Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-17-11, 08:20 PM   #26
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Norm 查看文章
反正你又未拍過拖...NOTHING TO LOSE....照講啦
俾個like你!

樓主,唔好諗其他野住,呢一刻係喜歡的話就上左先算!
諗乜鬼野long d?兩個人一齊,特別係你未拍過拖,就算唔long d都好難講有無所謂0既前途!
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-11, 10:19 PM   #27
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
今日佢sms我 已經訂左機票 六月尾飛
雖然我番緊工 但都係忍吾住流左幾滴淚
我真接sms話我會好吾捨得你 仲有好多地方想同你去 去ocean park 去戲棚 。。。
佢都覆左話佢都吾捨得(不過可能只係建基係朋友既吾捨得),佢話大家以後仲會再見
最後佢約左我聽日陪佢買野
好亂呀 嗚嗚

舊 04-19-11, 10:40 PM   #28
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
Win or Nothing.....
Depend on your feeling and your decision....
I think you should not have any concern if you really take care her....
Why don't try to disclose her what your feeling? You never try you never know!

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-11, 10:44 PM   #29
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
家陣先黎講話鐘意... 玩咩
人地都走咯...
拍幾個月就走?
跟住等你變心? 或者對方變心?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-11, 11:36 PM   #30
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
`我認為... 啦...
如果你唔可以響佢去working holiday 前得手的話...
佢返黎之後應該會係in a relationship... 而唔再係single...

機係有少少既... 睇你的能耐了!! gogogo 啦~ 無後悔~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-11, 11:50 PM   #31
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

唉 佢岩岩話公司打黎叫佢聽日番工 (另一份PART TIME)
佢講左好多句對唔住

舊 04-19-11, 11:51 PM   #32
安已不
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
快D自爆啦頂 重等咩呀
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-11, 12:28 AM   #33
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
6月尾飛,你仲有時間同佢表白啦,
試咗唔得咪算囉,或者成功呢?
否則學樓上話齋佢返到黎in a relationship到時你仲dum心。
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-11, 03:46 AM   #34
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
-SKIP-

我真接sms話我會好吾捨得你 仲有好多地方想同你去 去ocean park 去戲棚 。。。
佢都覆左話佢都吾捨得(不過可能只係建基係朋友既吾捨得),佢話大家以後仲會再見

-SKIP-
即係我認為唔好估估下囉~ (雖然呢D 先係曖昧的樂趣)
如果有心要落去下一步既, 就有需要攪清楚
樓主你拖拖拉拉最後辛苦自己

而且另一邊人地又接放工又一齊working holiday...
去到果邊人生路不熟... 2 個人一定係大家唯一的companion...
做完野仲要一齊玩幾個月...
到時去到年尾果d 日子... 到時人地要得米就易過借火...

你依家如果先行一步~ 起碼有機嬴左第一場...
就算touch wood 到時人地變心~ 錯都不在你~

所以都係果句~ 去馬啦~ 無野輸喎!!

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-11, 08:18 AM   #35
Cube
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
樓主加油呀
唔講就冇機會ga la
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-11, 09:14 AM   #36
彼岸花
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
佢都同你表達左,佢都好唔捨得你,就表現佢對你都好有好感
趁仲有機會可以同佢講,就將你收收埋埋左好耐既勇氣拎出黎啦
衰左既做個朋友又好,漸漸遺忘又好,掂左既就皆大歡喜啦~
今日唔知聽日事,佢出國期間會唔會俾人撬左就之後再算
今日唔知聽日事,佢返左黎可能已經沖淡曬對你既感覺,甚至未必搵得返佢
你爆左出黎,得唔得都叫有個答案,唔洗再胡思亂想
千祈唔好選擇逃避,只會令機會埋入後悔之中
如果呢次你選擇逃避,過多幾年都冇女友的話
你就成日都會諗起呢件事...然後只能不停後悔當日點解唔講出黎...
再重申1次,趁仲有機會可以同佢講,就將你收收埋埋左好耐既勇氣拎出黎啦

弱音IC:とある白沢の慧音先生---EX:C-117 G-112 E-100 P-88 TC-60 97.56322%
舞い舞いIC:BBA88---任何難度対戦/SYNCプレイ募集中~
彼岸花 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-11, 10:41 AM   #37
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu

gogogo啦,起碼得到個答案丫,訓得都安樂呀

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-11, 12:53 PM   #38
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
gogogo啦,起碼得到個答案丫,訓得都安樂呀
提督做乜成日叫人起機
唔得咁架喎

雖然我都覺得講左都冇乜蝕底~ 去馬啦樓主= =
好歹都試一次先

舊 04-20-11, 01:35 PM   #39
Vice
Ultimate Gamer
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
唉...
看來那女生也對樓主有好感...
樓主表白的話也沒問題

最大的難題是大家沒有感情基礎下天角一方, 難以維繫感情.
大家的互信, 到底可不可以相處下來也是不大清楚的...

那一種會比較痛苦呢?
1. 沒有表白, 那女生回來時和其他人一起的悔恨
2. 表白了一起, 但很快因WORKING HOLIDAY分開了. 期間和其他人一起. 回來後家也不知是否要繼續這段關係.

最差的情況大概是這樣子.

你好好想一下吧~

舊 04-20-11, 02:27 PM   #40
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
提督做乜成日叫人起機
唔得咁架喎

雖然我都覺得講左都冇乜蝕底~ 去馬啦樓主= =
好歹都試一次先
因為又唔係我起機

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-11, 04:44 PM   #41
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
一口氣自爆 得米同好人卡都好過自己傷心
請無責任地將呢d交俾人決定
無為用時間去煩
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-11, 08:53 PM   #42
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
Go ahead la....really no concern wor....

GGFR
好Game分享
舊 04-20-11, 09:24 PM   #43
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
其實諗咁多下年會點做乜?唔通你留到佢番嚟先表白機會大啲?再講多次根本上你而家表白左係NOTHING TO LOSE...你而家表白有三個結果
1. 衰左
2. 得左但係因為LONG D而無疾而終
3. 得左同埋可以KEEP到
呢三個結果都比你而家既情況好
咁你仲諗乜野?

舊 04-20-11, 09:53 PM   #44
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

唔 先多謝各位既好意
依加我飛緊去佢做野果到(痴線嫁 叫佢番十五個鐘)
不過我連點開口都未諗到 佢岩岩話好頭痛 依加諗往速遞必利痛比佢

舊 04-20-11, 09:58 PM   #45
antony chan
大合奏部隊!

引用:
唔 先多謝各位既好意
依加我飛緊去佢做野果到(痴線嫁 叫佢番十五個鐘)
不過我連點開口都未諗到 佢岩岩話好頭痛 依加諗往速遞必利痛比佢
只要你有心嘅,呢D嘢唔駛人教都自自然然講得出口

GGFR
好Game分享
舊 04-20-11, 09:59 PM   #46
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
good luck
表白左係冇野輸

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-11, 10:52 PM   #47
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

終於都到左
不過佢忙緊見我吾到
等佢收工我先出現係咪好d?
定還是放低藥就走呢><

舊 04-20-11, 11:01 PM   #48
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
終於都到左
不過佢忙緊見我吾到
等佢收工我先出現係咪好d?
定還是放低藥就走呢><
老馮都等啦

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-11, 11:02 PM   #49
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
如果你唔急住走,就等埋佢收工嘛

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-11, 11:04 PM   #50
Vice