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
$429........

https://www.microsoft.com/zh-hk/stor...miu2qzwyljlg)()
hkfaker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-18, 01:41 PM   #28
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
ps4下載版。試左陣,下下伸手執垃圾好麻煩。。點樣知幾時肚餓,重未睇慣食物情報,又新鮮度又營養。

舊 02-16-18, 04:59 PM   #29
nosaj31

註冊日期: May 2012
PSN  IDnosaj31
想買, 可惜香港psn無
nosaj31 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-18, 11:35 PM   #30
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
想玩,可惜得英文
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-18, 08:06 PM   #31
nosaj31

香港PSN突然出左,一陣番屋企買先

不過都係無中文

此篇文章於 02-20-18 08:10 PM 被 nosaj31 編輯。
舊 02-21-18, 09:14 AM   #32
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
PSN $479...
上PA買美版$467.92

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-18, 09:32 AM   #33
hkfaker

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: whassupbun 查看文章
PSN $479...
上PA買美版$467.92
PA 個價其實已經貴過人,但香港psn 啲新/舊嘅遊戲(中文化更甚)定價就更離地~
hkfaker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-18, 06:19 PM   #34
nosaj31

我18年一隻game都未買過,你地阻止唔倒我架喇,哈哈
舊 02-21-18, 06:25 PM   #35
( ゚ω゚)?
God of Gamer
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-18, 01:41 PM   #36
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: nosaj31 查看文章
我18年一隻game都未買過,你地阻止唔倒我架喇,哈哈
我唔係阻止你, 我自己打算去PA買, 咁岩喺你回覆下面 我始終都係鍾意買實體, 唔岩玩放番出去都執番一百幾十

依家18年2月啫 我暫時今年都只係買左芒亨
預計今年會買:
  • 人中北斗
  • 汪達
  • Burnout Paradise
  • 刺客Rogue
  • 二之國2
  • Far Cry 5
  • God of War
  • Dark Souls重製
  • RDR2
知日期既暫時係咁多

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-18, 06:25 PM   #37
nosaj31

引用:
作者: whassupbun 查看文章
我唔係阻止你, 我自己打算去PA買, 咁岩喺你回覆下面 我始終都係鍾意買實體, 唔岩玩放番出去都執番一百幾十

依家18年2月啫 我暫時今年都只係買左芒亨
預計今年會買:
  • 人中北斗
  • 汪達
  • Burnout Paradise
  • 刺客Rogue
  • 二之國2
  • Far Cry 5
  • God of War
  • Dark Souls重製
  • RDR2
知日期既暫時係咁多
如果e隻有出實體我都會買實體,唔係因為可以賣二手,我係覺得有個盒有隻碟實在啲,敢先真係叫擁有
舊 02-22-18, 08:15 PM   #38
Lamsze
Crazy Gamer

Pc自帶簡中,ps4應該無?
有無出日文版?去日本買隻睇日文,識日文多過英文
舊 02-23-18, 01:27 AM   #39
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
如果e隻有出實體我都會買實體,唔係因為可以賣二手,我係覺得有個盒有隻碟實在啲,敢先真係叫擁有
正解。
大家記得一起支持實體版呀!

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-18, 01:38 AM   #40
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

只有PC版有簡體中文字幕,不支持日文

引用:
作者: Lamsze 查看文章
Pc自帶簡中,ps4應該無?
有無出日文版?去日本買隻睇日文,識日文多過英文

引用:
https://www.kingdomcomerpg.com/zh/backer-rewards
語言支持

遊戲會包含英語、法語以及德語的完整語音,並支持英文,法文、德文、捷克文、波蘭文、俄文、意大利文、西班牙文以及簡體中文的字幕。PC版有中文。

Xbox版本將包含英語,法語以及德語的完整語音,並支持英文、法文、德文、捷克文、波蘭文、俄文、意大利文以及西班牙文的字幕。Xbox版無中文。

PS4版本的語言支持會根據你所在的區域而定,在美國將支持英語、法語以及德語的完整語音,和英語、法語以及德語的字幕。在英國與東歐將支持英語的完整語音,和英文、捷克文、波蘭文、俄文、意大利文、西班牙文的字幕。在西歐將支持英語、法語以及德語的完整語音,和英文,法文、德文、捷克文、波蘭文、俄文、意大利文以及西班牙文的字幕。PS4版無中文。

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
舊 02-23-18, 01:56 PM   #41
holsety

話說兩日賣50萬,首週100萬,呢隻硬派rpg都唔算冷門。

btw, 騎馬,隻馬好易俾野click住,生射死w

舊 02-23-18, 05:28 PM   #42
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
呢D GAME沒中文...真係睇死人...PS4版無緣啦~
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-18, 05:30 PM   #43
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
怪咩係呀....STEAM版果D點計...
有好多PC GAME直頭入面得個CODE..一個膠位...

我自己覺得...大作就買實體..小品一定買特價下載版...
唔係我床下低多多位都唔夠用...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-18, 08:39 PM   #44
nosaj31

引用:
作者: holsety 查看文章
話說兩日賣50萬,首週100萬,呢隻硬派rpg都唔算冷門。

btw, 騎馬,隻馬好易俾野click住,生射死w
估唔倒都幾多人買啊, 希望佢多啲update, 我晏奏玩果陣lag lag地
舊 02-25-18, 12:19 AM   #45
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

舊 02-25-18, 07:07 AM   #46
Lamsze
Crazy Gamer

睇黎遲d有日文版!中文都不是夢!
好多game中文都後期再出,有希望!
舊 02-25-18, 08:30 AM   #47
holsety

100%信有中文,我估

舊 02-25-18, 03:23 PM   #48
nosaj31

引用:
作者: holsety 查看文章
100%信有中文,我估
有中文好呀,佢啲codex同mass effect一樣英文好難明
舊 02-25-18, 10:19 PM   #49
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
玩pc 版,真心好玩
但最正嘅竟然係個故事非常細膩,好似睇緊美劇咁
絕對係佳作

舊 02-26-18, 02:14 AM   #50
holsety

點捉魚? 用釣定用網的?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] ARK: Survival Evolved︱Steam/XB1/PS4/NS︱open-world dinosaur survival 安安 電視遊戲討論版 10 02-07-24 02:53 AM
[PS4,XB1] The Division - Online Open-world Tom Clancy RPG david 電視遊戲討論版 329 04-07-16 05:51 PM
[多機種] [X360/ONE] Forza Horizon 2 (發售中| Open World racing) ahleung 電視遊戲討論版 90 06-10-15 04:24 AM
[PS4] Wild | Rayman Creator | open-world adventure ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 2 08-13-14 12:05 PM
[PSP]World of WarCraft RPG smalltung 手提遊戲機討論版 9 09-21-08 08:23 PM

現在的時間是 09:40 PM

手機版 | APP版