Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Final Fantasy BRAVE EXVIUS
ShinDou 10:14 PM 04-13-16
暗雲打人型超勁,岩岩打下主線隻水華大佬廿萬血,我未MAX所以出4連擊打佢,每下扣5萬,佢1個就秒左隻大佬
傑少 04:47 PM 04-14-16
個BUG搞唔掂,應該AN機問題,次次復舊完之後LOAD佢會停左你個APP,之後再入過先會開始同你DOWNLOAD,唔知係咪停你APP果下有問題
ShinDou 05:20 PM 04-14-16
同你1樣問題,仲未有follow up,不過上次死圖我整番好果下既復l曰都係黑畫面load完彈出去再入番去就去左3隻陸行鳥loading果版
lange_why 01:24 PM 04-15-16
想問下,打左好多星石番黎(夢幻迷宮打最入綠色仙人掌會出果d)
有咩用架?
okabe 01:33 PM 04-15-16
作者: lange_why:
想問下,打左好多星石番黎(夢幻迷宮打最入綠色仙人掌會出果d)
有咩用架?
http://altema.jp/ffbe/debuchokobo-1860

用呢換野
ShinDou 02:27 PM 04-15-16
星石最正係可以換2隻魔加20%既ear ring谷魔力,另外換1隻反擊俾性騎就夠,其他可以留定睇下換唔換trust 10%
ShinDou 04:06 PM 04-15-16
暗雲暗騎都100左了

星石唔打了,開始刷trust master先
lange_why 04:59 PM 04-15-16
作者: okabe:
http://altema.jp/ffbe/debuchokobo-1860

用呢換野
作者: ShinDou:
星石最正係可以換2隻魔加20%既ear ring谷魔力,另外換1隻反擊俾性騎就夠,其他可以留定睇下換唔換trust 10%
唔該晒!好似儲落好多,睇下有咩換先!
傑少 12:38 AM 04-16-16
終於搞掂個BUG,可能因為之前用果D日韓GAMEAPPS去裝,所以更新會彈APP結果唔得,試左另一個方法就搞掂:先DL FFBE個安裝程式 -> 用VPN轉JAP SER去安裝 -> 更新冇彈APP(不過用屋企WIFI都LOAD好耐) ->完成
傑少 12:40 AM 04-16-16
DEL 按錯
ShinDou 08:15 AM 04-16-16
1樣唔得,我之前都係用QOOAPPS,岩岩係GOOGLE搵過另1個APK裝,都係彈出去,不過我冇轉區
wang2009hk 08:20 AM 04-16-16
1樣唔得,我之前都係用QOOAPPS,岩岩係GOOGLE搵過另1個APK裝,都係彈出去,不過我冇轉區
試試開個日帳然後用vpn連去日本google play直接下載看看?
反正就頭一次連時要掛vpn,之後重新下載或更新都是直接搞掂不用再掛

既方便又安定
daihamlop 08:28 AM 04-16-16
我直頭係去Square market度download
佢同Qooapps係分開執行
不過一引繼之後,個bug依然存在
所以唔關個apps喺咩地方度DL事
係喺佢server個data出咗問題
ShinDou 08:57 AM 04-16-16
即係而家佢逐個ACCOUNT FIX緊﹖
daihamlop 05:28 PM 04-16-16
我諗你當無呢個event會實際啲
我覺得最可惜係無咗件甲
ShinDou 05:38 PM 04-16-16
我反而想拎個雷槌同TRUST莫古,個營運真係唔打算派任何野當冇事發生﹖不過奇怪既係次次呢D BUG我上其他網睇冇人話有事

等我再SEND EMAIL叫佢派下野先
傑少 05:55 PM 04-16-16
試埋VPN 去裝過啦, GOOGLE PLAY STORE 果度搵個叫AppVPN(籃色格仔白色火箭LOGO),我用呢個轉區之後成功
ShinDou 06:41 PM 04-16-16
作者: 傑少:
試埋VPN 去裝過啦, GOOGLE PLAY STORE 果度搵個叫AppVPN(籃色格仔白色火箭LOGO),我用呢個轉區之後成功
岩岩試完VPN真係得左,THANKS

不過真係LOAD好耐,耐到好似唔係WIFI咁

其實點解1轉區就得﹖唔通又想玩鎖區﹖
ShinDou 08:44 PM 04-16-16
暗雲1下超必打覺醒級FF3大佬扣成28萬,好屈,第1TURN4個出招就打剩佢10分1都唔夠
daihamlop 09:17 PM 04-16-16
真係用VPN上google store可以解決
反而去佢官網個market度DL解決唔到
我真係諗爆頭都唔明
daihamlop 07:47 AM 04-17-16
乜個水晶塔覺醒易打得咁緊要?
個大佬連中途隻綠龍都勁過佢……
另外rare pop嘅龍係咪覺醒先會有?
想打齊三隻同順便儲幾支全回復藥
ShinDou 08:10 AM 04-17-16
未撞過果3隻龍,好似話淨係偷同跌性藥,冇咩用,睇個網話要用普攻打佢,如果用攻擊技打佢就會出全體技打番你

隻大佬用暗雲易打好多

而家出6星戰隊應該都唔係好駛用道具補
daihamlop 02:18 PM 04-17-16
會跌全回復藥
我想打齊三隻開圖
不過如果剩係覺醒先出就太麻煩
我打覺醒撞到No.277
差276同278未開
wang2009hk 04:28 PM 04-17-16
岩岩試完VPN真係得左,THANKS

不過真係LOAD好耐,耐到好似唔係WIFI咁

其實點解1轉區就得﹖唔通又想玩鎖區﹖
an機的話,vpn只需要掛到在play商店點下載後就可斷

只要play開始下載時就可立即斷vpn
用回原先WIFI下載.往後也不用再掛vpn
daihamlop 05:25 PM 04-17-16
打咗四次覺醒都係撞唔到龍
最慘係佢任何回報,又要上七層
真係折磨你耐性
隻所謂大佬又弱爆one turn kill
真係無心機去儲埋兩張怪獸圖
標籤:FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後

返回主題版面